Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

siandien 3.81 lt mirksiukas.gif o siuntimo islaidos priklauso nuo uzsakymo sumos nezinau kiek cia is tikruju bus prisidedanciu ir kokiom sumom ..jei bus daug reiks susimazinti g.gif o gal ir nereiks..paziuresim wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 20 sausio 2009 - 10:42
Merginos, šiame reikale esu naujokė.
Šiandien kaip tik numačiusi pirmą kartą dirbti su modelinu - išmėginti. Gal galite patarti: ar pradarius pakuotę reikia sunaudoti visą, ar galima palikti kitam kartui?
Ar jis nesuges, t.y. nesukietės sąjytyje su oru.
Atsakyti
Nesuges, tik svarbu paskui ji idet i koki maisiuka ir gerai supakuot arba i uzdara dezute. Na ir per koki pusmeti geriausia sunaudot ta pradaryta, nes paskui ji sunkiau isminkyt, pradeda trupet. mirksiukas.gif
Atsakyti
Varlyte, ačiū už atsakymą.
Atsakyti
mergaites kurios ka sugalvojot del uzskymo is tu anglu tai rasykit man e-pastu margaryta.l@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 20 sausio 2009 - 17:59
Mergaites, kurios pirkot pasta machine iš "creativa" ar patenkintos? Noriu pirkti ir aš ją smile.gif
Atsakyti
zinau kad jau matyta pamokele, ale radau viename piesinuke smile.gif
tai gal kam labai pravers smile.gif
user posted image
Atsakyti
Nescafe, as patenkinta mirksiukas.gif dar nespejau labai isbandyt, bet kiek jau dirbau tai thumbup.gif aisku, vietom tai sutvirtinimas toks jos juokingas, bet turbut nera ko noret labai mirksiukas.gif
Atsakyti
Kuria prasme juokingas? blink.gif
Atsakyti
mieguista avytė dėkui smile.gif jau padariau pavedimą, nes viena buvo laisva. Kadangi jau metus su puse noriu, tai užtenka laukt, nes nemanau, kad kažką labai jau geresnio rasiu biggrin.gif o ir tos mano paieškos buvo nelabai vykusios, nes vis neapsisprendžiau reikia ar ne, bet šian MB pasakė, kad galų gale nusipirkčiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. va mano senas naujas darbelis. jau turbut beveik metus isgulejo dalis detaliu dezuteje, o dabar pagaliau pribaigiau. nieko ypatingo, bet vis kazkas naujo. pirma karta bandau ikelti paveiksliuka, tai jei nesimato, tai soriuks. blush2.gif
[IMG][IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm240/Kuisis/IMG_8512.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuisis: 21 sausio 2009 - 09:43
Bjauruska, na man kazkaip nepatikimas reikalas atrodo, kai rankenele tiesiog isistato g.gif neprisisuka. Ir rankenele plasmasine visa juda pas mane g.gif tai ir sakau, kad juokingas vietom tas jos padarymas smile.gif Nescafe, tai lauksim dabar daug darbuku hihihi.gif
Papildyta:
Kuisi, darbuko nesimate, tai idedu ir dar biskuti pabalinau, gal nesupyksi ax.gif
user posted image
Atsakyti