Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

mieguista avyte, aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Kuisis,labai grazu bigsmile.gif toks paprastas bet ne prastas thumbup.gif

Avyte, pas mane is rankena isistato tiesiog, nematau nieko bloga, net patogiau, nereik prisukineti nieko - pakocioji, istrauki rankena ir i stalciu biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Margareta,2009 01 21, 11:57]
Kuisis,labai grazu bigsmile.gif toks paprastas bet ne prastas thumbup.gif

Dekui blush2.gif
Atsakyti
pirmas pabandymas paveiksliuko perkėlimo ant modelino ax.gif

user posted image
Atsakyti
Ogo, labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
nu nieko sau bandymas blink.gif man labai grazu wub.gif bet tai nesupratau zodzio perkelimas g.gif cia dekupazas ar su tai spiritais visokias? nes modelinas tai juodas, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 21 sausio 2009 - 15:01
liuks darbelis smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2009 01 21, 15:59)
nu nieko sau bandymas  blink.gif man labai grazu  wub.gif bet tai nesupratau zodzio perkelimas  g.gif cia dekupazas ar su tai spiritais visokias? nes modelinas tai juodas, ar ne?

modelinas tai baltas, tik krašteliai apdašyti juodai. Kadangi nespalvotas paveiksliukas persikelia lengvai, tai nenaudojau spirito ir kitų panašių dalykų.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 01 21, 13:52)
pirmas pabandymas paveiksliuko perkėlimo ant modelino  ax.gif

labai grazus rastas isejo bigsmile.gif , ypac ant auskaru (auskarai mano silpnybe wub.gif , o va sagiu nelabai megstu blush2.gif ), nors ir visas komplektukas sauniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 01 21, 15:14)
modelinas tai baltas, tik krašteliai apdašyti juodai. Kadangi nespalvotas paveiksliukas persikelia lengvai, tai nenaudojau spirito ir kitų panašių dalykų.

stai kaip tu cia gudriai thumbup.gif
Atsakyti
Avijacija, šaunus darbelis thumbup.gif

Gal kas galite paaiškinti, arba galite kokią nuorodą parašyti, kur būtų galima pasiskaityti kaip ant modelino perkeliamas paveiksliukas. 4u.gif
Ar tai tiesiog dekupažo metodas panaudotas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 21 sausio 2009 - 15:49
Paveikslėlių perkėlimas ant "Fimo" CIA
Atsakyti