Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

niu ir apipletkinot cia visas parduotuves smile.gif

Atsakyti
Tikrai dar nevisas user posted image
Atsakyti
dar yra blogieciu blink.gif
niu tai davai visas isvardinkit ir grietes ir blogietes?
net smalsu pasidare g.gif

na man visko buna smile.gif ale as kazkaip manau kad galima susitarti, pasikambinti ir isaiskinti visokius nesusipratimus rolleyes.gif
Atsakyti
cia del ryzinio popieriaus - as visad dedu net nepaklijavus jo, plonyti rolleyes.gif ir mano hp ji kuo puikiausiai isspausdina ax.gif tada su pigiausiu plauku laku nupurskiu ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
man iš rankdarbiai.com kiek kartų siunčiausi tiek kartų skirtingai ateidavo lotuliukas.gif buvo ir po 10 dienų ir po 3, bet manau, kad čia pašto gal kaltė g.gif
visada viskas ok būna su hobera - atsiunčia greitai, gražiai sudėta, jeigu kažko neturi sandely - paskambina, buvo net grąžą kartą įdėję į siuntinuką hihihi.gif
akmenėliuose vieną kartą kolkas užsakinėjau - ir sužavėjo pristatymo greitis thumbup.gif: tikrai dar iš ten užsakinėsiu
senasnaujas.lt - viskas čiki, du kartus buvau gavus ne tą - abu kartus pakeitė, patys buvo linkę bendradarbiaut, neišsisukinėjo ir pan.
o kitos kažkaip neužstrigo, nors bandžiau daug, bet čia mano "einamiausios"
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2009 01 31, 15:53)

Kuo toliau skaitau, tuo daugiau medžių... nebežinau klijuot, neklijuot, ryžinį ar servetką jamt doh.gif
Atsakyti
Indraa, kol visų nepabandysi - tol medžių nesumažės laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2009 02 01, 09:29)
Indraa, kol visų nepabandysi - tol medžių nesumažės laugh.gif
Popieriaus negaila, printerio gaila... (turiu skaudžios patirties su tokiais pabandymais doh.gif (Dariau tokią plėvelę skaidrėm ir išsilydė blink.gif)
Atsakyti
Instrukcijas reikia skaityt, tada ir nepagadinsit spausdintuvų smile.gif
Plėvelė būna specialiai lazeriniams ir specialiai rašaliniams spausdintuvams. Jei rašaliniui skirtą įdėjai į lazerinį, tai ji ir prikepė.
Jei neparašyta ant popieriaus pakuotės kokiu spausdintuvu galima spausdinti, tai tada reikėtų pasidomėti iš ko ir kaip tas popierius pagamintas.
Rašalinis spausdintuvas rašalą užpurškia ant popieriaus, tai jei popierius rašalo nesugeria, ar sugeria blogai, tai ir paveikslėlis nusitrins arba "išplauks". Sumuštinių popierius taip padarytas, kad drėgmę sulaikytų, kitaip nuo sąlyčio su maistu jis išskystų. Todėl ant jo atspausdintas paveikslėlis šiek tiek išplaukia. Dar reikia pabandyti spausdinti ant abiejų pusių, nes dažnai jos būna "skirtingai sugeriančios". Žinoma, servetėlė rašaliniam tiks labiau, tik po to reikės "fiksuoti" laku, kad neišplauktų nuo sušlapinimo.
Lazerinis spausdintuvas tam tikrus miltelius "prikepina" prie popieriaus. Tai jei naudosite popierių, kurio sudėtyje yra besilydančių medžiagų, tai jis ir pagadins spausdintuvą, nes prilips prie kaitinimo elemento arba užsidegs. Sumuštinių popierius man neprilipo smile.gif Dar galima taip pat sėkmingai naudoti popierių, kuris būna batų dėžutėse, kai naujus nusiperki mirksiukas.gif
Papildyta:
Ir dar: foto popieriaus į lazerinį kišti taip pat nepatariu.
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2009 02 01, 03:18)
QUOTE(mijaka @ 2009 01 31, 15:53)

Kuo toliau skaitau, tuo daugiau medžių... nebežinau klijuot, neklijuot, ryžinį ar servetką jamt doh.gif

neklijuok neklijuok, geriau is fimo ka nors nulipink biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smilga_ @ 2009 02 01, 11:27)
Ačiū už išsamų atsakymą, jaučiu visų pirma reiks eiti į popieriaus pardę ir ten pasiklausinėti, kurį popierių pasiūlys  į kur kišt ax.gif

QUOTE(Margareta @ 2009 02 01, 11:33)
neklijuok neklijuok, geriau is fimo ka nors nulipink  biggrin.gif
tai aš ant modelino nolriu klijuot smile.gif
Atsakyti
Pateršiu šiek tiek eterį blush2.gif

Smaragdas
user posted image

Sidabro bangos
user posted image
Atsakyti