Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(bite @ 2009 01 03, 01:04)
Visai patinka vienkomponentis lakas tarp dviejų lako sluoksnių antvirš nudekoruoto daikto. Gunasi toks permatomas sendinimo sluoksnis, tik vienkomponenčiu. Įtrinamas kaip įprastai mirksiukas.gif

nesigauna man kartais tas dalykas, neikaip nesuprantu,kokia lako savybe tai įtakoja? ir dar toks dalykėlis, retas vienkomponentis( bandžiau kokius penkis ,jeigu ne daugiau ) skaldo normalius akrilinius metalik dažus, tarsi per sunku jam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 03, 01:28)
Pažinau ,pažinau savo mokinę  thumbup.gif  pirmą kartą smile.gif
šiaip nemanau,kad pigmentas kaltas dėl to, nes pati irgi tokį butelaitį turiu mėlynos, geras atspalvis ten.
Kas ten darėsi,jeigu gali ,papasakok,kad nekibo, ar į tokius lašiukus traukėsi ?

O man kaip gera, kad pažinai...!! 4u.gif Ups, dabar kad tik gėdos nepridaryt.. mastau.gif O vienkomponentis tai taip - į tokius lašiukus sušoko, lyg ant sviesto vandenį teptum.. Nesugalvojau kitos priežasties - gal per riebu gaunasi nuo to pigmento pertekliaus?

Papildyta:
QUOTE(efauto @ 2009 01 03, 01:29)
Tallina, saunus darbeliai, tik man kai kur seseliavimo truksta wink.gif

Ot pataikei tiesiai į dešimtuką rolleyes.gif Visi mano šešėliavimai - NUPLAUTI lotuliukas.gif Bet dar neprarandu vilties išmokti ax.gif
Atsakyti
tai kaip Bitė sakė, reikia nebijoti džiūstant juos aplyginti, o šiaip ,taip atsitinka dėl per didelio kiekio priemonės, nes tikrai ne viena kartą teko matyti akivaizdžius skirtumus vien nuo priemonės storio, tai bėga į lašus, tai nebėga visai. Nors realiai storis tai neturi įtakos suskilimo dydžiui,kaip dvikomponenčio( jeigu ne per mažai užtepta, reakcijai vis tiek kažkiek reikia to sluosknio) .

Anokai čia gėda, viskas šaunu, pati žinai savo privalumus, o minusus per laiką paversi stebuklais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 03 sausio 2009 - 01:39
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 03, 02:20)
nesigauna man kartais tas dalykas, neikaip nesuprantu,kokia lako savybe tai įtakoja? ir dar toks dalykėlis, retas vienkomponentis( bandžiau kokius penkis ,jeigu ne daugiau ) skaldo normalius akrilinius metalik dažus, tarsi per sunku jam  unsure.gif

kai pirkau vienkomponentį, mane perspėjo, kad nedaryčiau viršutinio sluoksnio auksinio, sidabrinio ir pan, nes nesutrukinės
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 03, 00:41)
O šiaip norėjau paprašyti sobieskos arba Bitės, gal turit tą servetėlę ,kur pirmas sobieskos rėmelis, tokia jūrinė su kriauklytėm ir švyturiu smile.gif
ar creativojoe e-parduotuveje ji yra ?

Gruodzio 30 tikrai maciau creativoje mirksiukas.gif Norit mano remeli kopijuot, a...viskas , busiu perspjauta doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Truputuka esu issigandusi, kai paraset , kad kaikurioms su lakavimo procesu nekas gavosi imaisius i daza pigmenta. Nu ziuresiu kaip man seksis, o tada jau tskant busiu "spece" ant Remakolo, galesiu patarimus i kaire ir i desine svaidziot laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 03 sausio 2009 - 09:11
Lachese, taip, metaliko dažai vienkomponenčiui neįveikiami.
Manau, gal nėra gero sukibimo, "praslysta" metalo dalelės mirksiukas.gif Tačiau jie labai puikiai tinka vienkomponenčio trūkiui, t.y., pirmajam, pamatiniam, sluoksniui ax.gif

sobieska, kalbama ne apie galutinį lakavimą, o apie vienkomponentį laką, kuris, kaip žinai, dengtas tarp dviejų dažų sluoksnių, suskaldo virš jo esantį dažą (čia jei pagal taisykles mirksiukas.gif )
Atsakyti
viskas gerai gavosi ,lašiukai ne dėl pigmento ,ir viskas gerai gaunasi, suskyla.
tos servetelės senokai noriu,buvau kažkur užsieniniuose puslapiuose radus, o lt.ne dar, tai kai pamačiau darbelį , iš karto paaiškėjo smile.gif laukiam pakabų foto.

Dėl metalinių spalvų, tai skyla kai kurie, ir tie,kai kurie yra statybinai,o ne dekupažiniai vienkomponenciai. cia skaldyta su http://www.nerchaufa...x_indexedsearch[ext]=0 šios firmos kraklium, bet jis buvo pirktas staybinėse prekes, nors vokiskai nemoku, bet pasirodė,kad linija skirta menui ir rankdarbiams. g.gif

http://public.fotki....j/pa066933.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 03 sausio 2009 - 12:23
QUOTE(Tallina @ 2009 01 03, 01:20)
Vat būtent... ax.gif Ačiū už linkėjimus  4u.gif Vis nedrįstu rodytis su savo pirmokiškais darbeliais prisižiūrėjus čia tiek grožio, bet vistiek kviečiu užsukti http://public.fotki.com/Tallina/ , o ir kritika būtų ne pro šal.. blush2.gif

Tallina, labai grazus darbeliai. O koki sendinima naudojai ant padekliuku?
Atsakyti
techninis klausimas - gakas bandėt įtrinti įtrūkimus lūpų blizgiu? bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
As noreciau paklausti koki uzbaigiamaji purskiama laka naudojate? nesu patenkinta pirktais is dekupazo parduotuviu ar int parduotuviu. Turiu viena sintetini... sis lyg nieko bet ir idomus pojutis perbraukus ranka per daikta. Parasykit prasau. 4u.gif
Atsakyti
As naudoju gera, bet smirdanti sintetini laka -CRAFTS SPRAY (pagrinde naudoju uztvirtinti itrinimams), ant jo virsaus tepu dispersini laka medziui (seniuose yra pirkti plastmasinis indas žaliu dangteliu).
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 03, 15:26)
techninis klausimas - gakas bandėt įtrinti įtrūkimus lūpų blizgiu?  bigsmile.gif  blush2.gif

o šitokio dalyko net nepagalvojau kad galima biggrin.gif kad gi jie lipnūs būna, tai vozosis paskui 4u.gif
Papildyta:
ir šiaip manau yra pigesnių būdų, nors gyvenime reikia viską išbandyt.
Atsakyti