Labai idomu ir man, kas be Fimo naudojama?
premo, studio, guterman, cernit.
Nei vieno nebandžiau, bet bent iš foto labai man patinka studio sculpey spalvinė gama, fimo lig ir nėra tokių spalvų, reikės pabandyt
Nei vieno nebandžiau, bet bent iš foto labai man patinka studio sculpey spalvinė gama, fimo lig ir nėra tokių spalvų, reikės pabandyt
bandziau studio sculpey tai jis toks keistas lyg su kreida butu ir man regis, kad iskepes minkstesnis nei fimo
Be Fimo bandziau Cernit, bet nepatiko, labai trupa kol isminkai... Vakar bandziau Premo, lyg ir nieko Grazus efektai su perliniu iseina, tai dabar laukiu masinkos ir bandysiu zaisti su teksturom
be fimo dar buna ivasiriu
mano zveryne yra cernitas, skulpejus, premo, kato, lyra, pardo ir dar kazkokio rusiko ( katro isvis neimanoma isminkyti )
tai va fimas butu kaip ir tarpinis tarp visu
cernitas trupa kol isminkai bet kai isminkai tada labai minkstas
skulpejus minkstas is karto ir tarsi su kreida ar kazkuo tokiu panasiu ( bet man jis labai patinka
premo labai kietas labai sunkiai minkosi, bet iskepers labai tvirtas
kato toks pats kaip premo
lyra keistas toks smirdi ir kazkoks labiausiai lipnus is visu
pardo fainas, truputi trapus pradzioje bet man jis patinka
as labai daznai maisau tarpusavi modelinu kartais tai leidzia isgauti idomius dalukus
bet siaip pirmenybe teikiu skulpejui, premo ir fimo
cernitas zavus tuo kad turi idomiu spalvu
zodziu reikia paciupinti visus po biski, kad pasirinktum sau mieliausia
o siaip labai faina kad yra ivairaus Lietuvoje tikrai yra is ko rinktis, tik vat su spalvom nelabai
mano zveryne yra cernitas, skulpejus, premo, kato, lyra, pardo ir dar kazkokio rusiko ( katro isvis neimanoma isminkyti )
tai va fimas butu kaip ir tarpinis tarp visu
cernitas trupa kol isminkai bet kai isminkai tada labai minkstas
skulpejus minkstas is karto ir tarsi su kreida ar kazkuo tokiu panasiu ( bet man jis labai patinka
premo labai kietas labai sunkiai minkosi, bet iskepers labai tvirtas
kato toks pats kaip premo
lyra keistas toks smirdi ir kazkoks labiausiai lipnus is visu
pardo fainas, truputi trapus pradzioje bet man jis patinka
as labai daznai maisau tarpusavi modelinu kartais tai leidzia isgauti idomius dalukus
bet siaip pirmenybe teikiu skulpejui, premo ir fimo
cernitas zavus tuo kad turi idomiu spalvu
zodziu reikia paciupinti visus po biski, kad pasirinktum sau mieliausia
o siaip labai faina kad yra ivairaus Lietuvoje tikrai yra is ko rinktis, tik vat su spalvom nelabai
Buvo kalbėta, kad Fimo geriausias, nes nesmirda
Vakar ieškojau apie tas pasta machine. Lt kainos kandžiojasi, radau ebay. Aišku dar psisidės siuntimas. Gal kas artimiausiu metu planuojatės pirkti tokį daikčiuką? Man atrodo sunkoka lygiai iškočioti be jos (na bet man pirma reikia pabandyti, tada kalbėt )..
Tokios
kaina US $8,99
daugiau čia.
Vakar ieškojau apie tas pasta machine. Lt kainos kandžiojasi, radau ebay. Aišku dar psisidės siuntimas. Gal kas artimiausiu metu planuojatės pirkti tokį daikčiuką? Man atrodo sunkoka lygiai iškočioti be jos (na bet man pirma reikia pabandyti, tada kalbėt )..
Tokios
kaina US $8,99
daugiau čia.
siaip jei atvirai tai labai didelis pagelbejimas pasta masinka
jei yra galimybe ja tureti patarciau ir isigyti , bet be jos tai tikra vargo vakariene
o siaip kazkada buvau uztikusi as tu pasta masinku virtuvines technikos parduotuveje inetineje kazkokioje ji gi siaip is principo yra lazanijai gaminti skirta
tik adreso nepamentam senokai buvo
jei yra galimybe ja tureti patarciau ir isigyti , bet be jos tai tikra vargo vakariene
o siaip kazkada buvau uztikusi as tu pasta masinku virtuvines technikos parduotuveje inetineje kazkokioje ji gi siaip is principo yra lazanijai gaminti skirta
tik adreso nepamentam senokai buvo
QUOTE(ItaBita @ 2009 01 18, 15:07)
bet be jos tai tikra vargo vakariene
tai vat kiek priskaičiau, tai man ir taip pasirodė, juk nesigaus gražus ir lygus piešinukas Jei kaina 400 lt, tai sunkoka, na bent jei radus pigiau ir galbūt perkant kartu, išeitų parisiųsti pigiau?
Indraa-, ten kur parodei - tai ne masinele, o tik knyga. Ieskojau ir as per e-bay - nieko gero... Gal ir galima rasti, bet man nepavyko. Uzsisakiau is Creativos, kaina 141 lt, bet dar yra nolaida isankstiniams uzsakimams, tai isejo pigiau. Beja, Cia Liorka yra, tai kiek zinau, ji seimininke yra, bandyk jai rasyti, jei sudomino masinele. Daugiau info yra ju forume http://www.creativa.lt/forumas jauciu reikes nuolaidos prasyti uz reklama
na tu masinku siaip yra gana ivairiu firmu
as viena sulauziau gana greitai, tada parsisiunciau Amaco, atseit geriausia
na tai jau ilgai turiu ir kol kas tfu tfu viskas gerai
as viena sulauziau gana greitai, tada parsisiunciau Amaco, atseit geriausia
na tai jau ilgai turiu ir kol kas tfu tfu viskas gerai
ItaBita, kaip tu cia taip sugebejai?
http://www.amazon.co...s...amp;x=0&y=0
va cia masinka ir dar priedas pjaustyti juostelems 25 doleriai ir dar siuntimas bus tai grubiai bus truputi virs 100 lt
ka sugebejau sulauzyti?
va cia masinka ir dar priedas pjaustyti juostelems 25 doleriai ir dar siuntimas bus tai grubiai bus truputi virs 100 lt
ka sugebejau sulauzyti?