Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

Na dar pora darbeliu user posted image stovintys remeliai fotouser posted image user posted image angeliukas
user posted image user posted image kabinami remeliai foto
Atsakyti
labai grazu bigsmile.gif o jau katina koks fainuolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2009 01 13, 21:47)
labai grazu  bigsmile.gif  o jau katina koks fainuolis  wub.gif

Aciu gyvunu visokiu prilipdziau. Tik kad gaila jog negaliu pastatomu remeliu sugalvot mechanizmo g.gif , reik kazka su tvitru kartonu mastyt. Gal kas turejot patirties? doh.gif
Atsakyti
O as vakar pasizaidziau su tuo 3D efektu smile.gif Suskilinejimai patiko ir va kas is to isejo

user posted image
Atsakyti
prastokai matosi lens.gif
leidau sau pasavivaliauti blush2.gif
user posted image
man grazu smile.gif ar cia tuos itrukimus itrynei su kazkuo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 13 sausio 2009 - 21:24
Ot dabar supykau baisiai uz savivale lotuliukas.gif
As dar bandau savo naujaja "sviesos deze", tai dar nesutariu su fotiku biggrin.gif Va, geresne fotke tongue.gif O itrukimus itryniau su akriliniais dazais smile.gif

user posted image
Atsakyti
O, merginos, kur jus perkate ziedo pagrindus su tuo tokiu graziu apvadu. maciau tik pakabukams skirtu, bet ziedams schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kakarieku @ 2009 01 13, 21:44)
O, merginos, kur jus perkate ziedo pagrindus su tuo tokiu graziu apvadu. maciau tik pakabukams skirtu, bet ziedams  schmoll.gif

čia tie patys mirksiukas.gif
Atsakyti
o tai ta virsunele, kur skylute yra, kazkaip nupjauti reikia? ir kaip pritvirtinti prie pacio pagrindo? prilituoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kakarieku @ 2009 01 13, 21:50)
o tai ta virsunele, kur skylute yra, kazkaip nupjauti reikia? ir kaip pritvirtinti prie pacio pagrindo? prilituoti?  g.gif

nu taip, nupjauti biggrin.gifo prie pagrindo gi kartu su fimo ir prisitvirtina biggrin.gif tiesiog bandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai biškį nesuprantu, kam jūs tą 3d laką naudojat įtrūkimams išgaut, kai yra milijonas rūšių tų skilinėjimams išgaut skirtų lakų... O 3d turi tiesiog iškilumo efektą išgaut, o jei skyla tai jau brokas- taip neturi būt. Nežinau, bent jau kai naudoju 3D laką , tai ir stengiuos juo padengt taip ,kad atrodytų 'riebiai' nulakuotas , bet be skylimų... Skylimams gi atskiros priemonės yra. Man kažkaip nepriimtina, kai priemonės 'elgiasi' ne taip, kaip turėtų, nes tie netikėtumai gali ir kitaip paskui 'pasielgt' , galbūt ims trupėt, galbūt taps neskaidru ardarkažkas...

nors čia tik mano nuomonė, koks skirtumas kas kuo užsiima...
Atsakyti
Sveikos, senei jau pas jus buvau.
Dėl 3D lako pritariu Magic. Dar vasarą rodžiau savo eksperimentą
user posted image
Čia skilinėjimai išgauti su dvikomponenčiu Antika Ir įtrinta sidabriniais akriliniais dažais. Kadangi bijojau, kad nuo Antikos pasidarys lipnūs, tai pirma karoliukus padengiau vienu sluoksniu Fimo lako, tada Antika, o tada vėl Fimo laku. Su Antika ir įtrūkimų dydį galima "paregulioti" - priklauso nuo antro sluoksnio storio.
Tikriausiai galima ir vienkomponentį naudoti, o paskui dažus įtrint, bet taip nebandžiau. Čia jau gal dekupažininkių reiktų klaust.
O iš rusiškų epoksidkių geriausia naudot "Prosvet" - ji skaidriausia ir "balčiausia" iš tų visų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smilga_: 14 sausio 2009 - 08:31