TLC ir yra tas skystas modelinas
cia trumpinys
o as tuo laku nelabai patenkinta
man per skystas , kazkaip megstu riebiau kad butu
bet jei reikia kazko kad neblizgetu, bet del tvarkos tai lakuoju situo, nes jis nera labai blizgus
ai dar sskiau papsasakosiu apie ta kita laka, kur i fino panasus, tai vat , jis yra toks kaip fimo vandeninis,
dengia gerai, dziusta greitai, graziai blizga, bet labai lengvai nusilupa tokia plevele
tai turbut ir nenaudoju as jo todel
QUOTE(mijaka @ 2009 01 06, 15:40)
va, dedu žadėtas foto su savo bandymais. Iškart atsiprašau už kokybę, lauke gi šalta tai tik ant greičio papyškinau nieko nereguliavus ir namo bėgau sušalus
ca mano priemonės, Rayher firmos liko keli lašai, o ta geltona tai nauja, pirkau Kaune vienoj iš senamiesčio parduotuvių, bet nepamenu kurioj jų ten tiek dabar kad pasiklyst galima. Skirtumai - Rayher dziusta 2-3 valandas, tas geltonas - 24 valandas. Rayher skilinėja, geltonas lig ir ne.
ca mano priemonės, Rayher firmos liko keli lašai, o ta geltona tai nauja, pirkau Kaune vienoj iš senamiesčio parduotuvių, bet nepamenu kurioj jų ten tiek dabar kad pasiklyst galima. Skirtumai - Rayher dziusta 2-3 valandas, tas geltonas - 24 valandas. Rayher skilinėja, geltonas lig ir ne.
šitas darbelis man labai gražus ,kai išdžius būtinai pasirodyk...
sveikos ,o tas Rayherio ne vandens pagrindu?
o tą geltoną dar kur esat matę?
tas geltonas yra senasnausjas.lt
http://www.senasnauj...product&id=3790
o šitą kuri išbandėt?
o šitą kuri išbandėt?
QUOTE(miegutis @ 2009 01 06, 19:19)
šitas darbelis man labai gražus ,kai išdžius būtinai pasirodyk...
tas darbas - tai iš stalčiuko ištrauktas vien pabandymui, net nežinau ką iš jo padaryt galima
aha parašyta kad vandens pagrindu padarytas tas Rayher bet jis sustingęs sakyčiau kietesnis nei geltonas, ir suskaidrėja žymiai greičiau, va tik tas skilinėjimas tai ne visada reikalingas
jei gerai prisimenu tai tą Rayher užsakinėjau per dekovitos šeimininkę, prieš gerus metus čia ne reklama jei ka o prieš gerą mėnesį bandžiau tokį pat rast ir neradau niekur
o geltono mačiau kaip tik senasnaujas šiandien aš Kaunes pirkau, pora lt pigesnis buvo
QUOTE(miegutis @ 2009 01 06, 21:17)
Sveikos,
As sita bandziau...visiskas pravalas Lipnus lieka.
Pamaciau, kad diskutuojat apie lakus, tai noriu pasakyti koki as naudoju ir baisiai patenkinta esu.
http://www2.senukai....id=000050574208
Jo yra blizgaus ir matinio.
Netycia pas drauge uzmaciau ir is nevilties paprasiau isbandymui
Nuo spalio menesio papuosalai puikiai nesiojasi, nesilupa, nelimpa. Va tik ant balto nesu bandziusi, todel negaliu pasakyti del gelsvumo - ar jis atsiranda po kazkiek laiko, ar ne. Bet ant baltu detaliu imaisytu, nieko nesimato tikrai.
QUOTE(Mariuka @ 2009 01 06, 21:22)
Sveikos,
Pamaciau, kad diskutuojat apie lakus, tai noriu pasakyti koki as naudoju ir baisiai patenkinta esu.
Nuo spalio menesio papuosalai puikiai nesiojasi, nesilupa, nelimpa. Va tik ant balto nesu bandziusi, todel negaliu pasakyti del gelsvumo - ar jis atsiranda po kazkiek laiko, ar ne. Bet ant baltu detaliu imaisytu, nieko nesimato tikrai.
geras aš tokį patį turiu ir jis man lipnus pasidaro po kiek laiko kažką gal netaip darau reiks dar pabandyt
QUOTE(ItaBita @ 2009 01 06, 11:22)
tai gi yra visokiausiu priemoniu tiems piesiniams perkelineti
art manijoje yra kazkokia priemone
o ir siaip paieskojus inete rastum
dar aisku visada yra dekupazinimo varijantas
art manijoje yra kazkokia priemone
o ir siaip paieskojus inete rastum
dar aisku visada yra dekupazinimo varijantas
vat norisi be dekupazinimo...ir noreciau net ant fimo o ant paprasto modelino. bandziau su terpentinu bandziau su acetonu...nieko nesigavo visikai...su muilu siektiek vaizdas persikelia be labai jau silpnai... bandau vias ieskoti internete bet nieko nepavyksta rasti...
o artmanijoje ziurejau tai ten lazerinio printerio reik..o pas mane rasalinis. kolkas naujo printerio sitam reikalui nenoriu pirkti...
QUOTE(dydo @ 2009 01 06, 21:32)
geras aš tokį patį turiu ir jis man lipnus pasidaro po kiek laiko kažką gal netaip darau reiks dar pabandyt
O tikrai toks pat pavadinimas: WOODWORKS Quick Dry Polyurethane Varnish?
Ju yra daug rusiu...
Na man tai jau beveik 5 menesius padaryti papuosalai nei limpa, nei nusitrina.
Gal tarp sluoksniu per mazai palaikai, kad isdziutu?
QUOTE(_Magnolija_ @ 2009 01 06, 20:32)
vat norisi be dekupazinimo...ir noreciau net ant fimo o ant paprasto modelino. bandziau su terpentinu bandziau su acetonu...nieko nesigavo visikai...su muilu siektiek vaizdas persikelia be labai jau silpnai... bandau vias ieskoti internete bet nieko nepavyksta rasti...
o artmanijoje ziurejau tai ten lazerinio printerio reik..o pas mane rasalinis. kolkas naujo printerio sitam reikalui nenoriu pirkti...
taip cia ir yra tavo nesekmiu priezastis - rasalinis printeris reikia lazerinio tada persikelia su belenkuo
QUOTE(Mariuka @ 2009 01 06, 21:35)
O tikrai toks pat pavadinimas: WOODWORKS Quick Dry Polyurethane Varnish?
Ju yra daug rusiu...
Ju yra daug rusiu...
nuėjau patikrint tai lygiai tas pats nu tai jei geras tai eisiu bandyt dar
QUOTE(Margareta @ 2009 01 06, 21:37)
taip cia ir yra tavo nesekmiu priezastis - rasalinis printeris reikia lazerinio tada persikelia su belenkuo
o geras as galvojau kad su lazeriniu kaiptik problema ir nepersikelia o su lazeriniu persikelia ir pigesnem priemonem? na ne tik su ta artmanijoj nes ji tai nepigi tokia
o jusu kur ant fimo tie paveiksliukai padaryti tai irgi visi lazeriniu spausdinti?