Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

Nius žiūrėsim, kaip čia bus su ta mašinka... manau beieškant spės gimti pirmi darbeliai ax.gif

O kaip draugauja modelina su dekupažu? Noriu sendinti su krakliu, galbūt bandyt dažyt, ar tinka akrilas? lakas pas mane vidaus darbam, atsparus vandeniui... Ir labai sudomino tas paveiksliuko perkėlimas ant modelino. Tik vat niekas neatsakė į mano postą sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indraa-: 18 sausio 2009 - 17:24
Zinau, kad dekupazina, bet kai pati nebandzius, nelabai ka galiu pasakyti... Akrilas - puikiai tinka modelinui smile.gif Del lako - reikia bandyti ir pamatysi tinka ar ne smile.gif Ir del paveiskliuko perkelimo - issami info yra pirmoje temos zinuteje - pasiskaityk smile.gif Perkelimui pati naudojau nagu lako valikli, bet gal tinka ir degtine.
Atsakyti
truputi pasirodysiu ax.gif auskariukai lunatikams ax.gif ir eilerastis jiems yra ax.gif

user posted image

o cia siaip auskaryciai ax.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2009 01 18, 17:41)
Ašiū už atsakymą 4u.gif

Pirma pakilnosiu paveiksliukus ir pabandysiu dekupažinti, o tada jau žiūrėsim, kaip bus su pasta machine bigsmile.gif
Atsakyti
Avyte, kazkaip nelabai aiskiai ten matosi... g.gif Atrodo, kad turetu buti grazu biggrin.gif
Atsakyti
diena reiks fotografuot... dabar po lempa pameciau tai taip ir gavos verysad.gif
Atsakyti
mieguista avyte, tie asukariukai lunatikams su menuliais thumbup.gif
Atsakyti
aciu, efauto blush2.gif jie tokie labai mazulyciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2009 01 18, 18:41)
Zinau, kad dekupazina, bet kai pati nebandzius, nelabai ka galiu pasakyti... Akrilas - puikiai tinka modelinui smile.gif Del lako - reikia bandyti ir pamatysi tinka ar ne smile.gif Ir del paveiskliuko perkelimo - issami info yra pirmoje temos zinuteje - pasiskaityk smile.gif Perkelimui pati naudojau nagu lako valikli, bet gal tinka ir degtine.

bandžiau su degtine, viskas gerai. gerumas tame - mažiau smirda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 01 18, 18:51)
bandžiau su degtine, viskas gerai. gerumas tame - mažiau smirda smile.gif
aciuks.gif

O kur geriausiai pirkti tuos visus užsegimus papuošaliukam ir pan. Pakolkas pirkau galerijoj "Balta", bet ten nelabai didelis pasirinkimas blush2.gif
Atsakyti
Man tai geriausia apsipirkineti sekasi internetinese parduotuvese smile.gif
Atsakyti
Avyte, tie lunatikuojantys idomus tokie biggrin.gif man patinka mirksiukas.gif
darbar ir as dar parodysiu toki vaizda..turbut jau kai kas ji jau matet.. biggrin.gif iskausysiu kritika biggrin.gif
user posted image
Atsakyti