Taip, jūs visiškai teisios. Išvis, aš dar bandau bandau ir bandau... Vat išsaiškinau, kad ant akrilo nepersikelia Lipdyti popieriaus kito reikia, kiek laiko palaikyti su nagų valikliu ir pan... Vienoj pusėj vienaip dariau, apsukau kitą pusę, kitaip pabandžiau Su laiku viskas, kad ir kaip norisi visko iškart
Dar aš patarčiau spausdinti pasirinkus didesnę raišką (dpi; rezoliuciją; taškų skaičių centimetre ir t. t.) - matosi ne ištisas popieriaus padengimas, o taškeliai - atrodo, kad iš laikraščio paveiksliukas būtų iškirptas.
QUOTE(Bjauruska @ 2009 01 31, 17:11)
Deja, ta pati...
Bjauruska, aš nuo sausio 13 d.laukiu prekių patvirtinimo iš šitos parduotuvės- pavadinimu Dekovita šauk briedį girioj Kelis laiškus parašiau - amžina tyyyla
QUOTE(_Smilga_ @ 2009 02 02, 18:53)
Dėkui Čia dar manau ir printeris kaltas, pažadu pasitaisyti
niu tai apie ka cia kalbate , vel nieko nezinau
grazus kasakas
grazus kasakas
Ai nesitaisyk, geriau printerį pasikeisk Jei spausdini lazeriniu, tai geriau naudoti tą, kuris spalvotai spausdina. Nes tie monochrominiai dažniausiai fiziškai nesugeba spausdinti didesne raiška. Dar ir su spalviniais visaip būna...
nugi labai įdomu apie kokį plagiatą jūs kalbat manau visos norėtų, kad garsiai pasakytumet
aš stengiuos nevaikščiot po kitų albumus, kažkaip tas bukina bent jau mane turiu dvi nuorodas tik užsienio meistrų, kurias labai dažnai aplankau, bet pagrinde žvalgausi į spalvų derinimą kai bijau pati eksperimentuot
aš stengiuos nevaikščiot po kitų albumus, kažkaip tas bukina bent jau mane turiu dvi nuorodas tik užsienio meistrų, kurias labai dažnai aplankau, bet pagrinde žvalgausi į spalvų derinimą kai bijau pati eksperimentuot
Iki geresnio printerio būtinai nueisiu, tikiuosi jau sutvarkė laidus, nes buvo viskas nusmigę Yra lazerinis ir spalvotas Būtinai pabandysiu visaip
Ačiū už patarimus ir pagyrimus
Tiesa, vakar dar liko galiukas modelino, padariau dešrytę, supjausčiau ir susukau burbuliukus, gal su laiku ir su jais ką sumislysiu, gal išeis kokia apyrakė
Ačiū už patarimus ir pagyrimus
Tiesa, vakar dar liko galiukas modelino, padariau dešrytę, supjausčiau ir susukau burbuliukus, gal su laiku ir su jais ką sumislysiu, gal išeis kokia apyrakė
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 02 02, 19:09)
Indraa, labai neblogi bandymai, ir labai didele uzuojauta del Pifutes. Kas nutiko? Kazkada stebejau jusu veikla gyvunu globos srity.
Dėkui Tavęs kažkaip nepamenu Pifutė partrenkė mašina, o gyvūnų globa tęsiasi jau trečius metus
QUOTE(*Laume* @ 2009 02 02, 19:54)
Bjauruska, aš nuo sausio 13 d.laukiu prekių patvirtinimo iš šitos parduotuvės- pavadinimu Dekovita šauk briedį girioj Kelis laiškus parašiau - amžina tyyyla
ai, man teko irgi sitos parduotuves berods daugiau nei dvi savaites pralaukti, tai manau, kad cia pas juos norma
Papildyta:
QUOTE(mijaka @ 2009 02 02, 20:18)
nugi labai įdomu apie kokį plagiatą jūs kalbat manau visos norėtų, kad garsiai pasakytumet
net nezinau, ar cia reikia garsiai vardinti... kas taip elgiasi kuo puikiausiai zino tai, bet kaip suprantu jai nuo to nei silta nei salta..ai, cia jos sazines reikalas..manau(tikiuosi), kad tikroji autore nuo to nenukencia,nes kokybes skirtumas labai ryskus...
o del, kitu autoriu albumu, pritariu mijakai, tai isties atbukina...arba kartais jautiesi pats labai nusivyles savo paties darbais, nes vis atrodo, kad va, man tai taip graziai vis tiek nesigaus, tai kam tuo apskritai uzsiimti..na bent jau man taip...o kartais dar irgi buna, va, ziurineju kitu darbus ir galvoju nugi cia va mano ideja, kurios nespejau parodyti...ir tada jau neberodai, ka padarei, o darbeli kisi giliai i spinta...
Papildyta:
Indraa, pamaciau tuos katinus, taip sakant, orginaliam pavidale...tik tu neisizeisk, bet man asmeniskai, tai ne kas ten su tais katinais....kazkaip tam peaveiksliuke, jis man toks truputi, kaip ir stilizuotas atrode, bet, kad ziuriu, kad ir orginalas, toks"stilizuotas"...
nu Kuisi,kaipsakant sugundei ir palikai "ant ledo" tai dabar teks per visu albumelius eit,kad smalsuma patenkint o originalu autores irgi nesakysi
mergos,o del dekovitos tai skambinkites...ne laiskus rasykite,o skambinkites.Buvo ir man situacija,tai paskui sulaukiau paklausimo/priekaisto kodel taip ilgai laukiau kodel neskambinau.......gi ne visad jie laiskus perskaito
mergos,o del dekovitos tai skambinkites...ne laiskus rasykite,o skambinkites.Buvo ir man situacija,tai paskui sulaukiau paklausimo/priekaisto kodel taip ilgai laukiau kodel neskambinau.......gi ne visad jie laiskus perskaito
QUOTE(*Laume* @ 2009 02 02, 19:54)
Su Dekovita siandien viska issiaiskinom, tikiuosi siom dienom siuntinuka gauti.