Jei leisite, norėčiau pasiviešinti pati
Mielas Kuisis,
labai gaila, tačiau darbinį meilą galiu pasiekti tik darbo metu. Į Jūsų laišką jau atsakyta. Būtų labai gerai (prašau ir visų kitų), kad registruojantis nurodytumėte savo tel. nr. - tada lengviau bendrauti iškilus nesklandumams ir greičiau spręsti problemas. Dėl Jūsų siuntos klausimų iškilo nuo pat pradžių - turėkite galvoje, kad nurodote blogai savo adresą, o pasiskambinti ir pasitiklinti negalėjome. Mes ją išsiuntėme 20d, o gavote tik dabar, nes ji buvo persiųsta iš kito pašto.
Dėl siuntos defektų tikiuosi išsiaiškinsime. Bet norėčiau patikinti, kad tyčiniu prekių gadinimu ir po to siuntimu klientams tikrai neužsiimame. Juolabiau, kai prekė tikrai stipriai sugadinta, o ne šiaip koks menkutis defektas. Pakeisime prekes į naujas, o su paštu patys išsiaiškinsime. Ir tikėsimės, kad sekantį kartą atsitikus nelaimei neskubėsite teisti siuntėjų. Man jau skambino ir iš to pašto, kur pristatome prekes, ir net iš centrinio, patikinti, kad jie čia ne prie ko, ir kad prekes sugadino pats gavėjas.
Tuo pačiu dar primygtinai rekomenduoju tikrinti prekes pačiame pašte. Nes mūsų (siuntėjų) pareiga supakuoti prekes taip, kad jos nebūtų pažeistos DEFORMAVUS pakuotę. Jei pakuotė deforumuota - reikia vietoje kelti pretenzijas paštui, nes mes atsakomybės už jų darbą prisiimti negalime. Nuo pat pradžių mes skyrėme daug dėmesio įpakavimams, pakuotėms, jų užpildymams, ir per pusę metų nesame turėję jokių nusiskundimų. Jeigu siuntinį atsiimate, deja, mažai šansų atrasti teisybę, nes pasirašydamos Jūs pačios patvirtinate, kad siuntinys buvo geras.
Linkiu šaunių rankdarbių, užuojauta Kuisiui dėl nesėkmingų siuntiniu, ir laukiu atsakymo į savo laiškutį.
na, man irgi per visą savo patirtį su internetinėm parduotuvęm, labai dažnai pasitaikydavo kuriozų - ir ne tą atsiunčia, ir kažko neįdeda, ir prekės sugadintos ar neveikiantys prietaisai bet tfu tfu tfu visada išsispręsdavo gerai nereikia bijot jiems parašyt, man viską pakeisdavo, atsiūsdavo ko neatsiuntė ir dar nuolaidėlę pritaikydavo ten juk irgi žmonės dirba, ne robotai
ir adresą esu negerai užrašius kažkada bet skambino - tikslino
aš irgi čia taip plačiai užstot noriu mūsų lt parduotuves, manau kad visada reikia į juos kreiptis, rašyt, o jeigu jau tada nėra bendradarbiavimo - tada ir skustis galima
va čia tai jau negerai, nes dažniausiai jie įsipareigoja per 5 darbo dienas išsiūst po apmokėjimo manau jau turėjo tave pasiekt siuntinukas, nebent pašte problemos
pasigirsiu, paskutinį kartą užsakinėjau iš visai naujos parduotuvės, tai kaip buvau nustebus kai užsakymą ir apmokėjimą padariau penktadienį apie 15 val, o siuntinuką gavau šeštadienį 9.00 negalėjau patikėt ir tos parduotuvės ir pašto operatyvumu
ir adresą esu negerai užrašius kažkada bet skambino - tikslino
aš irgi čia taip plačiai užstot noriu mūsų lt parduotuves, manau kad visada reikia į juos kreiptis, rašyt, o jeigu jau tada nėra bendradarbiavimo - tada ir skustis galima
QUOTE(Bjauruska @ 2009 01 31, 12:50)
jau 10 dienu kaip pervesti pinigai, o siuntinio vis dar nera...
va čia tai jau negerai, nes dažniausiai jie įsipareigoja per 5 darbo dienas išsiūst po apmokėjimo manau jau turėjo tave pasiekt siuntinukas, nebent pašte problemos
pasigirsiu, paskutinį kartą užsakinėjau iš visai naujos parduotuvės, tai kaip buvau nustebus kai užsakymą ir apmokėjimą padariau penktadienį apie 15 val, o siuntinuką gavau šeštadienį 9.00 negalėjau patikėt ir tos parduotuvės ir pašto operatyvumu
Margareta, labai gražu
O aš noriu pasidžiaugti, kad Bjaurusko nurodytoj pardėj randarbiai.com prekytės atkeliavo gana greitai ir labai gražiai viskas supakuota.
Vat man kažkaip nelabai patiko creativoj...
beje, gal kam bus naudinga, susižinojau, kur yra dekupažinio balto popieriaus, ant kurio galima spausdintis savo paveiksliuką ir tada dėti. Aš gi svaigstu, kad mano gyviai ant papuošaliukų ir visur kitur nutūptų, nenoriu pieštinių kitų paveiksliukų Kaune sakė yra menų mūzoj ir Daukšos g esančioje popieriaus parduotuvėje, lyg popieriaus pasaulis, kažkas lyg minėjo, kad ir Creativoj būna, tai reiks dar pažiūrėt, nes nemačiau.
