Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

Persikėlė pagal Bjauruskos pamokymus thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
as ir patersiu eteri biggrin.gif
user posted image

gyvai graziau atrodo is tikruju unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 01 vasario 2009 - 23:18
Margareta grazu smile.gif, i gintaro inkliuzus biski panasu smile.gif thumbup.gif
tikiu, visada nuotrauka neperteikia viso grazumo mirksiukas.gif

Ilja labai vyke tavo darbeliai, tikrai grazus ir kruopstus, tik leisiu sau tokia maza pastabele, kad gal reikejo truputi storesnius daryti g.gif , kad uzsegimas geriau laikytusi, nes truputi matosi, kad jis perdidelis tam zydram pakabukui ax.gif ax.gif
o gal cia dar tik jis pridetas ir neuzfiksuotas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2009 01 31, 14:29)
Jei leisite, norėčiau pasiviešinti pati smile.gif

Mielas Kuisis,

cia aisku ne vieta siuos klausimus aptarineti, tik pasakysiu, kad tikrai aciu, kad taip greitai aitsisaukete. is tikruju niekad napagalvojau ardyti siuntinio paste...turetu, gan keistokai atrodyti, kai moteriskaite vidury pasto ant grindu pazeria siuntinio turini ir viska is eiles apciupineja...na, bet turbut kitos iseities nera...beje, adresas buvo nurodytas tikslus. taciau pastebejau, kad kazkodel ant siuntinio mano nurodytas pasto kodas buvo nubrauktas ir uzrasytas kitas?esme tame, kad yra dvi tokios gatves!ir orientuotis reikia butent pagal pasto koda, juk todel jie ir skiriasi pagal gatves, kad pastui butu lengviau surasti, argi ne taip?beje, jusu parduotuves as ir neketinau smeizti, savo pasisakyme, jos pavadinimo as neparasiau ir nezadejau to daryti, kol nebus isprestas sis klausimas. suprantu, kad mes visi zmones ir visiems taip gali pasitaikyti. tikiuosi sis klausimas greitu laiku issipres..
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2009 02 01, 23:17)
as ir patersiu eteri  biggrin.gif
gyvai graziau atrodo is tikruju  unsure.gif

idėja superinė bigsmile.gif laaaaaaaaaaaaabai gražiai gavosi wub.gif wub.gif

pas mane darbų prisikaupė, bet kaip nenoriu eit į lauką jų fotkint, ššššalta doh.gif o ne lauke fotkinant visiškai ne tas efektas gaunasi schmoll.gif
Atsakyti
ilja, margareta, darbeliai labai mieli. ilja grazios splavytes. margareta, jau tavo stiliu tai galim ir si tukstanciu atskirti biggrin.gif
Atsakyti

Ilja, dailus darbeliai, tik pritariu Itai - vienas kiek plonokas...

QUOTE(Indraa- @ 2009 02 01, 22:18)
Persikėlė pagal Bjauruskos pamokymus thumbup.gif 4u.gif

Dziugu, kad pasiseke mirksiukas.gif

Margareta - dailus komplektukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2009 02 02, 08:56)
margareta, jau tavo stiliu tai galim ir si tukstanciu atskirti biggrin.gif

tikrai? bigsmile.gif o man kaip tik atrodo kad mano darbuose nera braizo lotuliukas.gif

nuotraukoje nesimato kad tos smilgo ssu blizguciu...bet neisivaizduoju kai taip nufotkinti kad viskas matytusi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2009 02 02, 10:54)
tikrai?  bigsmile.gif o man kaip tik atrodo kad mano darbuose nera braizo  lotuliukas.gif

yra yra, ir dar priedo labai ryskus ax.gif man patinka, visi tikri meninkai turi savo stiliu. kai darbuose gali izvelgti ir pati zmogu, tada darbas dar ypatingesnis
Atsakyti
tikrai yra smile.gif

kaikuriu merginu net jei nepasirasytu kieno, jau galima atskirti kieno jie smile.gif
tavo tame tarpe irgi atskiriami darbai wink.gif
Atsakyti
beje, jei prakalbom apie savita stiliu...siandien narsiau po pardavinejamus papuosaliukus is modelino...ir pataikiau ant vienos mergaites darbu...tai net nervas paeme...nu, taip ryskiai kita asmeni(tiksliau kelis) kopijuoja....kam taip, aa?ar cia fantazijos trukumas(nors tikrai taip nesakyciau, nes yra ir grynai jos sukurtu papuosalu), ar cia savotiskas pavydas: ale ir as taip galiu? ai, nezinau, patylesiu...is tikruju noriu pagirti visas cia besirodancias mergaites, jusu darbeliai tikrai iskirtiniai ir matosi, kad siekiat atrasti kazka naujo ir savito. liuks mergos, tekit po baliona 4u.gif
Atsakyti
Aviacija, dėkui už pagalbą, Pasimatyme išties visokiausių grožių radau aciuks.gif

O pagalvojus apie savo stilius, tao jaučiu bus vien katės ir katai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indraa-: 02 vasario 2009 - 17:35