ai..kazka buvau kazkur maziusi apie tas granules bet man regis ir orkaiteje galima kepti? ar as klystu?
QUOTE(Margareta @ 2009 01 26, 16:32)
ai..kazka buvau kazkur maziusi apie tas granules bet man regis ir orkaiteje galima kepti? ar as klystu?
nu taišku galima
MAGIC, bet cia didesnej temperaturoj nei FIMA?
sveikos,
gal galėtumėt kas pasufleruot kur galima rasti kaip maisyti spalvas, kad gauti norimą? Tikiuosi čia aiškiai parašiau Man reikia baklažano spalvos, sakau, gal kur galima surasti kiek ir kokio fimo reikia dėti, kad ją išgaut
gal galėtumėt kas pasufleruot kur galima rasti kaip maisyti spalvas, kad gauti norimą? Tikiuosi čia aiškiai parašiau Man reikia baklažano spalvos, sakau, gal kur galima surasti kiek ir kokio fimo reikia dėti, kad ją išgaut
nebandziau orkaiteje kepti tai nezinau as jas lydau jau ant iskepto fimo , bet jei fimukas nesuskrunda tai manau kad ir orkaites temperatura tinka
bet nezinau tiksliai nes as tai su fenu lydau
bet nezinau tiksliai nes as tai su fenu lydau
QUOTE(ilja @ 2009 01 26, 18:16)
sveikos,
CIA kazkas panasaus gal?
QUOTE(Mariuka @ 2009 01 26, 17:37)
Dėkui, dar ir pati kai ką radau, gal kam nors pravers http://us.share.geoc...ixing_chart.bmp
QUOTE(Kentaure @ 2009 01 26, 16:50)
MAGIC, bet cia didesnej temperaturoj nei FIMA?
Nedidesnėj- jei didesnėj, tai greičiau išsilydis , bet perkaitinsi fimą. Lydosi ir fimui draugiškoj temperatūroj, tik truputį ilgėliau palaikyt reikia. Su karšto oro 'fenu' patogiausia, bet kartais, ypač jei naudojama ta stambiagrūdė 'emalė' tai ji prasčiau laikosi ant kietinto fimo suvilgyto tais antspaudiniais klijais, dažais, ir pučiant didelę dalį granulių nupučia nespėjus joms pradėt lydytis, tada patogiau orkaitė.
cia siaip del idomumo
pasirodo polimerinis pasaulis visai ne mazas
cia dar man nematyti polimerai
aha nemazai tu polimeru..
o del spalvu maisymo, tai kazinau as visad maisau bendru spalvu maisymo principu..is galvos ir is akiu kaip guasa koki..
o del spalvu maisymo, tai kazinau as visad maisau bendru spalvu maisymo principu..is galvos ir is akiu kaip guasa koki..
Koks fainas daiktas tas modelinas prisikepiau blynų, aisiu piešt Tik dabar printeris kaltas, negražiai atspaudė nuotraukytes, o paveiklsiukų nenorėjau dėt...
pažaidžiau...