Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

Aciu blush2.gif Mazdaug isivaizduoju kaip ten gali buti daryta... g.gif
Atsakyti
http://masterclass.g...lowers/rose.jpg

Radau, tai pagalvojau jums i tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2009 01 23, 11:43)

Man tai didžiausią įspūdį padarė ne dešra, bet autoriaus pasitenkinimas darbu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif parodysiu pazaidimus biggrin.gif gelyneli smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gera diena,
Turiu labai didele beda - vis lipdinejau savo fimukus, bet man niekaip nepavyksta ju iskepti. Kepiau jau tris kartus vis didindama temperatura, bet jie vistiek minksti ir nesukieteja iki galo. Orkaite nustaciau kad ir is virsaus, ir is apacios kaistu, pakeliau temperatura iki 150 laipsniu, fimukai net patamsejo, bet vistiek kaip guminiai kazkokie... verysad.gif Gal kas turetu koki patarima situacijai pagerinti?
Atsakyti
Avyte labai labai faina smile.gif tas uzbonas wub.gif wub.gif

o del nedakepimo tai man regis tu juos perkepi smile.gif
siaip tai del temperturu tai as nepasitikiu orkaites termometru smile.gif ir kai nusipirkau toki kur isideda i orkaite paaiskejo kad nesamones rodo tas orkaitinis termometras smile.gif
tai gal nusipirk termometra smile.gif ne karve kainuoja ir paaiskes kad ne teisingai rodo temperaturas, o siaip kai perkepi fimukus jie irgi pasidaro guminiai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 24 sausio 2009 - 14:48
Hmmmm.. Idomu g.gif
Pati pirma karta nustacius buvau 110 temperatura, kaip ant pakelio parasyta, o pasiskaiciau pirmose temose, raso 130... Na bet nesvarbu smile.gif Dabar bent vilties turesiu kitam kartui, kai kepsiu. Tada dar mazesne nustatysiu temperatura smile.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
na as tik itarima turiu, kad pas tave tokia pati beda kaip pas mane pradzioje buvo smile.gif
kol nenusipirkau termometro smile.gif
niekaip negalejau suprasti kas dedasi ax.gif
Atsakyti
Uhu, as irgi nesuprantu. Jau antra karta man taip gavosi, bet pirma karta tai nieko ten labai ypatingo nedariau. Dabar tai taip vargau kol gavau norima rezultata - ir te tau... Dabar nezinau kur deti verysad.gif
Atsakyti
mieguista avyte, grazu labai labai. as irgi pacioj pradzioj kai nusipirkau fimo tai emiausi ivairius daiktus aplipdyti, tik aisku tuo metu dar nelabai zinojau, kas per daiktas svitrinis popierius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
ItaBita, Kuisi, aciu biggrin.gif smagu aplipdinet, buiti grazint hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(karadanlu @ 2009 01 24, 15:00)
Hmmmm.. Idomu  g.gif
Pati pirma karta nustacius buvau 110 temperatura, kaip ant pakelio parasyta, o pasiskaiciau pirmose temose, raso 130... Na bet nesvarbu smile.gif Dabar bent vilties turesiu kitam kartui, kai kepsiu. Tada dar mazesne nustatysiu temperatura  smile.gif
Aciu  4u.gif

fimo classic reikia kepti 130C taciau jis jau yra praeitis jo nebegamina dabar yra fimo soft ji reikia kepti 110C taciau ne daugiau 130C
neisivaizduoju neiskepimo priezasties g.gif
o kokia pas tave orkaite? kiek laiko kepi? beja polimerinis molis visiskai sukieteja tik atveses..taigis, katik istrauktas is orkates buna dar lankstus mirksiukas.gif
Atsakyti