Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

Išsiblaškiusi aš.. parašysiu aiškiau - uždedu geraja puse ant modelino tada suvilgau degtine ir nutrinu is leto popieriu lieka tik paveiksliukas ant modelino.
Atsakyti
aga, bet gi baisiai atsargiai reikia smile.gif bes biski labiau patrinsi ir nusitrins vaizdelis, na nenusitrins bet isiteps smile.gif
Atsakyti
Na taip, bet su laiku visko ismokstama.. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos kūrėjos smile.gif susidomėjau ir aš šiuo menu, bet nzn nuo ko pradėti nusipirkau modelino , bet pakolkas man nelabai suprantama kaip ką daryt g.gif ar galėtu kas papasakoti nuo ko pradėti, ta visa procesą trumpai, kad ir apibūdinti kokį mažą darbelį, kad suprasti ką kaip daryti verysad.gif
padėkit, labai ačiū
Atsakyti
man iškilo klausimas, ištikro net cieli smile.gif

1. ar tinka atspausdinti paveiksliukus su lazeriniu ant paprasto popieriaus ar reikia to vadinamo sumuštinių?

2. kai ant nekietinto Fimo uždedi paveiksliuką paskui jį reikia kažkaip kietint ta prasme kept ar panašiai?
Atsakyti
QUOTE(dekarija @ 2009 01 08, 20:41)
sveikos kūrėjos smile.gif susidomėjau ir aš šiuo menu, bet nzn nuo ko pradėti nusipirkau modelino , bet pakolkas man nelabai suprantama kaip ką daryt    g.gif  ar galėtu kas papasakoti nuo ko pradėti, ta visa procesą trumpai, kad ir apibūdinti kokį mažą darbelį, kad suprasti ką kaip daryti verysad.gif
padėkit, labai ačiū

Siaip pirmame puslapyje sios temos yra daugybe nuorodu su pamokelemis ir pavyzdziais.
http://www.youtube.c...r..._type=&aq=f O cia galima ir video paziureti.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 01 08, 20:11)
man iškilo klausimas, ištikro net  cieli smile.gif

1. ar tinka atspausdinti paveiksliukus su lazeriniu ant paprasto popieriaus ar reikia to vadinamo sumuštinių?

2. kai ant nekietinto Fimo uždedi paveiksliuką paskui jį reikia kažkaip kietint ta prasme kept ar panašiai?

1. uztenka ant paprasto
2. taip, kada paveikslelis persikels, popieriu nuimi ir ismeti o savo kurini sauni i orkaite ir kepi (130C apie 30min) o paskui rodai cia mirksiukas.gif
Atsakyti
svarbiausias paskutinis punktas kad rodau čia biggrin.gif ačiū iš tikro už greitą atsakymą.
Atsakyti
niu rodykit kas nors ax.gif
Mijaka kaip ten tavo tie experimentai baigesi? su tuo 3D? mirksiukas.gif
Atsakyti
Man kol kas atostogos biggrin.gif Laukiu pasta masinkos, o tada jau kaip pulsiu dirbti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2009 01 09, 07:29)
niu rodykit kas nors  ax.gif
Mijaka kaip ten tavo tie experimentai baigesi? su tuo 3D?  mirksiukas.gif

kadangi labai pasistengiau ir užtepiau super storą sluoksnį - tai iki šiol nesuskaidrėjo doh.gif ilgokai mastau.gif
Atsakyti
nu rimtai labai ilgai blink.gif
as tai laukiu tavo rezultatu smile.gif ir vis neapsisprendziu ar man jo reikia g.gif

Bjauruska, niu gi kada ta tavo masina atvaziuoja smile.gif
kada jau grazumu pridesi ? bigsmile.gif
Atsakyti