Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

user posted image
ir kita puse
user posted image
ax.gif
Atsakyti
Nagi grazu thumbup.gif Man truputi Abalones kriaukle primena smile.gif
Atsakyti
Ita, tiesiog fantastiskai grazu wub.gif nesvarbu kiek laiko tu nelipdai, bet niekad "neprarandi formos"
Atsakyti
dekui smile.gif

o kas ta abolonijos kriaukle blush2.gif blink.gif
Atsakyti
cia turbut turejo omeny ta pacia paua kriaukle
user posted image
Atsakyti
Va, panasi i tokia:

user posted image

blush2.gif Nebespejau ideti pirma blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjauruska: 04 sausio 2009 - 18:25
ItaBita, super duper gražus darbelis wub.gif
Atsakyti
o geras smile.gif visai netycia gavosi imitacija ax.gif tikrai truputi panasu :)tik melunos gal daugiau reiketu smile.gif
reiks prisiminti kaip dariau smile.gif ir paskui visiems aiskinti kad cia specialiai dariau imitacija mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 04 sausio 2009 - 19:13
Aga, prisimink ir man i ausyte pasnibzdek, nes man dabar abolones kriaukle labai patinka ax.gif
Atsakyti
niu galiu papasakoti smile.gif
dedi truputi juodos zalios zydros ir balto perlamutro
darai is situ spalvu perejima, na kaz nuo juodos iki baltos graziai pereitu
tada isplonimi visa sita reikala padalini i 3 -4dalis ir dedi kaip sumustini tik viena gabala dedi juodu i viena puse kita kad kur juoda kad butu sviesusis galas ir taip sluoksniuoji 3-4 kartus smile.gif, per viduri dar dejau auksines plona juostele,
o tada jau mokume gane technika smile.gif
pribaksnoji kas po ranka papuola ir nupjaudineji plonus sluoksniu smile.gif dedi ant kokios nors formos, apvalaus pailgo ar burbulo, na jau pagal fantazija palygini pavirsiu ir kepi smile.gif
perlamutras tokia savybe turi kad isryskeja labiau nulakavus ir nusitrina svytriniu smile.gif na patrynus svytriniu aiku lieka, bet labai sumazeja zvilgesys, todel dirbant su perlamutru reiketu dirbti su pirstinem ar kazkaip stengti kuo maziau reklau tureti su svytriniu smile.gif
tai va tiek tos paslapties smile.gif tik nezinau ar suprantamai as cia prirasiau smile.gif blush2.gif ax.gif labai jau gudri norejau pasirodyti user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 04 sausio 2009 - 19:30
Aciu, issamiai ir suprantamai smile.gif Panasiai ir maniau ax.gif
Atsakyti
sveikos žiemą baltą, gražią bigsmile.gif
Ita nugi grožis thumbup.gif
Atsakyti