Aciu Mazdaug isivaizduoju kaip ten gali buti daryta...
QUOTE(Kuisis @ 2009 01 23, 11:43)
Man tai didžiausią įspūdį padarė ne dešra, bet autoriaus pasitenkinimas darbu
Gera diena,
Turiu labai didele beda - vis lipdinejau savo fimukus, bet man niekaip nepavyksta ju iskepti. Kepiau jau tris kartus vis didindama temperatura, bet jie vistiek minksti ir nesukieteja iki galo. Orkaite nustaciau kad ir is virsaus, ir is apacios kaistu, pakeliau temperatura iki 150 laipsniu, fimukai net patamsejo, bet vistiek kaip guminiai kazkokie... Gal kas turetu koki patarima situacijai pagerinti?
Turiu labai didele beda - vis lipdinejau savo fimukus, bet man niekaip nepavyksta ju iskepti. Kepiau jau tris kartus vis didindama temperatura, bet jie vistiek minksti ir nesukieteja iki galo. Orkaite nustaciau kad ir is virsaus, ir is apacios kaistu, pakeliau temperatura iki 150 laipsniu, fimukai net patamsejo, bet vistiek kaip guminiai kazkokie... Gal kas turetu koki patarima situacijai pagerinti?
Avyte labai labai faina tas uzbonas
o del nedakepimo tai man regis tu juos perkepi
siaip tai del temperturu tai as nepasitikiu orkaites termometru ir kai nusipirkau toki kur isideda i orkaite paaiskejo kad nesamones rodo tas orkaitinis termometras
tai gal nusipirk termometra ne karve kainuoja ir paaiskes kad ne teisingai rodo temperaturas, o siaip kai perkepi fimukus jie irgi pasidaro guminiai
o del nedakepimo tai man regis tu juos perkepi
siaip tai del temperturu tai as nepasitikiu orkaites termometru ir kai nusipirkau toki kur isideda i orkaite paaiskejo kad nesamones rodo tas orkaitinis termometras
tai gal nusipirk termometra ne karve kainuoja ir paaiskes kad ne teisingai rodo temperaturas, o siaip kai perkepi fimukus jie irgi pasidaro guminiai
Hmmmm.. Idomu
Pati pirma karta nustacius buvau 110 temperatura, kaip ant pakelio parasyta, o pasiskaiciau pirmose temose, raso 130... Na bet nesvarbu Dabar bent vilties turesiu kitam kartui, kai kepsiu. Tada dar mazesne nustatysiu temperatura
Aciu
Pati pirma karta nustacius buvau 110 temperatura, kaip ant pakelio parasyta, o pasiskaiciau pirmose temose, raso 130... Na bet nesvarbu Dabar bent vilties turesiu kitam kartui, kai kepsiu. Tada dar mazesne nustatysiu temperatura
Aciu
na as tik itarima turiu, kad pas tave tokia pati beda kaip pas mane pradzioje buvo
kol nenusipirkau termometro
niekaip negalejau suprasti kas dedasi
kol nenusipirkau termometro
niekaip negalejau suprasti kas dedasi
Uhu, as irgi nesuprantu. Jau antra karta man taip gavosi, bet pirma karta tai nieko ten labai ypatingo nedariau. Dabar tai taip vargau kol gavau norima rezultata - ir te tau... Dabar nezinau kur deti
mieguista avyte, grazu labai labai. as irgi pacioj pradzioj kai nusipirkau fimo tai emiausi ivairius daiktus aplipdyti, tik aisku tuo metu dar nelabai zinojau, kas per daiktas svitrinis popierius
ItaBita, Kuisi, aciu smagu aplipdinet, buiti grazint
QUOTE(karadanlu @ 2009 01 24, 15:00)
Hmmmm.. Idomu
Aciu
Aciu
fimo classic reikia kepti 130C taciau jis jau yra praeitis jo nebegamina dabar yra fimo soft ji reikia kepti 110C taciau ne daugiau 130C
neisivaizduoju neiskepimo priezasties
o kokia pas tave orkaite? kiek laiko kepi? beja polimerinis molis visiskai sukieteja tik atveses..taigis, katik istrauktas is orkates buna dar lankstus