Ita, tai kad man atodo jog ten pas tave ir juoda ir zalia perlamutrines ar tu jas maisei su perlamutru ar cia taip gavosi kad tie blizguciai persinese ant ju?
na juodos perlamutrines neturiu
bet kai maisau spalvas as tai darau truputi specifiniu budu ( pirma isilgai, o po to horizontaliai) todel gaunas kad juoda pas mane ne be juoda kaip Morta sake kad gaunasi samanine ar net perlamutrine
na labiau tokiu budu persimaiso ir perejimasi svelnesni buna
bet kai maisau spalvas as tai darau truputi specifiniu budu ( pirma isilgai, o po to horizontaliai) todel gaunas kad juoda pas mane ne be juoda kaip Morta sake kad gaunasi samanine ar net perlamutrine
na labiau tokiu budu persimaiso ir perejimasi svelnesni buna
QUOTE(Bjauruska @ 2009 01 04, 19:18)
Sveikos
iki šiol nesikišau, tyliai stebėjau kokius čia grožius darote, bet šitas dalykas žadą atėmė
Ar čia irgi modelinas šitas komplektas?????
Aišku, Ita ką pasirodė paskutiniame poste irgi super super bet ten jau kaip ir suprantu kad modelinas- tuo labiau parašė kaip dariusi
driftas, ten Bjaurushka parode naturalios kriaukles pavyzdi
aaaaaa
o aš jau apsidžiaugiau, kad ji tų šedevrų autorė
Bet jei ItaBita pasistengtų, tai manau....
o aš jau apsidžiaugiau, kad ji tų šedevrų autorė
Bet jei ItaBita pasistengtų, tai manau....
ItaBita, kokį modeliną naudojai ? iš kur tas perlamutro spindesys labai gražus darbas
Papildyta:
tiesa, merginos, kurios užsakinėjo pasta mashinkas prieš šventes, na kaip įspūdžiai ?
Papildyta:
tiesa, merginos, kurios užsakinėjo pasta mashinkas prieš šventes, na kaip įspūdžiai ?
juodas ir baltas fimas o zydras ir zalsvas cernitas auksinis pardo
o spindesys nezinau, na kazkaip gaunasi man taip
neatejo dar musu masinkos va tokie ir ispudziai ju pritruko gamintoju sandeliuose, tai paasikejo tik tada kai atsiunte siunta.... o as dar sedejau kaune iki pat kuciu del tu masinku, laukiau, nors atostogos daba atsius, kai papildyma padarys
Driftas, tiek modelino dar neivaldziau... Begt gal kada... Beja, su kriaukem irgi patiko zaisti, bandysiu ir is modelino kazka panasaus pasidaryti
O del masinku, tai tikrai susinervinau... Laukiau (ir ne as viena), o cia... Labai ji reikalinga pries sventes buvo. Bet kazkaip ir parduotuves seimininkai labai jau atsainiai ziuri i klientus... Ir laiska siunciau, ir forume i pm rasiau - jokio atsako
O del masinku, tai tikrai susinervinau... Laukiau (ir ne as viena), o cia... Labai ji reikalinga pries sventes buvo. Bet kazkaip ir parduotuves seimininkai labai jau atsainiai ziuri i klientus... Ir laiska siunciau, ir forume i pm rasiau - jokio atsako
QUOTE(ItaBita @ 2009 01 04, 21:29)
juodas ir baltas fimas o zydras ir zalsvas cernitas auksinis pardo
ačiū
na bijau dabar suklyssti, bet prisimenu kai tik pradėjau skaityt temą, berods vasarą, tai tikriausiai ItaBita sakei kad tavo brangiausias su kažkokiu nauju pbjektyvu fotkino pakabuką...na dabar bijau sukklyst, nes nickų kaip ir nepažinojau dar, o gal o pa pa, nes panašus man skambesys...na tai žodžiu...prisimenu, kad nuo to pakabuko akių nuleidau kelias dienas taip jis spindėjo net įsirašiau tik gaila, dabar kompas jau kelis kartus perinstaliuotas nuo to karto, tai visa info ištrinta, o tai parodyčiau apie ką aš juodam fone toks pakabukas visas perlamutrinis spindintis
QUOTE(mieguista avytė @ 2009 01 04, 21:32)
neatejo dar musu masinkos va tokie ir ispudziai ju pritruko gamintoju sandeliuose, tai paasikejo tik tada kai atsiunte siunta.... o as dar sedejau kaune iki pat kuciu del tu masinku, laukiau, nors atostogos daba atsius, kai papildyma padarys
na va, nieko, nenusiminkit, gausit tas mašinkas aš irgi, va tik baigsis sausio sesija, ir pradėsiu mėdžiot jas
apie sita?
ar apie sita
na sitie irgi naudota pa pati kombinacija fimo perlamutras ir pardo auksas
visi kiti modelnai be efektu ( blizgesio)
ar apie sita
na sitie irgi naudota pa pati kombinacija fimo perlamutras ir pardo auksas
visi kiti modelnai be efektu ( blizgesio)
ItaBita - tu mane užmušei aga apie šitus kalbėjau man tai ir stovėjo jie akyse dabar nebežinau kuri iš šių deviejų foto, bet abi pasakiškos