Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

ai..kazka buvau kazkur maziusi apie tas granules g.gif bet man regis ir orkaiteje galima kepti? ar as klystu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2009 01 26, 16:32)
ai..kazka buvau kazkur maziusi apie tas granules  g.gif bet man regis ir orkaiteje galima kepti? ar as klystu?  unsure.gif

nu taišku galima
Atsakyti
MAGIC, bet cia didesnej temperaturoj nei FIMA?
Atsakyti
sveikos,
gal galėtumėt kas pasufleruot kur galima rasti kaip maisyti spalvas, kad gauti norimą? Tikiuosi čia aiškiai parašiau ax.gif Man reikia baklažano spalvos, sakau, gal kur galima surasti kiek ir kokio fimo reikia dėti, kad ją išgaut g.gif
Atsakyti
nebandziau orkaiteje kepti tai nezinau smile.gif as jas lydau jau ant iskepto fimo smile.gif, bet jei fimukas nesuskrunda tai manau kad ir orkaites temperatura tinka smile.gif

bet nezinau tiksliai nes as tai su fenu lydau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2009 01 26, 18:16)
sveikos,
gal galėtumėt kas pasufleruot kur galima rasti kaip maisyti spalvas, kad gauti norimą? Tikiuosi čia aiškiai parašiau ax.gif Man reikia baklažano spalvos, sakau, gal kur galima surasti kiek ir kokio fimo reikia dėti, kad ją išgaut g.gif

CIA kazkas panasaus gal?
Atsakyti
QUOTE(Mariuka @ 2009 01 26, 17:37)
CIA kazkas panasaus gal?

Dėkui, dar ir pati kai ką radau, gal kam nors pravers http://us.share.geoc...ixing_chart.bmp
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2009 01 26, 16:50)
MAGIC, bet cia didesnej temperaturoj nei FIMA?

Nedidesnėj- jei didesnėj, tai greičiau išsilydis , bet perkaitinsi fimą. Lydosi ir fimui draugiškoj temperatūroj, tik truputį ilgėliau palaikyt reikia. Su karšto oro 'fenu' patogiausia, bet kartais, ypač jei naudojama ta stambiagrūdė 'emalė' tai ji prasčiau laikosi ant kietinto fimo suvilgyto tais antspaudiniais klijais, dažais, ir pučiant didelę dalį granulių nupučia nespėjus joms pradėt lydytis, tada patogiau orkaitė.
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

cia siaip del idomumo smile.gif
pasirodo polimerinis pasaulis visai ne mazas smile.gif
cia dar man nematyti polimerai smile.gif g.gif

Atsakyti
aha nemazai tu polimeru.. rolleyes.gif

o del spalvu maisymo, tai kazinau as visad maisau bendru spalvu maisymo principu..is galvos ir is akiu biggrin.gif kaip guasa koki..
Atsakyti
Koks fainas daiktas tas modelinas bigsmile.gif prisikepiau blynų, aisiu piešt lotuliukas.gif Tik dabar printeris kaltas, negražiai atspaudė nuotraukytes, o paveiklsiukų nenorėjau dėt...
Atsakyti
pažaidžiau...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indraa-: 29 sausio 2009 - 04:01