Vau, super, pasirodo jo yra kur pirkt jau buvau išsigandus kad neberasiu tokio. Reik tik kažkaip iki Vln nusigaut
o įtrūkimai man atrodo aš supratau dėl ko atsiranda arba ne. Neatsiranda - kai tepi lygų horizontalų paviršių. Turi būti kažkoks lūžio kampas kad pradėtų skilinėt. Pvz. kur rodžiau pusapvaliai pakabukai - tai nuo kraštų ir skilinėjo, arba tas kur su skyle vidyrų - pradėjo nuo tos skylės trukinėt
nesenai vieną dariau tokį lygų ir jame subadžiau kelias skylutes su dantų krapštuku, ižpyliau tos priemonės, tai suskilinėjo tik aplink tas skylutes ir tai vos vos negaliu parodyt, nes ant viršaus kitu 3d užpyliau
biškį pasirodysiu
žiedas
iš likučių kas gavos
o čia iš likučių kurie jau kokius metus stovėjo
žiedas
iš likučių kas gavos
o čia iš likučių kurie jau kokius metus stovėjo
mieguti, gražu man ypač paskutinis komplektukas patiko o tuos didelius žiedus patogu nėšiot ?
QUOTE(mijaka @ 2009 01 13, 17:38)
mieguti, gražu man ypač paskutinis komplektukas patiko o tuos didelius žiedus patogu nėšiot ?
dėkui ,man taip patogu ,nes aš juos formuoju pagal pirštą,tas su rėmeliu maniau ,kad spaus pirštą ,bet ne normaliai
aha, paskutinis idomus labai man dar ta sage is likuciu labai grazi
sage is likuciu (spalvos graziai persipyne, tokios siltos ir jaukios) ir ziedas is likuciu ( nes didelis ir efektingas) padirbejai
nu parodysiu...cia dariau Kaledom dovanu foto remeli toki
o sita nezinau ar matet? swapo dovanele
o sita nezinau ar matet? swapo dovanele
Margareta niu ir pasidarbavai, labai ir remeliai ir swapo dovanele nereliai
mieguti tas komplektukas tai fainuolis , o sagiukas kos, o ziuriu cia modeline skylutes pasidarius ir karoliukus pritvirtinus, ar tik taip atrodo
mieguti tas komplektukas tai fainuolis , o sagiukas kos, o ziuriu cia modeline skylutes pasidarius ir karoliukus pritvirtinus, ar tik taip atrodo
dėkui
Margareta gražus komlektukas..jau mačiau kitur
Margareta gražus komlektukas..jau mačiau kitur
mieguti, man žiedas labai gražus
Margareta, puiki swapo dovanėlė
nu kad jau pradėjot rodytis, tai ir aš į kompaniją
Margareta, puiki swapo dovanėlė
nu kad jau pradėjot rodytis, tai ir aš į kompaniją
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 01 13, 18:41)
taip ten skylutės
kažkaip maniau ,kad tą paskutinį išpeiksit
margarita, viskas tobula jau juodai baltas komplektukas koks grožis, ir foto labai gražiai sukomponuota
pas mane irgi panašus mokume gavosi juodai baltas, tuoj rasiu foto
pas mane irgi panašus mokume gavosi juodai baltas, tuoj rasiu foto