Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

Tada laukiam naujo bandymo clap.gif
Atsakyti
reikia tik susiveikt priemonių, nes pas mane tuoj badas namie praisdės fimo prasme lotuliukas.gif ir laiko mašiną išrast biggrin.gif
Atsakyti
Mane tos 3d priemones gundo, bet... Kazkaip nepatinka, kad viena sklilineja, o kit neskaidreja biggrin.gif Gal vistik reikes toliau su dervom zaisti... g.gif
Atsakyti
aha, pažaisk smile.gif tikiu kad laikui bėgant išrasim mes vieną gerą priemonę, visas išbandžius bigsmile.gif
Atsakyti
Karta bandziau pazaisti su derva (tik nebepamenu ar rodziau ar ne doh.gif ), turejau kelis nereikalingus kasniukus, tai pries ismetant paeksperimentavau biggrin.gif Tenm kur vien gelyte, tai uzliejau tik ja, o kiti du lasiukai - pilnai uzlieti.

user posted image
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif tikrai lengviau apsispręsti, kai labiau patyrusios pataria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2009 01 11, 17:46)
Karta bandziau pazaisti su derva (tik nebepamenu ar rodziau ar ne doh.gif ), turejau kelis nereikalingus kasniukus, tai pries ismetant paeksperimentavau biggrin.gif Tenm kur vien gelyte, tai uzliejau tik ja, o kiti du lasiukai - pilnai uzlieti.

aha, rodei bigsmile.gif o tai gal galit man pasakyt kur tą dervą pirkt ir kaip ji atrodo, nes vis girdžiu bet bijau paklaust, o tai atrodysiu kaip neišmanelė visiška blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Ju daug kur yra ir ivairiu... Visi dvikomponenciai, tad buna dviejuose svirkstuose (dazniausiai). As pirkau senukuose, pradzioj emiau mazesni kieki - derva
o po to - didesni, nes labiau apsimoka Derva
Atsakyti
viskas aišku, ačiū ax.gif suklaidino mane...epoksidkė, klijai, derva...o čia pasirodo vienas ir tas pats ax.gif reiks bandyt
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2009 01 11, 19:06)
Ju daug kur yra ir ivairiu... Visi dvikomponenciai, tad buna dviejuose svirkstuose (dazniausiai). As pirkau senukuose, pradzioj emiau mazesni kieki - derva
o po to - didesni, nes labiau apsimoka Derva

O šios tavo minėtos dervos turi tą gelsvą atspalvį, ar jos visiškai skaidrios? Ir man dar toks klausimas iškilo - jei tai daugiau skirta suklijavimui, tai ar sveika prie odos nešioti tokius dalykus g.gif Vistik papuošalai dažniausiai liečiasi su oda, o tie epoksidiniai klijai tai chemija doh.gif Na, čia šiaip mano pamąstymai ax.gif Aš parsisiunčiau šią dervą, skirtą papuošalams gaminti:
user posted image
Bet vis nerandu laiko prisėst ir pasibandyt...nors tikiu, kad galima gražių dalykų su ja išgauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2009 01 11, 19:29)
O šios tavo minėtos dervos turi tą gelsvą atspalvį, ar jos visiškai skaidrios? Ir man dar toks klausimas iškilo - jei tai daugiau skirta suklijavimui, tai ar sveika prie odos nešioti tokius dalykus g.gif Vistik papuošalai dažniausiai liečiasi su oda, o tie epoksidiniai klijai tai chemija doh.gif Na, čia šiaip mano pamąstymai ax.gif Aš parsisiunčiau šią dervą, skirtą papuošalams gaminti:
user posted image
Bet vis nerandu laiko prisėst ir pasibandyt...nors tikiu, kad galima gražių dalykų su ja išgauti blush2.gif

Aga, turi vos gelsva atspalvi. Kol kas ant baltos slapvos gaminuko neteko bandyti, o ant kitu, tai to gelsvumo nesimato.
Atsakyti
O ta derva nenuodinga? Kažkur girdėjau, kad ji kažkokias nesveikas dujas skleidžia, ar kaip ten.
Atsakyti