As uz Amaco dabar mokejau 126 berods... Tik dar nesulaukiau...
na tai kazkas panasiai ir gautusi jei siustumeisi ir pati is kur nors kitur
zodziu ne pigus zaislas tas modelinas
as kazkokio vieno uzsakymo laukiau net pusantro menesio
tai net pamirsusi buvau ko tem prisisakiau
O ten jau tikrai masinka, tik kiek suprtau, ja siuncia tik JAV teritorijoje
QUOTE(Bjauruska @ 2009 01 18, 15:42)
O ten jau tikrai masinka, tik kiek suprtau, ja siuncia tik JAV teritorijoje
reik ten žiūrėtis, pasirinkti vietą. Vienos kaina pakolkas 5.50, ale siuntimas į Litauen apie 55 dolerius Einu dar paieškot...
Tai cia kol kas tokia kaina Galutine vis vien bus nemaziau 20-25$... Sako, kad dar siunciant is JAV apmuitina, tai galutine kaina iseina laaaaaai didele Uztai kai suzinojau, kad galima Lt uzsisakyti - nebesukau galvos - uzsisakiau ir dabar laukiu.
QUOTE(Bjauruska @ 2009 01 18, 15:47)
QUOTE(Indraa- @ 2009 01 18, 17:57)
Indraa, kaip suprantu, tu dar net neciupinejai modelino, o jau ieskai masineles.......gal pirmiausia pasibandyk kazka....kai suprasi, kad ne viskas taip labai paprasta kaip atrodo,gal nebereiks ir masineles
na, jau ir aš mašinkai pribrendau tuoj sesija baigsis ir jau spirgu kaip noriu visas susikaupusias idėjas realizuot
Liorka, o gas atsisiuntėt daugiau tų mašinkų netyčia ? ar reikia užsakinėt vėl iš naujo, jei noriu nes kaip visad norisi kuo greičiau
Liorka, o gas atsisiuntėt daugiau tų mašinkų netyčia ? ar reikia užsakinėt vėl iš naujo, jei noriu nes kaip visad norisi kuo greičiau
jo, Indraa, galima gaug ka ir be masinkos lipdyti o kai jau matysi kad be jos ne krust tai tada ir pirk
o man tai atrodo, kad machinkos nereikia skubet siustis... geriau pabandyt apskritai kas per daiktas tas fimo ar patinka su juo dirbti nes viena pazistama susipirko fimo, machinka ir laiko jau metus stalciuj, nes nepatiko kazkaip gaila pinigu man butu
Papildyta:
Bjauruska, tu irgi teksturu pasiemei prie machinkos? kaip fainai gaunas man labai patiko
Papildyta:
Bjauruska, tu irgi teksturu pasiemei prie machinkos? kaip fainai gaunas man labai patiko
Avyte, nesierzink Nieko, gal antroj savaites pusej savosios sulauksiu, o tada jau ir pati zaisiu su naujuoju zaisliuku