Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

QUOTE(dydo @ 2009 01 06, 21:40)
nuėjau patikrint tai lygiai tas pats  smile.gif nu tai jei geras tai eisiu bandyt dar  bigsmile.gif

Galiu tik papasakoti kaip as lakuoju. Nezinau ar tai turi itakos smile.gif
Tepu labai plonai. Pirma sluoksni palieku dziuti apie 12 val. Nes dazniausiai lakuoju kai vaikai sumiega, tai per nakti dziusta sau ir kitos dienos truputi.
Kitus sluoksnius irgi tepu plonai, bet jau nelaukiu tiek laiko.

Na cia gal juokingas pamokymas toks....bet ka gali zinoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariuka @ 2009 01 06, 20:35)
O tikrai toks pat pavadinimas: WOODWORKS Quick Dry Polyurethane Varnish?
Ju yra daug rusiu...

aš irgi turiu šitą laką, dekupaže jis nepakeičiamas, bet su fimo...na kažkaip kai žinau ką reiškia spec. lakas tai jokie statybiniai man jų neatstos hihihi.gif didžiausias nepatogumas su šiuo laku tai, kad labai jau daug sluoksnių reikia, nes plonai dengia
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2009 01 06, 20:42)
o geras doh.gif as galvojau kad su lazeriniu kaiptik problema ir nepersikelia  lotuliukas.gif    o su lazeriniu persikelia ir pigesnem  priemonem? na ne tik su ta artmanijoj nes ji tai nepigi tokia  g.gif
o jusu kur ant fimo tie paveiksliukai padaryti tai irgi visi lazeriniu spausdinti?

apie pavaiksleiu perkelima ant fimo yra daug kalbeta CIA ...jei spauzdinta lazeriniu tai persikelia su bet kokiu skiedikliu, manau ir nagu lako nuemejas tinka..as bandziau kazkada su eukaliptu eteriniu aliejumi (maciau kazkur internete tai ir pabandziau), rezultatas geras tik labai jau paskui viskas kvepia lotuliukas.gif
Atsakyti
viskas aisku lotuliukas.gif o su rasaliniu niekaip? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2009 01 06, 21:04)
viskas aisku lotuliukas.gif    o su rasaliniu niekaip? doh.gif

jo, rasaliniu snipstas... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2009 01 06, 21:55)
aš irgi turiu šitą laką, dekupaže jis nepakeičiamas, bet su fimo...na kažkaip kai žinau ką reiškia spec. lakas tai jokie statybiniai man jų neatstos hihihi.gif didžiausias nepatogumas su šiuo laku tai, kad labai jau daug sluoksnių reikia, nes plonai dengia

Po mano visu isbandytu, tai sitas buvo atradimas.
Aisku dar plius skonio reikalas, nes man patinka matiniu laku lakuoti papuosalai. Blizgu naudojau gal pora kartu tik.
Ir daugiausiai lakavau 5 sluoksnius....man uztenka smile.gif
Bet jei pabandyciau tikrai gera, spec. fimui skirta laka, tikiu, kad pakeisciau savo nuomone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2009 01 06, 21:17)

jo tikrai ir limpa ir smirdi, zodziu modelinui netinka schmoll.gif

del piesinuku prekelimo tikrai jau cia senokai aiskinomes ir isiaikinome, kad lazerinis yra geriausias varijantas, su rasaliniu tikrai kazko doro nesigaus schmoll.gif
o su lazeriniu tai ir vanduo puikiai perkelia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 06 sausio 2009 - 21:14
QUOTE(Mariuka @ 2009 01 06, 21:06)

Ir daugiausiai lakavau 5 sluoksnius....man uztenka smile.gif

ogo blink.gif as su tuo fimo laku lakuoju 2-3 kartus bet 5? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2009 01 06, 22:10)
ogo  blink.gif as su tuo fimo laku lakuoju 2-3 kartus bet 5?  doh.gif

smile.gif As ne apie fimo laka kalbu, o apie ta is senuku.
Jis labai plonai tepasi ir greitai dziusta.
Tepiau as juo ivairiai - ir 2 kartus, ir 1...kiek jau laiko turiu, tiek "zaidziu" smile.gif
Atsakyti
viskas aisku pioneer.gif
Atsakyti
Dėl to perkėlimo, man keliasi nuo lazerinio, bet nors ir priglostau kazkuri vieta vistiek neryskiai persikelia, tai as su degtine nuburbuliuoju uzdejus kita puse. kazkaip man labiausiai taip tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2009 01 07, 10:44)
Dėl to perkėlimo, man keliasi nuo lazerinio, bet nors ir priglostau kazkuri vieta vistiek neryskiai persikelia, tai as su degtine nuburbuliuoju uzdejus kita puse. kazkaip man labiausiai taip tinka  ax.gif

kaip tai nuburbuliuoji? blink.gif
Atsakyti