Indra, liuks . cia tavo pirmi bandymai, ar jau esi kazka rodzius?
QUOTE(Kuisis @ 2009 01 29, 08:33)
Indra, liuks . cia tavo pirmi bandymai, ar jau esi kazka rodzius?
Dėkui Nea, čia pirmi. Vakar Fimuko pirkau tokie kreivi šleivi, bet tobulėsim
Dabar vėl teks važiuot, nes vakar tik pažiūrėjau ir nenusipirkau. Noriu juos kabinti ant odinės virvelės. O ale auskariukai, tai mano katas vakar prisispaudžiau savo gyvų foto, bet teks ieškot kokybiškesnio printerio. Ir paveiksliukas šiuo printeriu ani ni nejudėjo ant modelino, teks bandytis toliau
jau tiek kamantinėjau, dar paklausiu. Gal visgi ne taip dariau. Aš dėjau jau ant kepto modelino popieriaus lapuką su paveiksliukų, paveiksliuku ant modelino ir nugarinę puselę tepiau vandeniu, paskui ir nagų valikliu. Ale tas popieriukas greit išdžiūvo, reikia pastoviai tepti, drėkinti ir laukti, ar geriau dėti ant nekepto...
O sagyčių užsegimus ir dekorus planuoju dėt su karštais klijais, ar kas bandėt, ar laikosi, ar verta?
atseit persikelia ir ant kepto su tirpikliais visokiais
bet siaip tai daroma ant zalio modelino ( nekepto )
QUOTE(ItaBita @ 2009 01 29, 10:38)
Vadinasi darysim bandymus toliau
QUOTE(ItaBita @ 2009 01 29, 11:38)
O as su nagu lako valikliu ir ant kepto perkelineju - net labai gerai persikelia
QUOTE(Bjauruska @ 2009 01 29, 10:57)
O as su nagu lako valikliu ir ant kepto perkelineju - net labai gerai persikelia
nius tai va, pagal Tavo pasakojimus ir dariau, todė padariau išvadą, kad mano printeris netinkamas
Hm... Reikes sian ka nors su kitu spausdintuvu atsispausdinti grynai pabandymui, nors nezinau ar cia gali buti koks didelis skirtumas
Bjauruska, o beacetonis nagu valiklis tinka? nes kartais irgi eksperimentais uzsiimu
Nezinau, nebandziau su tokiu...
QUOTE(Indraa- @ 2009 01 29, 10:59)
jau tiek kamantinėjau, dar paklausiu. Gal visgi ne taip dariau. Aš dėjau jau ant kepto modelino popieriaus lapuką su paveiksliukų, paveiksliuku ant modelino ir nugarinę puselę tepiau vandeniu, paskui ir nagų valikliu. Ale tas popieriukas greit išdžiūvo, reikia pastoviai tepti, drėkinti ir laukti, ar geriau dėti ant nekepto...
as aisku garantuoti negaliu, bet man regis vandeniu slapinti nereikia, tik acetonu, jei keli ant jau iskepto.
QUOTE(ItaBita @ 2009 01 24, 14:47)
o del nedakepimo tai man regis tu juos perkepi
siaip tai del temperturu tai as nepasitikiu orkaites termometru ir kai nusipirkau toki kur isideda i orkaite paaiskejo kad nesamones rodo tas orkaitinis termometras
tai gal nusipirk termometra ne karve kainuoja ir paaiskes kad ne teisingai rodo temperaturas, o siaip kai perkepi fimukus jie irgi pasidaro guminiai
Aciu labai labai uz patarima
Nusipirkau termometra, tai pasirodo orkaite tikrai gryba pjove.. Iskepiau nauja partija fimuku, labai dziaugiuosi
Dabar laukia slifavimo ir kitokio apdorojimo darbai
Vandeniu tikrai nereikia slapinti... As valikliu vis paslapinu, atsargiai paziuriu ar nepersikelia, jei ne, dar drekinu.