Man labai patiko variantas modelinas+dekupažas
O aš noriu pasidžiaugti, kad Bjaurusko nurodytoj pardėj randarbiai.com prekytės atkeliavo gana greitai ir labai gražiai viskas supakuota.
Vat man kažkaip nelabai patiko creativoj...
beje, gal kam bus naudinga, susižinojau, kur yra dekupažinio balto popieriaus, ant kurio galima spausdintis savo paveiksliuką ir tada dėti. Aš gi svaigstu, kad mano gyviai ant papuošaliukų ir visur kitur nutūptų, nenoriu pieštinių kitų paveiksliukų Kaune sakė yra menų mūzoj ir Daukšos g esančioje popieriaus parduotuvėje, lyg popieriaus pasaulis, kažkas lyg minėjo, kad ir Creativoj būna, tai reiks dar pažiūrėt, nes nemačiau.
Man labai patiko variantas modelinas+dekupažas
tokiu atveju žymiai patogiau yra atsispausdint ant vieno servetėles sluoksnio, negu ant to ryžinio iš meno mūzos ryžinis - storesnis
QUOTE(mijaka @ 2009 01 31, 15:14)
tokiu atveju žymiai patogiau yra atsispausdint ant vieno servetėles sluoksnio, negu ant to ryžinio iš meno mūzos ryžinis - storesnis
Nius su servetkom ir man patiko, o kaip printeris į servetėles reaguoja? Labai bijau taip printerį sugadint su savo bandymais
Creativoje niekas nerekomenduoja spausdinti ant ryžinio popieriaus (nors jo turime) paveiksliukų, nebent tai būtų priešo spausdintuvas
QUOTE(Liorka @ 2009 01 31, 16:22)
Creativoje niekas nerekomenduoja spausdinti ant ryžinio popieriaus (nors jo turime) paveiksliukų, nebent tai būtų priešo spausdintuvas
Gaila, kad priesai spausdintuvu neskolina
kas cia vyksta ?
QUOTE(Indraa- @ 2009 01 31, 15:20)
Nius su servetkom ir man patiko, o kaip printeris į servetėles reaguoja? Labai bijau taip printerį sugadint su savo bandymais
reikia gerai priklijuoti tą servetėlės sluoksnį prie paprasto balto popieriaus spausdinimui. Aš labai gerai sutepu klijais kraštus ir su karštu lygintuvu pereinu tik tada kišu į spausdintuvą. Pas mane canon rašalinis ir jau antras, tai abu puikiai priimdavo servetėles ir atspausdindavo
tiesa, su tuo ryžiniu lygiai tas pats - jį reiketų priklijuot prie paprasto popieriaus lapo
dar yra toks sumuštinių popierius plonas, ant jo irgi spausdint galima, bet irgi tik priklijavus ant paprasto lapo
iš visų variantų, man geriausiais - servetėlės sluoksnis
O vaizdas "neisplaukia"?
QUOTE(Kuisis @ 2009 01 31, 13:39)
Sveikos merginos. na, su siuntiniais, man pastoviai nesiseka...paskutini karta, kai siunciausi dalies neidejo. o dabar, gavau siuntini, kuriame prekes buvo isardytos is pakuotes ir prekes sugadintos...dabar net nezinau ka daryti, nervas toks paeme, kad truksta zodziu..parasiau dabar parduotuvej laiska, kol kas atsakymo negavau, tai nezinau ar cia paviesinti parduotuve is kurios pirkau ir parodyti, kaip atrodo preke, ar dar palaukti...nu, kaip taip galima...suprantu, kad tos mano prekes nelabai brangios, bet vis tiek, juk moki zmogus pinigus, tai ir nori gauti preke, tvarkinga....o cia sugadinta...ir dar sakyciau, kad cia paste, kas butu atsitike ar ka...bet aiskiai matosi, kad cia taip atsitiko pries pasta...matyt jiem i pakute netilpo, tai siek tiek paspaude.....nu va, kiek prirasiau, bet kad, jau kaip sakant virsune....
Man irgi yra nutikę visokių situacijų. Tiesiog daugiau niekada iš tos parduotuvės nieko nebesisakau... Yra neviena parduotuvė kur tikrai vertinamas klientas...
Merginos, kodėl man vaizdas susiliejo ant fimuko? kėliau ant nekepto su vaitspiritu
jeigu printeris lazerinis - neišplaukia. Jeigu rašalis - yra visokiausių gudrybių, kad neišplauktų
tik dabar galvoju - ar klausymas apie paveiksliuko priklijavimą, ar apie patį spausdinimą kad neišplauktų ?
šiaip atspausdintas ant ryžinio popieriaus paveiksliukas būna blankesnis nei ant servetėlės.
čia tik mano patirtis
tik dabar galvoju - ar klausymas apie paveiksliuko priklijavimą, ar apie patį spausdinimą kad neišplauktų ?
šiaip atspausdintas ant ryžinio popieriaus paveiksliukas būna blankesnis nei ant servetėlės.
čia tik mano patirtis