Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

QUOTE(mijaka @ 2009 01 31, 17:08)
jeigu printeris lazerinis - neišplaukia. Jeigu rašalis - yra visokiausių gudrybių, kad neišplauktų smile.gif
tik dabar galvoju - ar klausymas apie paveiksliuko priklijavimą, ar apie patį spausdinimą kad neišplauktų ? g.gif

Apie rasalini rasiau ir apie isplaukima ant serveteles smile.gif
Atsakyti
nugi, miargos, parodykit ka nors grazaus bigsmile.gif

Bjaurushka cia tave rankdarbiai.com kamuoja? unsure.gif
Atsakyti
Man greičiausiai todėl ir išplaukė, kd rašalinis verysad.gif o ką daryti, kad neišplauktų?
Atsakyti
Apie rašalinio paveikslėlio "išplaukimą": man padeda Schwarckopf "Taft" plaukų lakas (gal ir kitas padeda, bet nebandžiau)

Jei lazeriniu spausdinu, tai to sumuštinių popieriaus ant nieko neklyjuoju. Jo būna A4 formato, tai pakanka per nakt palaikyt po gera šūsnim knygų, kad išsitiest sulenkimas ir spausdinu (net gi savo spausdintuvu biggrin.gif ) Rašalinis kartais "nepaima", gal per plonas g.gif

Pagirčiau "Creativa", bet bijau nudyvyt hihihi.gif Kelis kartus siunčiaus - viską įdėjo ir supakavo viską gražiai. (tfu tfu tfu bar bar bar)
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2009 01 31, 17:36)
Bjaurushka cia tave rankdarbiai.com kamuoja?  unsure.gif

Oi ne, rankdarbiai.com tik galiu pagirti - visada greitai gaunu ir kokybiskus daiktus smile.gif Creativa.lt irgi negaliu skustis,kad masinka ilgai keliavo i Lietuva gi ne ju kalte, o visas kitas prekes gavau greitai ir taip pat kokybiskas. Yra kita parduotuve su kuria yra bedu, bent jau del siuntimo laiko... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2009 01 31, 18:54)
Oi ne, rankdarbiai.com tik galiu pagirti - visada greitai gaunu ir kokybiskus daiktus smile.gif Creativa.lt irgi negaliu skustis,kad masinka ilgai keliavo i Lietuva gi ne ju kalte, o visas kitas prekes gavau greitai ir taip pat kokybiskas. Yra kita parduotuve su kuria yra bedu, bent jau del siuntimo laiko...  verysad.gif

dekovita?
Atsakyti
aisku biggrin.gif nes as niekad jokiu priekaistu jiems neturejau thumbup.gif

tai parodysit ka nors? dry.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 01 31, 18:08)

Deja, ta pati... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2009 01 31, 19:11)
Deja, ta pati...  verysad.gif

aha.......cia toks mano pastebejimas butu.....kuo labiau parduotuve "turtinga" asortimentu,tuo labiau leidzia sau nesirupinti klientu.......Tik to netaikyciau www.rankdarbiams,ten tikrai saunus kolektyvas,ir dirba be priekaistu.
Papildyta:
nu fajniai kad Dekovita turi tikrai dideli asortimenta,bet jausmas toks kad jiems svarbus klientas iki to momento kai klientas isimeta prekes i krepseli ir uz jas atsiskaito.....o paskui jau kaip dievas duos.....nusipurto atsakomybes,pareiske kad siuntinius jie priduoda i pasto o kada jau jie ten issiuncia tai ne ju reikalas ir apskritai.....nu tikrai pliusas jiems tik uz asortimenta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 31 sausio 2009 - 17:22
Dekovita ir man yra neidejus prekes. suma buvo nedidele apie 6lt, bet vistiek. Kadangi paketa praplesiau ne as, o kitas zmogus, (kuris sake, jog nebuvo to daikto ideta) priekaistu nerasiau, nes nebuciau galejus irodyti, bet daugiau is Dekovitos nesisakysiu! schmoll.gif

O akmeneliai.com tai man labai patiko. Ir prekes graziai supakuotos ir netgi tinkamai parinktos.
Atsakyti
turiu Dekovitoj susikrovus krepseli..via paziuriu, pakeiciu kazka..nu bet niekaip nekyla ranka patvirtinti doh.gif dar ne karto taip ir nenusipirkau..man ir informacijos ten maza ir siaip tas uzrasas "Dėmesio! Mes rūpinamės tik prekių pristatymu pašto tarnybai. Už pašto pasiuntinių darbą mes neatsakome! " kazkaip pasitikejomo nekelia unsure.gif
Atsakyti
As uzsiprasiau siuntos numeriuko, paziuresiu ar atsius, ir paziuresiu, kada isiusta. O del asortimento - tiktai nemazas, tai dziugu, bet su siuntimu tikrai pas juos bedos verysad.gif
Atsakyti