Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

Labai idomu ir man, kas be Fimo naudojama? smile.gif
Atsakyti
premo, studio, guterman, cernit.
Nei vieno nebandžiau, bet bent iš foto labai man patinka studio sculpey spalvinė gama, fimo lig ir nėra tokių spalvų, reikės pabandyt smile.gif
Atsakyti
bandziau studio sculpey tai jis toks keistas lyg su kreida butu ir man regis, kad iskepes minkstesnis nei fimo g.gif
Atsakyti
Be Fimo bandziau Cernit, bet nepatiko, labai trupa kol isminkai... Vakar bandziau Premo, lyg ir nieko smile.gif Grazus efektai su perliniu iseina, tai dabar laukiu masinkos ir bandysiu zaisti su teksturom smile.gif
Atsakyti
be fimo dar buna ivasiriu smile.gif
mano zveryne yra cernitas, skulpejus, premo, kato, lyra, pardo ir dar kazkokio rusiko ( katro isvis neimanoma isminkyti ) smile.gif
tai va fimas butu kaip ir tarpinis tarp visu smile.gif
cernitas trupa kol isminkai bet kai isminkai tada labai minkstas smile.gif
skulpejus minkstas is karto ir tarsi su kreida ar kazkuo tokiu panasiu ( bet man jis labai patinka smile.gif
premo labai kietas labai sunkiai minkosi, bet iskepers labai tvirtas smile.gif
kato toks pats kaip premo smile.gif
lyra keistas toks smirdi ir kazkoks labiausiai lipnus is visu smile.gif
pardo fainas, truputi trapus pradzioje bet man jis patinka smile.gif
as labai daznai maisau tarpusavi modelinu kartais tai leidzia isgauti idomius dalukus smile.gif
bet siaip pirmenybe teikiu skulpejui, premo ir fimo smile.gif
cernitas zavus tuo kad turi idomiu spalvu

zodziu reikia paciupinti visus po biski, kad pasirinktum sau mieliausia smile.gif

o siaip labai faina kad yra ivairaus Lietuvoje smile.gif tikrai yra is ko rinktis, tik vat su spalvom nelabai ax.gif
Atsakyti
Buvo kalbėta, kad Fimo geriausias, nes nesmirda ax.gif

Vakar ieškojau apie tas pasta machine. Lt kainos kandžiojasi, radau ebay. Aišku dar psisidės siuntimas. Gal kas artimiausiu metu planuojatės pirkti tokį daikčiuką? Man atrodo sunkoka lygiai iškočioti be jos (na bet man pirma reikia pabandyti, tada kalbėt doh.gif )..

Tokiosuser posted image
kaina US $8,99 g.gif

daugiau čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indraa-: 18 sausio 2009 - 15:06
siaip jei atvirai tai labai didelis pagelbejimas pasta masinka smile.gif
jei yra galimybe ja tureti patarciau ir isigyti smile.gif, bet be jos tai tikra vargo vakariene mirksiukas.gif

o siaip kazkada buvau uztikusi as tu pasta masinku virtuvines technikos parduotuveje inetineje kazkokioje ji gi siaip is principo yra lazanijai gaminti skirta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tik adreso nepamentam smile.gif senokai buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 18 sausio 2009 - 15:08
QUOTE(ItaBita @ 2009 01 18, 15:07)
bet be jos tai tikra vargo vakariene  mirksiukas.gif

tai vat kiek priskaičiau, tai man ir taip pasirodė, juk nesigaus gražus ir lygus piešinukas rolleyes.gif Jei kaina 400 lt, tai sunkoka, na bent jei radus pigiau ir galbūt perkant kartu, išeitų parisiųsti pigiau? bigsmile.gif
Atsakyti
Indraa-, ten kur parodei - tai ne masinele, o tik knyga. Ieskojau ir as per e-bay - nieko gero... Gal ir galima rasti, bet man nepavyko. Uzsisakiau is Creativos, kaina 141 lt, bet dar yra nolaida isankstiniams uzsakimams, tai isejo pigiau. Beja, Cia Liorka yra, tai kiek zinau, ji seimininke yra, bandyk jai rasyti, jei sudomino masinele. Daugiau info yra ju forume http://www.creativa.lt/forumas smile.gif hihihi.gif jauciu reikes nuolaidos prasyti uz reklama lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjauruska: 18 sausio 2009 - 15:17
na tu masinku siaip yra gana ivairiu firmu smile.gif
as viena sulauziau gana greitai, tada parsisiunciau Amaco, atseit geriausia smile.gif
na tai jau ilgai turiu ir kol kas tfu tfu viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
ItaBita, kaip tu cia taip sugebejai? blink.gif
Atsakyti
http://www.amazon.co...s...amp;x=0&y=0

va cia masinka ir dar priedas pjaustyti juostelems smile.gif 25 doleriai ir dar siuntimas bus tai grubiai bus truputi virs 100 lt mirksiukas.gif

ka sugebejau g.gif sulauzyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 18 sausio 2009 - 15:21