Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

QUOTE(ItaBita @ 2009 01 09, 10:33)
Bjauruska, niu gi kada ta tavo masina atvaziuoja smile.gif
kada jau grazumu pridesi ?  bigsmile.gif

Turejo jau pries Kaledas buti... O dabar ka as zinau... Sausio pabaigoj gal ir gausiu verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Nusipirkau sidabrinės pudrytės fimui, norėjau paklausti ar iškepus gaminuką su ta pudra, būtina lakuoti? Man tai visai nesinorėtų, bet ar nenusitrins g.gif
Atsakyti
merginos ,modelinas suketejas gaves karscio nepradeda minksteti ??
aciu uz info
Atsakyti
1. siaip tai kai iskepi patrink kazkiek jei ta pudra nenusitrinineja tai ir nelakuok smile.gif, nors as lakuociau, nes vistiek su laiku man regis apsitrins smile.gif
2. taip gaves karscio minkstes truputi, bet vel atsales bus kietas smile.gif ( siaip tik nuo silumos neminksteja, tik nuo didelio karscio )
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2009 01 10, 12:23)
Sveikutės smile.gif  Nusipirkau sidabrinės pudrytės fimui, norėjau paklausti ar iškepus gaminuką su ta pudra, būtina lakuoti? Man tai visai nesinorėtų, bet ar nenusitrins g.gif

jeigu pablizginsi pries kepant tai ji gana gerai laikosi ta pudra o jei ant iskepusio tai nelabai, butinai reik tada lakuoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 10 sausio 2009 - 19:20
rodau savo nevykusius bandymus doh.gif
čia padariau skilimus su Rayher 3D, paskui sugalvojau ant viršaus užpilt hobby line 3D, ir visi skilimai dingo doh.gif tada trečią kartą vėl Rayher - iš šnypštas doh.gif žodžiu sugadinau reikalą, o dar spalvos visai ne mano tai nesižiūri, bet bent jau pasimokiau
user posted image

o čia pirmas bandymas, niekas nederinta, daryta iš to ką turiu. norėjau tik pačią idėją ir atlikimo techniką išbandyt. o dar tą rėmelį panaudot - nes jis milžiniškas, neįsivaizduoju kur tokį dėt galima lotuliukas.gif va čia skilinėjimas superinis gavosi wub.gif
user posted image

gaila, kad per tuos bandymus ir beveik baigiau tą skilinėjantį Rayher 3d sad.gif na gal porai darbelių užteks dar, tik reikės tobulai jau juos padaryt biggrin.gif
Tiesa, o ką buvau storesniu sluoksniu užpylus su Hobby line 3d, tai vienas jau savaitę skaidrėja ir niekaip iki galo negali, nors kasdien vis gražiau, o kitas - jau trečią dieną doh.gif nors sluoksnis tai nesakyčiau kad labai storas. Tai dėl to jis man nepatinka doh.gif reikia to Rayherio ieškot g.gif
Atsakyti
kaip smagu, kad taip dalinies savo patirtim thumbup.gif man tie suskeldejimai kaip grazu wub.gif
Atsakyti
mijaka, o ma abu darbeliai labai patinka thumbup.gif Nors gal vistik tas su skilinejimais ideomesnis ax.gif
Atsakyti
man tai jis butu grazu jei ne tas rozinis blizgutis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mieguista avytė @ 2009 01 11, 13:57)
kaip smagu, kad taip dalinies savo patirtim  thumbup.gif  man tie suskeldejimai kaip grazu  wub.gif

tai kad neturiu daugiau kur dalintis, tik čia hihihi.gif
QUOTE(Bjauruska @ 2009 01 11, 14:09)
mijaka, o ma abu darbeliai labai patinka  thumbup.gif Nors gal vistik tas su skilinejimais ideomesnis  ax.gif

ačiū smile.gif
QUOTE(Margareta @ 2009 01 11, 14:46)
man tai jis butu grazu jei ne tas rozinis blizgutis  ax.gif

sakai g.gif bandysiu be blizgučių kitą kartą smile.gif
Atsakyti
Siaip, gal geriau butu vietoj rozinio blizgucio butu juodas arba baltas (gal sidabrinis) konturas, bet plonas g.gif Bet cia kiekvieno skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
bjauruska, sutinku smile.gif čia viskas nesuderinta buvo, tik bandymas, tai kokius blizgučius turėjau tokius ir naudojau doh.gif o taip kitą kartą manau darysiu foną balto perlamutro + skilinėjimai ir + juodas voras biggrin.gif
Atsakyti