Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

QUOTE(Margareta @ 2009 01 21, 18:02)
Paveikslėlių perkėlimas ant "Fimo" CIA

Dėkui 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
As norečiau klaipedoje gyvenanciu paklausti kur jus perkate fima? nes net neisivaizduoju kur ji ieskoti.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 01 21, 14:52)
pirmas pabandymas paveiksliuko perkėlimo ant modelino  ax.gif

super! Labai puikus bandymas wink.gif
QUOTE(Avijacija @ 2009 01 21, 15:14)
Kadangi nespalvotas paveiksliukas persikelia lengvai, tai nenaudojau spirito ir kitų panašių dalykų.
kaip fainiai bigsmile.gif lauksim rezultatų su spalvotu paveiksliuku blush2.gif
Atsakyti
Psio, pasigirsiu ax.gif Galu gale gavau modelino masinka clap.gif Jau pabandziau pazaisti, kaip faina... thumbup.gif
Atsakyti
kaip fainai, man reikes irgi viska pasiskaityt ir pradet kazka gamint:) jus saunuoles
Atsakyti
QUOTE(gitaja @ 2009 01 21, 18:15)
As norečiau klaipedoje gyvenanciu paklausti kur jus perkate fima? nes net neisivaizduoju kur ji ieskoti.

siaip kiek zinau Klaipedoje yra armanija smile.gif o ten cernito buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2009 01 21, 18:06)
Psio, pasigirsiu  ax.gif Galu gale gavau modelino masinka  clap.gif Jau pabandziau pazaisti, kaip faina...   thumbup.gif
sveikinu clap.gif
prašom dabar lepinti mus darbeliais ax.gif

Aš ir eisiu užsisakinėt modelino, kad kai baigsiu mokslintis, galėčiau iškart kibt į darbuką bigsmile.gif Mąstau imt pradžiai juoda ir balta spalvas, ką manot? Noriu kelt paveiksliukus ir dekupažinti blush2.gif Dar klausimukas kabo, ką rasiu iš tų 'sidabrinių' detalyčių. Gal galit parašyti kur perkate Kaune, ar netu? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indraa-: 21 sausio 2009 - 20:00
Indraa-, aciu smile.gif
Del detaliu, tai daug tu parduotuviu yra.... As dazniausiai perku is situ:
http://www.perliukas.lt http://www.rankdarbiai.com http://www.auksarankems.info
Temos pradzioj, ju turetu ir daugiau surasyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2009 01 21, 21:58)
sveikinu clap.gif
prašom dabar lepinti mus darbeliais  ax.gif

Aš ir eisiu užsisakinėt modelino, kad kai baigsiu mokslintis, galėčiau iškart kibt į darbuką  bigsmile.gif Mąstau imt pradžiai juoda ir balta spalvas, ką manot? Noriu kelt paveiksliukus ir dekupažinti  blush2.gif  Dar klausimukas kabo, ką rasiu iš tų 'sidabrinių' detalyčių. Gal galit parašyti kur perkate Kaune, ar netu?  rolleyes.gif

Aš irgi noriu tos mašinkos g.gif Iš kur ją gauti ir kokia jos kaina? g.gif Jeigu nesunku brūkštelkit kas į až mirksiukas.gif
Atsakyti
Kuisi, nera uz ka mirksiukas.gif beje, pamirsau pagirti doh.gif verinukas labai vykes thumbup.gif smagu, kai detales, kurios guli stalciuj ir nesumastai ka su jomis padarius, viena diena virsta labai graziu darbu wub.gif taip islaukta mirksiukas.gif
Avijacija, labai subtilu bigsmile.gif graziai pavyko perkelti, tik jei cia badymukai, tai slepiuos po lapais lotuliukas.gif
Margareta, mane tai nervina, kai detales nesutvirtintos, as tokia rimtos technikos megeja construction.gif ir pas mane visad ant stalo ji, nededu niekur, tai vesiu patiuninguot ja lotuliukas.gif
Bjauruska, sveikinu thumbup.gif saunu, dabar tai bus darbu wub.gif
Atsakyti
Avyte, aciu smile.gif Darbu bus, tik nezinau kada biggrin.gif
Atsakyti
[QUOTE]As norečiau klaipedoje gyvenanciu paklausti kur jus perkate fima? nes net neisivaizduoju kur ji ieskoti.

Klaipėdoje prieš savaitę pirkau artmanijoje, kuri dabar įsikūrusi Šimkaus g. 3,
tačiau kainos labai didelės Cernitas - 10lt, o Fima -9,60.
Girdėjau, kad Janonio gatvėje yra kažkokia dailininkų parduotuvė ir ten yra pigiau.
Neturėjau laiko jos paieškoti, tad nežinau ar tiesa.
Žinoma, per internetą atsisiųsti pigiausia - jei siunties didesnį kiekį.
Aš taip pat klaipėdietė ir gal būt atsirastų daugiau vietinių, kad galėtume susikooperuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minte_7: 22 sausio 2009 - 08:24