siandien 3.81 lt o siuntimo islaidos priklauso nuo uzsakymo sumos nezinau kiek cia is tikruju bus prisidedanciu ir kokiom sumom ..jei bus daug reiks susimazinti o gal ir nereiks..paziuresim
Merginos, šiame reikale esu naujokė.
Šiandien kaip tik numačiusi pirmą kartą dirbti su modelinu - išmėginti. Gal galite patarti: ar pradarius pakuotę reikia sunaudoti visą, ar galima palikti kitam kartui?
Ar jis nesuges, t.y. nesukietės sąjytyje su oru.
Šiandien kaip tik numačiusi pirmą kartą dirbti su modelinu - išmėginti. Gal galite patarti: ar pradarius pakuotę reikia sunaudoti visą, ar galima palikti kitam kartui?
Ar jis nesuges, t.y. nesukietės sąjytyje su oru.
Nesuges, tik svarbu paskui ji idet i koki maisiuka ir gerai supakuot arba i uzdara dezute. Na ir per koki pusmeti geriausia sunaudot ta pradaryta, nes paskui ji sunkiau isminkyt, pradeda trupet.
Varlyte, ačiū už atsakymą.
mergaites kurios ka sugalvojot del uzskymo is tu anglu tai rasykit man e-pastu margaryta.l@gmail.com
Mergaites, kurios pirkot pasta machine iš "creativa" ar patenkintos? Noriu pirkti ir aš ją
zinau kad jau matyta pamokele, ale radau viename piesinuke
tai gal kam labai pravers
tai gal kam labai pravers
Nescafe, as patenkinta dar nespejau labai isbandyt, bet kiek jau dirbau tai aisku, vietom tai sutvirtinimas toks jos juokingas, bet turbut nera ko noret labai
Kuria prasme juokingas?
mieguista avytė dėkui jau padariau pavedimą, nes viena buvo laisva. Kadangi jau metus su puse noriu, tai užtenka laukt, nes nemanau, kad kažką labai jau geresnio rasiu o ir tos mano paieškos buvo nelabai vykusios, nes vis neapsisprendžiau reikia ar ne, bet šian MB pasakė, kad galų gale nusipirkčiau
Sveikos. va mano senas naujas darbelis. jau turbut beveik metus isgulejo dalis detaliu dezuteje, o dabar pagaliau pribaigiau. nieko ypatingo, bet vis kazkas naujo. pirma karta bandau ikelti paveiksliuka, tai jei nesimato, tai soriuks.
[IMG][IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm240/Kuisis/IMG_8512.jpg
[IMG][IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm240/Kuisis/IMG_8512.jpg
Bjauruska, na man kazkaip nepatikimas reikalas atrodo, kai rankenele tiesiog isistato neprisisuka. Ir rankenele plasmasine visa juda pas mane tai ir sakau, kad juokingas vietom tas jos padarymas Nescafe, tai lauksim dabar daug darbuku
Papildyta:
Kuisi, darbuko nesimate, tai idedu ir dar biskuti pabalinau, gal nesupyksi
Papildyta:
Kuisi, darbuko nesimate, tai idedu ir dar biskuti pabalinau, gal nesupyksi