Tada laukiam naujo bandymo
reikia tik susiveikt priemonių, nes pas mane tuoj badas namie praisdės fimo prasme ir laiko mašiną išrast
Mane tos 3d priemones gundo, bet... Kazkaip nepatinka, kad viena sklilineja, o kit neskaidreja Gal vistik reikes toliau su dervom zaisti...
aha, pažaisk tikiu kad laikui bėgant išrasim mes vieną gerą priemonę, visas išbandžius
Karta bandziau pazaisti su derva (tik nebepamenu ar rodziau ar ne ), turejau kelis nereikalingus kasniukus, tai pries ismetant paeksperimentavau Tenm kur vien gelyte, tai uzliejau tik ja, o kiti du lasiukai - pilnai uzlieti.
Ačiū už atsakymus tikrai lengviau apsispręsti, kai labiau patyrusios pataria
QUOTE(Bjauruska @ 2009 01 11, 17:46)
Karta bandziau pazaisti su derva (tik nebepamenu ar rodziau ar ne ), turejau kelis nereikalingus kasniukus, tai pries ismetant paeksperimentavau Tenm kur vien gelyte, tai uzliejau tik ja, o kiti du lasiukai - pilnai uzlieti.
aha, rodei o tai gal galit man pasakyt kur tą dervą pirkt ir kaip ji atrodo, nes vis girdžiu bet bijau paklaust, o tai atrodysiu kaip neišmanelė visiška
viskas aišku, ačiū suklaidino mane...epoksidkė, klijai, derva...o čia pasirodo vienas ir tas pats reiks bandyt
QUOTE(Bjauruska @ 2009 01 11, 19:06)
Ju daug kur yra ir ivairiu... Visi dvikomponenciai, tad buna dviejuose svirkstuose (dazniausiai). As pirkau senukuose, pradzioj emiau mazesni kieki - derva
o po to - didesni, nes labiau apsimoka Derva
o po to - didesni, nes labiau apsimoka Derva
O šios tavo minėtos dervos turi tą gelsvą atspalvį, ar jos visiškai skaidrios? Ir man dar toks klausimas iškilo - jei tai daugiau skirta suklijavimui, tai ar sveika prie odos nešioti tokius dalykus Vistik papuošalai dažniausiai liečiasi su oda, o tie epoksidiniai klijai tai chemija Na, čia šiaip mano pamąstymai Aš parsisiunčiau šią dervą, skirtą papuošalams gaminti:
Bet vis nerandu laiko prisėst ir pasibandyt...nors tikiu, kad galima gražių dalykų su ja išgauti
QUOTE(justess22 @ 2009 01 11, 19:29)
O šios tavo minėtos dervos turi tą gelsvą atspalvį, ar jos visiškai skaidrios? Ir man dar toks klausimas iškilo - jei tai daugiau skirta suklijavimui, tai ar sveika prie odos nešioti tokius dalykus Vistik papuošalai dažniausiai liečiasi su oda, o tie epoksidiniai klijai tai chemija Na, čia šiaip mano pamąstymai Aš parsisiunčiau šią dervą, skirtą papuošalams gaminti:
Bet vis nerandu laiko prisėst ir pasibandyt...nors tikiu, kad galima gražių dalykų su ja išgauti
Aga, turi vos gelsva atspalvi. Kol kas ant baltos slapvos gaminuko neteko bandyti, o ant kitu, tai to gelsvumo nesimato.
O ta derva nenuodinga? Kažkur girdėjau, kad ji kažkokias nesveikas dujas skleidžia, ar kaip ten.