Nius žiūrėsim, kaip čia bus su ta mašinka... manau beieškant spės gimti pirmi darbeliai
O kaip draugauja modelina su dekupažu? Noriu sendinti su krakliu, galbūt bandyt dažyt, ar tinka akrilas? lakas pas mane vidaus darbam, atsparus vandeniui... Ir labai sudomino tas paveiksliuko perkėlimas ant modelino. Tik vat niekas neatsakė į mano postą
Zinau, kad dekupazina, bet kai pati nebandzius, nelabai ka galiu pasakyti... Akrilas - puikiai tinka modelinui Del lako - reikia bandyti ir pamatysi tinka ar ne Ir del paveiskliuko perkelimo - issami info yra pirmoje temos zinuteje - pasiskaityk Perkelimui pati naudojau nagu lako valikli, bet gal tinka ir degtine.
QUOTE(Bjauruska @ 2009 01 18, 17:41)
Ašiū už atsakymą Pirma pakilnosiu paveiksliukus ir pabandysiu dekupažinti, o tada jau žiūrėsim, kaip bus su pasta machine
Avyte, kazkaip nelabai aiskiai ten matosi... Atrodo, kad turetu buti grazu
diena reiks fotografuot... dabar po lempa pameciau tai taip ir gavos
mieguista avyte, tie asukariukai lunatikams su menuliais
aciu, efauto jie tokie labai mazulyciai
QUOTE(Bjauruska @ 2009 01 18, 18:41)
Zinau, kad dekupazina, bet kai pati nebandzius, nelabai ka galiu pasakyti... Akrilas - puikiai tinka modelinui Del lako - reikia bandyti ir pamatysi tinka ar ne Ir del paveiskliuko perkelimo - issami info yra pirmoje temos zinuteje - pasiskaityk Perkelimui pati naudojau nagu lako valikli, bet gal tinka ir degtine.
bandžiau su degtine, viskas gerai. gerumas tame - mažiau smirda
QUOTE(Avijacija @ 2009 01 18, 18:51)
bandžiau su degtine, viskas gerai. gerumas tame - mažiau smirda
O kur geriausiai pirkti tuos visus užsegimus papuošaliukam ir pan. Pakolkas pirkau galerijoj "Balta", bet ten nelabai didelis pasirinkimas
Man tai geriausia apsipirkineti sekasi internetinese parduotuvese
Avyte, tie lunatikuojantys idomus tokie man patinka
darbar ir as dar parodysiu toki vaizda..turbut jau kai kas ji jau matet.. iskausysiu kritika
darbar ir as dar parodysiu toki vaizda..turbut jau kai kas ji jau matet.. iskausysiu kritika