Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

katinas fainuolis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mieguista avytė @ 2009 01 17, 13:43)
Smilga, aciu labai uz nuoroda  bigsmile.gif  kaip tik galvojau, o kaip ja valyt reikia...  thumbup.gif

Ar gerai paskaitei? Ten ne tik kaip valyt, o ir kaip sutept prieš naudojimą. Ten moteriškės sako, kad joms ten kažkokie ratukai sulūžta jei naujos nesutepi. Ir norint sutept tai reikia išrinkt kitą pusę, nei valymui išrinkinėji. Maniškė kažko tai pradėjo tokias kaip juosteles palikinėt kai lėtai suku, tai dabar galvoju, kad reiks ir man išrinkt gal ją ir patikrint mastau.gif

Neret, labai mielas katinukas. Ir kiti gaminukai šaunūs, tik vat man nepatinka, kad kaikur matosi pirštų atspaudai ax.gif
Atsakyti
zinau, kita kart reiks paslifuot, pamirsau si karta biggrin.gif
Atsakyti
Neret, idomus darbeliai mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu smile.gif
Atsakyti
Smilga, aga, maciau, kad sutept reikia, uosvis alyvos jau atveze biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankės 4u.gif

jaučiu tuj visiškai panirsiu ir aš į modeliną. Skaitau, kaupiu info smartass.gif

user posted image
Šis darbelis iš juratesstilius apžavėjo apkrerėjo wub.gif norėjau pasiteirauti patyrusių, čia ranka piešta ar dekupažinta? Superinis darbas bigsmile.gif

Dar ne viską perskaičiau, bet randu, FIMO modelinas yra Vilniuje arba internatinėse parduotuvėse. Dar radau vienam mažam miestelyje... o kaip su Kaunu?

Ir kiek pradžiai užsipirkti reikėtų jo, nes man norisi daug daug daug blush2.gif Geriau pradžiai imti kepamą ar tą džiūstantį modeliną? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indraa-: 17 sausio 2009 - 23:04
Perskaičiau temukę, dar daugiau klausimų atsirado blush2.gif
QUOTE(Kentaure @ 2009 01 05, 15:39)
Dar turiu pora laku isbandziusi is mamos nuvogus dekupazui skirtu, bet jie irgi nieko gero. schmoll.gif
pas mane woodworks quick dry lakas (polyurethane varnish) Jonstones firmos, jį naudoju dekupažui, ar tiks šitas modelinui? unsure.gif
QUOTE(_Magnolija_ @ 2009 01 06, 03:28)
ant fimo tai kiek zinau tai palieki per nakti ar ilgesniam laikui ir persikelia viskas graziai...o kaip su kitais pavirsiais...
QUOTE(Margareta @ 2009 01 08, 20:19)
2. taip, kada paveikslelis persikels, popieriu nuimi ir ismeti o savo kurini sauni i orkaite ir kepi (130C apie 30min) o paskui rodai cia  mirksiukas.gif

Nu čia tai super sužinojau clap.gif Tai vadinasi galiu atsispausti lazeriniu spausdintuvu paveiklsiuką, dėti ant modelino ir reikia patepti kitą pusę deginę, taip paveiksliukas persikels ant mano darbelio? bigsmile.gif Viskas? ohmy.gif

Dar norėjau paklausti ar sendinimui tinka dekupažinis kraklis (mediumas) ir akriliniai dažai, jei pvz modelinas baltas? rolleyes.gif
QUOTE(mieguista avytė @ 2009 01 17, 12:51)
jau turiu machinka  clap.gif 

kiek ji kaštuoja? ax.gif Kur pirkai? blush2.gif
Atsakyti
Indraa- Kaune taip pat modelino gali gauti wink.gif paziurinek rastines prekese (bent jau Vilniaus gatveje rastines prekese jo yra tikrai, taip pat yra Daugsos gatveje parduotuve Creativa ten ir modelino ir netik jo gali rasti wink.gif
Atsakyti
O Creativoje Kaune tik Fimo yra ? o kur ne fimo gaut ? žiūriu dekovitoje yra, o kur dar mastau.gif
Atsakyti
na man kol kas pakanka fimo jei uzsimanau kazko pabadyti tai uzsisakau netu ax.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif žiopla, neužmačiau, kur kontaktai, maniau Creativa internetinė parduotuvė blush2.gif

Vienam forume skaičiau, kad geriausiai dirbti su fimu, o kokia jūsų praktia? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indraa-: 18 sausio 2009 - 12:13