Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

TLC ir yra tas skystas modelinas smile.gif
cia trumpinys smile.gif

o as tuo laku nelabai patenkinta schmoll.gif
man per skystas sad.gif, kazkaip megstu riebiau kad butu blush2.gif
bet jei reikia kazko kad neblizgetu, bet del tvarkos tai lakuoju situo, nes jis nera labai blizgus smile.gif

ai dar sskiau papsasakosiu apie ta kita laka, kur i fino panasus, tai vat smile.gif, jis yra toks kaip fimo vandeninis,
dengia gerai, dziusta greitai, graziai blizga, bet labai lengvai nusilupa tokia plevele sad.gif
tai turbut ir nenaudoju as jo todel g.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2009 01 06, 15:40)
va, dedu žadėtas foto su savo bandymais. Iškart atsiprašau už kokybę, lauke gi šalta tai tik ant greičio papyškinau nieko nereguliavus ir namo bėgau sušalus biggrin.gif

ca mano priemonės, Rayher firmos liko keli lašai, o ta geltona tai nauja, pirkau Kaune vienoj iš senamiesčio parduotuvių, bet nepamenu kurioj doh.gif jų ten tiek dabar kad pasiklyst galima. Skirtumai - Rayher dziusta 2-3 valandas, tas geltonas - 24 valandas. Rayher skilinėja, geltonas lig ir ne.
user posted image

user posted image

šitas darbelis man labai gražus ,kai išdžius būtinai pasirodyk...
sveikos ,o tas Rayherio ne vandens pagrindu?
o tą geltoną dar kur esat matę?
Atsakyti
tas geltonas yra senasnausjas.lt smile.gif
Atsakyti
http://www.senasnauj...product&id=3790
o šitą kuri išbandėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2009 01 06, 19:19)
šitas darbelis man labai gražus ,kai išdžius būtinai pasirodyk...
sveikos ,o tas Rayherio ne vandens pagrindu?
o tą geltoną dar kur esat matę?

tas darbas - tai iš stalčiuko ištrauktas vien pabandymui, net nežinau ką iš jo padaryt galima biggrin.gif
aha parašyta kad vandens pagrindu padarytas tas Rayher smile.gif bet jis sustingęs sakyčiau kietesnis nei geltonas, ir suskaidrėja žymiai greičiau, va tik tas skilinėjimas tai ne visada reikalingas g.gif
jei gerai prisimenu tai tą Rayher užsakinėjau per dekovitos šeimininkę, prieš gerus metus g.gif čia ne reklama jei ka biggrin.gif o prieš gerą mėnesį bandžiau tokį pat rast ir neradau niekur g.gif
o geltono mačiau kaip tik senasnaujas šiandien bigsmile.gif aš Kaunes pirkau, pora lt pigesnis buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2009 01 06, 21:17)

Sveikos,
As sita bandziau...visiskas pravalas blink.gif Lipnus lieka.

Pamaciau, kad diskutuojat apie lakus, tai noriu pasakyti koki as naudoju ir baisiai patenkinta esu.
http://www2.senukai....id=000050574208
Jo yra blizgaus ir matinio.
Netycia pas drauge uzmaciau ir is nevilties paprasiau isbandymui biggrin.gif

Nuo spalio menesio papuosalai puikiai nesiojasi, nesilupa, nelimpa. Va tik ant balto nesu bandziusi, todel negaliu pasakyti del gelsvumo - ar jis atsiranda po kazkiek laiko, ar ne. Bet ant baltu detaliu imaisytu, nieko nesimato tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mariuka: 06 sausio 2009 - 20:23
QUOTE(Mariuka @ 2009 01 06, 21:22)
Sveikos,
As sita bandziau...visiskas pravalas  blink.gif  Lipnus lieka.

