Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

aš irgi bandžiau su spec. priemonėms skaldyt, tai apyrankė pagulėjusi ant palangės valandėlę, visa susiraukšlėjo kaip sena oda sad.gif
o čia gaunasi visai kitokie įtrūkimai nei su spec. krakliais, jų aš nemažai išbandžiau - nepalyginsi. Ir aš gi nesiūlau visom bėgt ir bandyt hihihi.gif mėgstu eksperimentuot su visokiom priemonėm, man neįdomu naudot tik spec. ir tik tam kam jos skirtos ax.gif o patvaru ar ne, matyt po kiek laiko smile.gif
Atsakyti
As pritariu Mijakai smile.gif Tie itrukimai visai kitokie nei "krakliniai", sitie zymiai gilesni, jie reljefiniai tongue.gif
Atsakyti
Man tai ir nuo Antikos pakankamai "reljefiniai" gavosi ax.gif Kai nori didelių suskaldymų, tai tepi storą sluoksnį, o kai storas sluoksnis, tai ir įrtūkimai gilūs tada.
Bet čia, žinoma, kiekvienam pagal poreikius. Man tai vat įdomu į ką pakeist Fimo laką, kažkaip dar neradau lygiaverčio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smilga_: 14 sausio 2009 - 09:30
man visiškai skiriasi nuo antikos įtrūkimų, patys įtrukimai kitokio pobūdžio, panašūs kaip su Sottile, tik šia gilesni, lig tikras stiklas sutrūkinėtų, o ne tik plona plevelė ax.gif
Atsakyti
mano šitas žiedas su Antik darytas, įtrūkimai tikrai gilūs biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Nu va, "konservatorės" pradeda lyst lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smilga_ @ 2009 01 14, 09:55)
Nu va, "konservatorės" pradeda lyst  lotuliukas.gif

hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
klausyki, as maciau rankdarbiuose to fimo lako, bet jis buvo su juodu dangteliu, man pasirode, kad jis tas nevandeninis, uzisakiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2009 01 14, 10:37)
klausyki, as maciau rankdarbiuose to fimo lako, bet jis buvo su juodu dangteliu, man pasirode, kad jis tas nevandeninis, uzisakiau  ax.gif

man atrodo, turėsi vieną buteliuką "gero"vandeninio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 14 sausio 2009 - 10:40
QUOTE(Jutare @ 2009 01 14, 10:40)
man atrodo, turėsi vieną buteliuką "gero"vandeninio biggrin.gif

doh.gif nu tai bus pravalas... nors pagal nuotrauka isitudijavau etikete tai buvo toks kaip tas su raudonu g.gif zodziu pagyvensim pamatysim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 14 sausio 2009 - 11:06
As vakar tvarkiau savo fimukus lakuotos ir nelakuotus kalnas is siuksliadeze iskeliavo, bet ne tame esmė - nulakuotas prieš metus su tuo geruoju Fimo laku taip smulkiai suskilinėjęs, kad baisu. Tai galvoju dabar o kai nešioji dar greičiau turėtų ssuskilti ar ne? g.gif o gal kaip tik skilinėja jis tik jei guli uždarytas?
Atsakyti
Man irgi kai kas paskilinėjo ,bet nešiojami unsure.gif
Atsakyti