Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

QUOTE(o-pa-pa @ 2009 02 02, 23:00)
nu Kuisi,kaipsakant sugundei ir palikai "ant ledo" biggrin.gif  biggrin.gif tai dabar teks per visu albumelius eit,kad smalsuma patenkint biggrin.gif o originalu autores irgi nesakysi unsure.gif

nu..pagailetu ji musu..akis praziuresim lotuliukas.gif reikia pirmiau issijoti is skelbimu lentos, kurios cia lipdo o paskui dar ju albumus perziureti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
na mergaitės pasidalinkit patirtim, kur geriausia pirkti visokius priedus papuošaliukam..... noriu sidabrinių, normalių jau tokių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2009 02 03, 11:59)
nu..pagailetu ji musu..akis praziuresim  lotuliukas.gif reikia pirmiau issijoti is skelbimu lentos, kurios cia lipdo o paskui dar ju albumus perziureti  doh.gif  biggrin.gif

nuuuuuuu drinks_cheers.gif

O del pasivaiksciojimu po kitu albumus as nesutinku su Kuisiu.....Sitaip galvoti gali tik uzsikompleksaves zmogus....Jei tu tiki tuo ka darai,jei tau tai teikia malonuma,kokios dar gali but abejones....as ne padarysiu....man taip neiseis....dar ir kitas klausimas o kam reikia lygiuotis i kazka? daryk taip kaip tau iseina,be stresu,be abejoniu.....Pvz as kartais uzeinu pas Jutare,kai pajauciu, kad mano krupstumas pabega nezinoma kriptim biggrin.gif Nes nu vistiek norint turet estetiska vaizda reikia kruopstumo,pas mane jis ne prigimtinis,tai kartais vis iseina pasivaiksciot biggrin.gif Pasivaikstau ir po kitu albumus,nu man tai normalu,juk smagu dometis kuo gyvena koleges.Na,jei ilysciau i kampa su visu savo modelinu ir niekur nosies nekisciau,tai ka as zinau.....kaip as sau atrodyciau.....Tuo mes ir skiriames nuo uzsienieciu,kad vat ten neinu nes pavydu kad as taip nepadarysiu,dar kitur neinu nes pavydu kad kazka labiau giria....Ita kazkada sake kaip nori i amerikoniska fimini plenariuma,as irgi noriu,nes vien uztenka paziuretii foto,kad suprastum kad moterys susirinkusios bendrauja laisva dvasia,be jokiu pavydu,ir visokiu ten nesamoniu.Ir ten turbut nekyla tokiu minciu, kad kazka nuo kazko kopijuoti,as manau tai nepagarba sau.....jei nesugebi savo tai geriau visai nedaryk....
o kai pristingu ideju,aplankau kelis megstamus uzsienietiskus blog'us.
Tai vat kiek prirasiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 03 vasario 2009 - 10:34
o-pa labai gerai pasakei, lyg apie mane lotuliukas.gif as ir uzeinu pas Jutare arba pas Melita pasisiemti formu tobulumo ir kruopstumo..nes as vis pakreivoju pasleivoju lipdydama o paskui paziuriu i tas formu fobulybes, tai iskart suimu save i naga doh.gif

ogi buna, kad ir del ideju pasizvalgau ir pas uzsienecius..bet paziuriu dazniausiai pasigroziu kaip tai yra grazu wub.gif kaip kokiam meno muziejuje... arba pasizvalgau grynai del technikos idomumo.. o juk ismeginti ta technika jokio grieko nera..vis tiek savaip darau ax.gif
Atsakyti
Siaip vengiu ir as po albumus vaikscioti, bet ne del to, kad kitos geriau, graziau padaro ar pan... Kaip tik matosi i ka gali lygiuotis, ku gali pasitempti... Neinu del to, kad nori nenori, kazkas uzkliuna, pamatai kokia ideja, tarkim kakoki elementa ir po to, jei ji kur nors pritaikai - labai didele galimybe, kad tave apkaltins kopijavimu, nors nepavadinciau to kopija, juk darbas vis vien buna visiskai kitoks. Ir dar vienas dalykas - jei kopijuoja, vadinasi darbai yra geri ir reiketu tuo tik dziaugtis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smilga_ @ 2009 02 02, 19:07)
Ai nesitaisyk, geriau printerį pasikeisk  biggrin.gif
pabandžiau su tuo kitu printeriu atspausti, blogai perikėlė.. nors dariau taip pat.. mokytis ir dar kartą man mokytis doh.gif
QUOTE(Kuisis @ 2009 02 02, 22:25)
Indraa, pamaciau tuos katinus, taip sakant, orginaliam pavidale...
...
bet, kad ziuriu, kad ir orginalas, toks"stilizuotas"... biggrin.gif  biggrin.gif
ką reiškia orginalas stilizuotas? lotuliukas.gif g.gif Tas juodas irgi negražiai vienoj vietoj persikėlė, tai paskui dažiau pati, tai aišku kažkiek stilizuotas gavosis doh.gif rolleyes.gif
QUOTE(Avijacija @ 2009 02 03, 10:21)
na mergaitės pasidalinkit patirtim, kur geriausia pirkti visokius priedus papuošaliukam.....

Nius vakar buvau, kur Tu man užrodei, pradžiai man tai ten tikrai atrodo iki kaklo thumbup.gif Buvau užbėgus į Silver city, sako sidabrinės auselės 9 lt, o ten sakė sidabrinės pora lt doh.gif Silver city replytės papuošaliukam 20 lt ir niekada neturi, o Senukuose 5 lotuliukas.gif

Kiek aš čia pas jus visko sužinojau aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indraa-: 03 vasario 2009 - 10:55
Silvercity labai brangu viskas, nebent kai akcijos 70% nuolaidos pasitaiko, tada galima pirkti biggrin.gif
Atsakyti
na mergaitės pasidalinkit patirtim, kur geriausia pirkti visokius priedus papuošaliukam..... noriu sidabrinių, normalių jau tokių smile.gif

galiu pagirti akmeneliai.com thumbup.gif pristaymo operatyvumas ir prekiu kokybe viskas super didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2009 02 03, 11:49)
Ir dar vienas dalykas - jei kopijuoja, vadinasi darbai yra geri ir reiketu tuo tik dziaugtis  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

www.akmeneliai.com - sidabras
www.hobera.lt - šiek tiek sidabro

QUOTE(Bjauruska @ 2009 02 03, 10:49)
... Neinu del to, kad nori nenori, kazkas uzkliuna, pamatai kokia ideja, tarkim kakoki elementa ir po to, jei ji kur nors pritaikai

drinks_cheers.gif va va ir aš dėl to. Neinu, nes mano pačios kūrybiškumas atbunka po tokių pasivaikščiojimų, atrodo, kad nebegaliu pati nieko sugalvot, galvoje sukasi svetimos idėjos. Ir ant manęs tas labai jaučiasi, kai niekur neinu, nieko nežiūriu - ir darbai originalesni ir įdomesni, lig vulkanas idėju prasiveržia lotuliukas.gif ir smagu žinot, kad tos idėjos eina iš manęs, o ne iš svetimų darbų hihihi.gif
Atsakyti
Nu tik nereikia lazdos perlenkt. Jei niekas į nieką nežiūrėtų, tai dar ir dabar kiekvienas sau dviratų išradinėtume ir peštumėmės dėl rato autorystės biggrin.gif
Atsakyti
gerai sakai, Smilga biggrin.gif
Atsakyti