Pamaciau, kad diskutuojat apie lakus, tai noriu pasakyti koki as naudoju ir baisiai patenkinta esu.
http://www2.senukai....id=000050574208
Jo yra blizgaus ir matinio.
Netycia pas drauge uzmaciau ir is nevilties paprasiau isbandymui  biggrin.gif

Nuo spalio menesio papuosalai puikiai nesiojasi, nesilupa, nelimpa. Va tik ant balto nesu bandziusi, todel negaliu pasakyti del gelsvumo - ar jis atsiranda po kazkiek laiko, ar ne. Bet ant baltu detaliu imaisytu, nieko nesimato tikrai.

geras blink.gif aš tokį patį turiu ir jis man lipnus pasidaro po kiek laiko g.gif kažką gal netaip darau reiks dar pabandyt
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2009 01 06, 11:22)
tai gi yra visokiausiu priemoniu tiems piesiniams perkelineti smile.gif
art manijoje yra kazkokia priemone smile.gif
o ir siaip paieskojus inete rastum smile.gif

dar aisku visada yra dekupazinimo varijantas  mirksiukas.gif

vat norisi be dekupazinimo...ir noreciau net ant fimo o ant paprasto modelino. bandziau su terpentinu bandziau su acetonu...nieko nesigavo visikai...su muilu siektiek vaizdas persikelia be labai jau silpnai... verysad.gif bandau vias ieskoti internete bet nieko nepavyksta rasti... unsure.gif

o artmanijoje ziurejau tai ten lazerinio printerio reik..o pas mane rasalinis. kolkas naujo printerio sitam reikalui nenoriu pirkti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Magnolija_: 06 sausio 2009 - 20:34
QUOTE(dydo @ 2009 01 06, 21:32)
geras  blink.gif aš tokį patį turiu ir jis man lipnus pasidaro po kiek laiko  g.gif kažką gal netaip darau reiks dar pabandyt

O tikrai toks pat pavadinimas: WOODWORKS Quick Dry Polyurethane Varnish?
Ju yra daug rusiu...
Na man tai jau beveik 5 menesius padaryti papuosalai nei limpa, nei nusitrina.
Gal tarp sluoksniu per mazai palaikai, kad isdziutu?
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2009 01 06, 20:32)
vat norisi be dekupazinimo...ir noreciau net ant fimo o ant paprasto modelino. bandziau su terpentinu bandziau su acetonu...nieko nesigavo visikai...su muilu siektiek vaizdas persikelia be labai jau silpnai... verysad.gif  bandau vias ieskoti internete bet nieko nepavyksta rasti... unsure.gif
o artmanijoje ziurejau tai ten lazerinio printerio reik..o pas mane rasalinis. kolkas naujo printerio sitam reikalui nenoriu pirkti... g.gif

taip cia ir yra tavo nesekmiu priezastis - rasalinis printeris biggrin.gif reikia lazerinio tada persikelia su belenkuo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariuka @ 2009 01 06, 21:35)
O tikrai toks pat pavadinimas: WOODWORKS Quick Dry Polyurethane Varnish?
Ju yra daug rusiu...
Na man tai jau beveik 5 menesius padaryti papuosalai nei limpa, nei nusitrina.
Gal tarp sluoksniu per mazai palaikai, kad isdziutu?

nuėjau patikrint tai lygiai tas pats smile.gif nu tai jei geras tai eisiu bandyt dar bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2009 01 06, 21:37)
taip cia ir yra tavo nesekmiu priezastis - rasalinis printeris  biggrin.gif reikia lazerinio tada persikelia su belenkuo wink.gif

o geras doh.gif as galvojau kad su lazeriniu kaiptik problema ir nepersikelia lotuliukas.gif o su lazeriniu persikelia ir pigesnem priemonem? na ne tik su ta artmanijoj nes ji tai nepigi tokia g.gif

o jusu kur ant fimo tie paveiksliukai padaryti tai irgi visi lazeriniu spausdinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Magnolija_: 06 sausio 2009 - 20:47