antrasis komplektukas. Na pirmasis man pačiai labiau patiko.........
QUOTE(mieguista avytė @ 2009 01 21, 23:06)
Kuisi, nera uz ka beje, pamirsau pagirti verinukas labai vykes smagu, kai detales, kurios guli stalciuj ir nesumastai ka su jomis padarius, viena diena virsta labai graziu darbu taip islaukta
Aciukas, as irigi dziaugiuosi, kad pagaliau pabaigiau, nes pas mane tai pastoviai taip, kokiu nors detaliu prisikepu, o paskui ziuriu, kad kazko lyg ir truksta, tai taip ir nukeliauja i dezutes dugna...is pradziu kol gamini tai atrodo,kad bus labai grazu, idomu ir taip toliau, buni apimtas savotiskos euforijos busenos, o kai jau iskepa ir istrauki is peciaus, tai net paziureti i ta puse nesinori
Papildyta:
Avijacija, o man tai antras graziau, toks orginalesnis. tik va, dabar, labai bjauri busiu, virsutinis sages kampas labai i akis krenta...
aha krenta ir man. Kažkaip realiai tai visai dėmesio nepatraukė....
Aviacija tu piribaigsi su tokias vaizdais..kaip man katinai patinka o sitas dar tos pagerintas grazu...
ypac sage labai grazi, nors as neisivaizduoju kur jas segtis
QUOTE(Margareta @ 2009 01 22, 12:10)
Aviacija tu piribaigsi su tokias vaizdais..kaip man katinai patinka o sitas dar tos pagerintas grazu...
nu gi dabar lyg ir labai madinga, pvz. ant uzsegtu iki virsaus baltu marskineliu apykakles, arba , kad ir i svarkelio arba paltuko atlapa. man tai grazu, pati galvoju, kad kazko tokio noreciau, bet man tie kaspinai, tai kazkokia mistika, kaip ten juos pritaiso...
o man tai mistika jūsų modelino darbai. Kaip ten tuos raštus išgaut ir tt. Reiktų į kokius kursus nueit........
QUOTE(Avijacija @ 2009 01 22, 12:24)
o man tai mistika jūsų modelino darbai. Kaip ten tuos raštus išgaut ir tt. Reiktų į kokius kursus nueit........
kursu, man regis Lietuvoje tokiu lyg ir nėra...o visos modelistes man regis kursus :praejo" cia pat internete...as pati turiu issisaugojusi turbut apie koki penkiasdešimt internetiniu puslapiu, kuriuose ir pamokeles, ir idejos, ten tikrasis modelisciu elementorius,ir vis karts nuo karto pasiziuriu..
QUOTE(Kuisis @ 2009 01 22, 11:20)
nu gi dabar lyg ir labai madinga, pvz. ant uzsegtu iki virsaus baltu marskineliu apykakles, arba , kad ir i svarkelio arba paltuko atlapa. man tai grazu, pati galvoju, kad kazko tokio noreciau, bet man tie kaspinai, tai kazkokia mistika, kaip ten juos pritaiso...
tai va kad nei tokiu marskiniu nei svarkeliu nenesioju man labai grazu sages su tom kvalbatkom, bet jauciu taip ir liktu tik paziurejimui
QUOTE(Avijacija @ 2009 01 22, 11:24)
pirmame temos lape labai daug nuorodu, cia tik noro reikia ir jokios mistikos
Avijacija, gražu, aš irgi jaučiu silpnybę katinam geriau tur parodyk mistiką kaspinų tvirtinimo,nes man tai gaunaski gogol mogol kazkoka, bet tikrai ne papuosalas kai bandau pritvirtinti...
Kokie fainuoliski katinai Del tvirtinimo man irgi idomu As tai is pradziu su siulu susiuvu, o po to su epoksidine smala klijuoju nerinius kartu su uzsegimu.
tikrai aviacija, tu mum papasakok kaip ten pritvirtinti tuos kaspinus, jau uzsidegiau, kaip noriu. va, pavasaris, prasideda, o pas mane darbe dalykiniai drabuziai, tai jau tu baltu marskineliu, svarkeliu
aš tai išsikešpu medžiagytę panašaus dydžio kaip sagės pagrindas, tryputį net didesnį kokiu milimetriuku ar dviem. Tada prie jos prisiūnu raukinius ir suklijuoju su sagės pagrindu. Tik tada siūnu karoliukus ir jau tada antra pusę su sagtele klijuoju.