Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

QUOTE(Duoma @ 2009 01 11, 20:29)
O ta derva nenuodinga? Kažkur girdėjau, kad ji kažkokias nesveikas dujas skleidžia, ar kaip ten.

Bent jau kiek žiūrėjau Youtube apie EasyCast priemonę, tai kai kur pamini, kad dirbt reiktų gerai vėdinamose patalpose. Bet kadangi ten kiekiai nedideli, tai nemanau, kad labai neigiamą poveikį darytų. Aišku, kaip ir visa chemija, tai nėra labai į sveikatą doh.gif
Atsakyti
nugi nugi nugi nu...ko cia taip tylu? nieks nieko nelipdo? pristai prisalo gal...a? biggrin.gif
Atsakyti
Margareta, o tu ? tongue.gif rodyk pavyzdį biggrin.gif
Atsakyti
parodysiu veliau ax.gif dabar dar negaliu topsecret.gif
Atsakyti
tai matyt teks palaukt tavojo darbelio, nes kitos neatsigauna dar po naujųjų hihihi.gif
Atsakyti
aš jau po truputį atsigaunu, šiandien prie darbų sėdau biggrin.gif
Atsakyti
aš turiu kelis nelakuotus ,tai dar nerodysiu smile.gif
žiedas kepant biškį susideformavo ,bet nenoriu šlifuot ,nes jei gerai pamenu kažkas minėjo ,kad metalik blizgesys dingsta unsure.gif
Atsakyti
nedingsta, tik truputi maziau blizga tongue.gif
o palakavus atsigauna blush2.gif
bent man taip 4u.gif
Atsakyti
ir man taip smile.gif net gerokai nušlifavus, po lakavimo viskas ok. Tiesa, nebandžiau lakuot visiškai nešlifuoto, tai negaliu palygint. Bet kad man labai gražiai lieka tas metalliko spindesys smile.gif
Atsakyti
O as isbandziau ta 3D priemone ax.gif Labai faini itrukimai pasidaro (bet nevisada biggrin.gif). As juos akriliniais dazais itryniau, tai labai graziai isryskejo smile.gif
Atsakyti
Bjauruchka, o kur tu jos gavai ? bigsmile.gif
Atsakyti
As pirkau ta Rayher firmos. Radau Vilniuje, Universalineje 5 aukste, ten kur hobi centras "Geros akys". Tik brangus jis... blink.gif Mazas buteliukas (58 ml atrodo) kainuoja 22.90 doh.gif
Atsakyti