Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

Vau, super, pasirodo jo yra kur pirkt clap.gif jau buvau išsigandus kad neberasiu tokio. Reik tik kažkaip iki Vln nusigaut doh.gif
o įtrūkimai man atrodo aš supratau dėl ko atsiranda arba ne. Neatsiranda - kai tepi lygų horizontalų paviršių. Turi būti kažkoks lūžio kampas kad pradėtų skilinėt. Pvz. kur rodžiau pusapvaliai pakabukai - tai nuo kraštų ir skilinėjo, arba tas kur su skyle vidyrų - pradėjo nuo tos skylės trukinėt smile.gif
nesenai vieną dariau tokį lygų ir jame subadžiau kelias skylutes su dantų krapštuku, ižpyliau tos priemonės, tai suskilinėjo tik aplink tas skylutes ir tai vos vos smile.gif negaliu parodyt, nes ant viršaus kitu 3d užpyliau lotuliukas.gif
Atsakyti
biškį pasirodysiu
user posted image
žiedas
user posted image
iš likučių kas gavos
user posted image
o čia iš likučių kurie jau kokius metus stovėjo
user posted image
user posted image
Atsakyti
mieguti, gražu thumbup.gif man ypač paskutinis komplektukas patiko smile.gif o tuos didelius žiedus patogu nėšiot ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2009 01 13, 17:38)
mieguti, gražu thumbup.gif man ypač paskutinis komplektukas patiko smile.gif o tuos didelius žiedus patogu nėšiot ? ax.gif

dėkui ,man taip patogu ,nes aš juos formuoju pagal pirštą,tas su rėmeliu maniau ,kad spaus pirštą ,bet ne normaliai smile.gif
Atsakyti
aha, paskutinis idomus labai bigsmile.gif man dar ta sage is likuciu labai grazi wub.gif
Atsakyti
sage is likuciu (spalvos graziai persipyne, tokios siltos ir jaukios) ir ziedas is likuciu ( nes didelis ir efektingas) wub.gif padirbejai thumbup.gif
Atsakyti
nu parodysiu...cia dariau Kaledom dovanu foto remeli toki ax.gif
user posted image

o sita nezinau ar matet? swapo dovanele
user posted image
Atsakyti
Margareta niu ir pasidarbavai, labai ir remeliai ir swapo dovanele nereliai wub.gif ohmy.gif
mieguti tas komplektukas tai fainuolis thumbup.gif , o sagiukas kos, o ziuriu cia modeline skylutes pasidarius ir karoliukus pritvirtinus, ar tik taip atrodo unsure.gif
Atsakyti
dėkui 4u.gif
Margareta gražus komlektukas..jau mačiau kitur biggrin.gif
Atsakyti
mieguti, man žiedas labai gražus 4u.gif
Margareta, puiki swapo dovanėlė bigsmile.gif

nu kad jau pradėjot rodytis, tai ir aš į kompaniją biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 13 sausio 2009 - 16:44
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 01 13, 18:41)

mieguti tas komplektukas tai fainuolis  thumbup.gif , o sagiukas kos, o ziuriu cia modeline skylutes pasidarius ir karoliukus pritvirtinus, ar tik taip atrodo  unsure.gif

taip ten skylutės biggrin.gif
kažkaip maniau ,kad tą paskutinį išpeiksit ax.gif
Atsakyti
margarita, viskas tobula wub.gif jau juodai baltas komplektukas koks grožis, ir foto labai gražiai sukomponuota thumbup.gif
pas mane irgi panašus mokume gavosi juodai baltas, tuoj rasiu foto biggrin.gif
Atsakyti