Išsiblaškiusi aš.. parašysiu aiškiau - uždedu geraja puse ant modelino tada suvilgau degtine ir nutrinu is leto popieriu lieka tik paveiksliukas ant modelino.
aga, bet gi baisiai atsargiai reikia bes biski labiau patrinsi ir nusitrins vaizdelis, na nenusitrins bet isiteps
Na taip, bet su laiku visko ismokstama..
man iškilo klausimas, ištikro net cieli
1. ar tinka atspausdinti paveiksliukus su lazeriniu ant paprasto popieriaus ar reikia to vadinamo sumuštinių?
2. kai ant nekietinto Fimo uždedi paveiksliuką paskui jį reikia kažkaip kietint ta prasme kept ar panašiai?
1. ar tinka atspausdinti paveiksliukus su lazeriniu ant paprasto popieriaus ar reikia to vadinamo sumuštinių?
2. kai ant nekietinto Fimo uždedi paveiksliuką paskui jį reikia kažkaip kietint ta prasme kept ar panašiai?
QUOTE(dekarija @ 2009 01 08, 20:41)
sveikos kūrėjos susidomėjau ir aš šiuo menu, bet nzn nuo ko pradėti nusipirkau modelino , bet pakolkas man nelabai suprantama kaip ką daryt ar galėtu kas papasakoti nuo ko pradėti, ta visa procesą trumpai, kad ir apibūdinti kokį mažą darbelį, kad suprasti ką kaip daryti
padėkit, labai ačiū
padėkit, labai ačiū
Siaip pirmame puslapyje sios temos yra daugybe nuorodu su pamokelemis ir pavyzdziais.
http://www.youtube.c...r..._type=&aq=f O cia galima ir video paziureti.
QUOTE(Avijacija @ 2009 01 08, 20:11)
man iškilo klausimas, ištikro net cieli
1. uztenka ant paprasto
2. taip, kada paveikslelis persikels, popieriu nuimi ir ismeti o savo kurini sauni i orkaite ir kepi (130C apie 30min) o paskui rodai cia
svarbiausias paskutinis punktas kad rodau čia ačiū iš tikro už greitą atsakymą.
niu rodykit kas nors
Mijaka kaip ten tavo tie experimentai baigesi? su tuo 3D?
Mijaka kaip ten tavo tie experimentai baigesi? su tuo 3D?
Man kol kas atostogos Laukiu pasta masinkos, o tada jau kaip pulsiu dirbti...
QUOTE(ItaBita @ 2009 01 09, 07:29)
kadangi labai pasistengiau ir užtepiau super storą sluoksnį - tai iki šiol nesuskaidrėjo ilgokai
nu rimtai labai ilgai
as tai laukiu tavo rezultatu ir vis neapsisprendziu ar man jo reikia
Bjauruska, niu gi kada ta tavo masina atvaziuoja
kada jau grazumu pridesi ?
as tai laukiu tavo rezultatu ir vis neapsisprendziu ar man jo reikia
Bjauruska, niu gi kada ta tavo masina atvaziuoja
kada jau grazumu pridesi ?