mieguista avyte, aciu uz pagalba
Kuisis,labai grazu toks paprastas bet ne prastas
Avyte, pas mane is rankena isistato tiesiog, nematau nieko bloga, net patogiau, nereik prisukineti nieko - pakocioji, istrauki rankena ir i stalciu
Avyte, pas mane is rankena isistato tiesiog, nematau nieko bloga, net patogiau, nereik prisukineti nieko - pakocioji, istrauki rankena ir i stalciu
[quote=Margareta,2009 01 21, 11:57]
Dekui
Dekui
Ogo, labai grazu
nu nieko sau bandymas man labai grazu bet tai nesupratau zodzio perkelimas cia dekupazas ar su tai spiritais visokias? nes modelinas tai juodas, ar ne?
liuks darbelis
QUOTE(Margareta @ 2009 01 21, 15:59)
nu nieko sau bandymas man labai grazu bet tai nesupratau zodzio perkelimas cia dekupazas ar su tai spiritais visokias? nes modelinas tai juodas, ar ne?
modelinas tai baltas, tik krašteliai apdašyti juodai. Kadangi nespalvotas paveiksliukas persikelia lengvai, tai nenaudojau spirito ir kitų panašių dalykų.
QUOTE(Avijacija @ 2009 01 21, 13:52)
pirmas pabandymas paveiksliuko perkėlimo ant modelino
labai grazus rastas isejo , ypac ant auskaru (auskarai mano silpnybe , o va sagiu nelabai megstu ), nors ir visas komplektukas sauniai atrodo
QUOTE(Avijacija @ 2009 01 21, 15:14)
modelinas tai baltas, tik krašteliai apdašyti juodai. Kadangi nespalvotas paveiksliukas persikelia lengvai, tai nenaudojau spirito ir kitų panašių dalykų.
stai kaip tu cia gudriai
Avijacija, šaunus darbelis
Gal kas galite paaiškinti, arba galite kokią nuorodą parašyti, kur būtų galima pasiskaityti kaip ant modelino perkeliamas paveiksliukas.
Ar tai tiesiog dekupažo metodas panaudotas?
Gal kas galite paaiškinti, arba galite kokią nuorodą parašyti, kur būtų galima pasiskaityti kaip ant modelino perkeliamas paveiksliukas.
Ar tai tiesiog dekupažo metodas panaudotas?