Na dar pora darbeliu stovintys remeliai foto angeliukas
kabinami remeliai foto
labai grazu o jau katina koks fainuolis
QUOTE(Margareta @ 2009 01 13, 21:47)
labai grazu o jau katina koks fainuolis
Aciu gyvunu visokiu prilipdziau. Tik kad gaila jog negaliu pastatomu remeliu sugalvot mechanizmo , reik kazka su tvitru kartonu mastyt. Gal kas turejot patirties?
O as vakar pasizaidziau su tuo 3D efektu Suskilinejimai patiko ir va kas is to isejo
prastokai matosi
leidau sau pasavivaliauti
man grazu ar cia tuos itrukimus itrynei su kazkuo?
leidau sau pasavivaliauti
man grazu ar cia tuos itrukimus itrynei su kazkuo?
Ot dabar supykau baisiai uz savivale
As dar bandau savo naujaja "sviesos deze", tai dar nesutariu su fotiku Va, geresne fotke O itrukimus itryniau su akriliniais dazais
As dar bandau savo naujaja "sviesos deze", tai dar nesutariu su fotiku Va, geresne fotke O itrukimus itryniau su akriliniais dazais
QUOTE(kakarieku @ 2009 01 13, 21:44)
O, merginos, kur jus perkate ziedo pagrindus su tuo tokiu graziu apvadu. maciau tik pakabukams skirtu, bet ziedams
čia tie patys
QUOTE(kakarieku @ 2009 01 13, 21:50)
o tai ta virsunele, kur skylute yra, kazkaip nupjauti reikia? ir kaip pritvirtinti prie pacio pagrindo? prilituoti?
nu taip, nupjauti o prie pagrindo gi kartu su fimo ir prisitvirtina tiesiog bandyk
Aš tai biškį nesuprantu, kam jūs tą 3d laką naudojat įtrūkimams išgaut, kai yra milijonas rūšių tų skilinėjimams išgaut skirtų lakų... O 3d turi tiesiog iškilumo efektą išgaut, o jei skyla tai jau brokas- taip neturi būt. Nežinau, bent jau kai naudoju 3D laką , tai ir stengiuos juo padengt taip ,kad atrodytų 'riebiai' nulakuotas , bet be skylimų... Skylimams gi atskiros priemonės yra. Man kažkaip nepriimtina, kai priemonės 'elgiasi' ne taip, kaip turėtų, nes tie netikėtumai gali ir kitaip paskui 'pasielgt' , galbūt ims trupėt, galbūt taps neskaidru ardarkažkas...
nors čia tik mano nuomonė, koks skirtumas kas kuo užsiima...
nors čia tik mano nuomonė, koks skirtumas kas kuo užsiima...
Sveikos, senei jau pas jus buvau.
Dėl 3D lako pritariu Magic. Dar vasarą rodžiau savo eksperimentą
Čia skilinėjimai išgauti su dvikomponenčiu Antika Ir įtrinta sidabriniais akriliniais dažais. Kadangi bijojau, kad nuo Antikos pasidarys lipnūs, tai pirma karoliukus padengiau vienu sluoksniu Fimo lako, tada Antika, o tada vėl Fimo laku. Su Antika ir įtrūkimų dydį galima "paregulioti" - priklauso nuo antro sluoksnio storio.
Tikriausiai galima ir vienkomponentį naudoti, o paskui dažus įtrint, bet taip nebandžiau. Čia jau gal dekupažininkių reiktų klaust.
O iš rusiškų epoksidkių geriausia naudot "Prosvet" - ji skaidriausia ir "balčiausia" iš tų visų.
Dėl 3D lako pritariu Magic. Dar vasarą rodžiau savo eksperimentą
Čia skilinėjimai išgauti su dvikomponenčiu Antika Ir įtrinta sidabriniais akriliniais dažais. Kadangi bijojau, kad nuo Antikos pasidarys lipnūs, tai pirma karoliukus padengiau vienu sluoksniu Fimo lako, tada Antika, o tada vėl Fimo laku. Su Antika ir įtrūkimų dydį galima "paregulioti" - priklauso nuo antro sluoksnio storio.
Tikriausiai galima ir vienkomponentį naudoti, o paskui dažus įtrint, bet taip nebandžiau. Čia jau gal dekupažininkių reiktų klaust.
O iš rusiškų epoksidkių geriausia naudot "Prosvet" - ji skaidriausia ir "balčiausia" iš tų visų.