Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

QUOTE(karadanlu @ 2009 01 29, 14:08)
Aciu labai labai uz patarima  thumbup.gif
Nusipirkau termometra, tai pasirodo orkaite tikrai gryba pjove.. Iskepiau nauja partija fimuku, labai dziaugiuosi  laugh.gif  laugh.gif
Dabar laukia slifavimo ir kitokio apdorojimo darbai biggrin.gif

dziugu kad padejau wink.gif

o del paveiksliuku smile.gif turiu savo buda su vandeniu ir nebeexperinetuju smile.gif viskas gaunasi nesmirda ir man gerai ;P

bet kaip cia pasakius kiekviema savo budai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 29 sausio 2009 - 13:31
QUOTE(Bjauruska @ 2009 01 29, 11:50)
Hm... Reikes sian ka nors su kitu spausdintuvu atsispausdinti grynai pabandymui, nors nezinau ar cia gali buti koks didelis skirtumas  g.gif
aga, pasipasakok paskui...
QUOTE(Bjauruska @ 2009 01 29, 13:10)
Vandeniu tikrai nereikia slapinti... As valikliu vis paslapinu, atsargiai paziuriu ar nepersikelia, jei ne, dar drekinu.
ech.. nu jaučiu, kad vėl eisiu eksperimentuoti ax.gif vienu printeriu, kitu, kepto nekepto doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
parodysiu paprastuciukus..panasus jau buvo.. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Margareta, grazuciai auskariukai wub.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif man ir jie labai patinka... biggrin.gif
Atsakyti
margareta, grazuoliukai thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražučiai, Margareta bigsmile.gif O kur tu gauni gelsvos vielutės? aš tik sidabruotos radau, bet ir tos ne visad būna doh.gif
Po ilgos pertraukos kepa mano fimukai dabar, žiūrėsiu kas gero gausis rolleyes.gif
Atsakyti
vielutes kazkokios zalvariuotos buvo rankdarbiuose, bet as pirkau vinukus/smeigtukus nezinau kaip cia pavadinti ax.gif
Atsakyti
Margareta liuks wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. na, su siuntiniais, man pastoviai nesiseka...paskutini karta, kai siunciausi dalies neidejo. o dabar, gavau siuntini, kuriame prekes buvo isardytos is pakuotes ir prekes sugadintos...dabar net nezinau ka daryti, nervas toks paeme, kad truksta zodziu..parasiau dabar parduotuvej laiska, kol kas atsakymo negavau, tai nezinau ar cia paviesinti parduotuve is kurios pirkau ir parodyti, kaip atrodo preke, ar dar palaukti...nu, kaip taip galima...suprantu, kad tos mano prekes nelabai brangios, bet vis tiek, juk moki zmogus pinigus, tai ir nori gauti preke, tvarkinga....o cia sugadinta...ir dar sakyciau, kad cia paste, kas butu atsitike ar ka...bet aiskiai matosi, kad cia taip atsitiko pries pasta...matyt jiem i pakute netilpo, tai siek tiek paspaude.....nu va, kiek prirasiau, bet kad, jau kaip sakant virsune.... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
cia lietuviska www?
Atsakyti
Kuisis, uzuojauta... Gal parasyk, kuri cia padrduotuve.. As viena parduotuve irgi nepatenkinta - jau 10 dienu kaip pervesti pinigai, o siuntinio vis dar nera... Is kitu parduotuviu gaunu normaliai, savaites laikotarpy, o cia... Ir ne pirmas kartas taip, ir kiek zinau, ne man vienai.
Atsakyti