Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Va, matai, koks įdomus patarimas...jei pirkt, tai - guašą...O aš tai jį naudoju, nes turėjau blush2.gif , negi gerą daiktą mesi lauk? mirksiukas.gif Sakyčiau, kad verta jei jau pirkt, tai gal pigmentus? Sobieska juk matė, kokie išbandyti...(nepamenu, kokius Tu mums, Lachese, mokymuose naudojai...)
Voriuko pigmentai tai jau labai "krūti", kur ten mums iki jų (jie - profams skirti ir jie jų nepardavoja, va) schmoll.gif
Dėl nuotraukų...kartais geriau fotografuoti, prieš lakuojant, mažiau blikų visokių...na, tokia kukli mano nuomonė blush2.gif
Lachese, ir man tokia išvada gyvenimu atėjo, kad visai gerai turėti akrilinių dažų...įsigyju juos tokius kuo intensyvesnių spalvų, o tada jau, jei reikia, - balto dažo ir - koks tik nori atspalvių laipsniškumas... ax.gif
Dėl dažų gaminimo dar voriukas yra minėjęs kokią tai bazę, kurioje su pigmentais galima skaidrias (ne pastelines) spalvas išgauti, bet, manrods, tai įmanoma tik su tais jų pigmentais, nes anie - labai labai stiprūs...
Atsakyti
netyčia yra tekę nusipirkti C bazę viva color, tai veikia normaliai,kad ir su guašu, man atrodo,kad sienoms nelabai tiktų rolleyes.gif bet medžiui storam kartonui eina kaip sviestu patepta.

O kokius jūs pigmentus naudojate ( ta prasme tie išbandyti ?) aš rodžiau su ermitažo pigmentais, senukuose tokiais neprekiauja, o dėl guašo tai dėl kiekio ir spalvinės gamos taip patariau, nežinau,kas blogiau,kas geriau chemiškai, matuoju pagal grožio skalę daug ką blush2.gif

o remakolo tiesiog nemyliu, tai nebėda ,kad kitos myli, tik karti patirtis išlindo.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 02, 17:10)
o remakolo tiesiog nemyliu, tai nebėda ,kad kitos myli, tik karti patirtis išlindo.

Viskas, jau sumaisiau pigmenta su dazu (gavosi tokia nebloga zalsva spalvyte), ja isdaziau arbatines dezutes skyrelius, tai jei pabals bus "nievilika patieria", o jei bus viskas ciki, tai gal ir toliau naudosiu ta remakola ax.gif

Bite sendinimo procesa pabaigsiu ir tada nupaveiksluosiu, beje labai taiklus pastebejimas-paveiksluoti pries nulakuojant thumbup.gif
Atsakyti
nepabals tau, nes bąla jis vienas, meno mokykloje naudojau vietoj guašo , o čia bus kitaip. BUS GERAI thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 02, 16:10)
O kokius jūs pigmentus naudojate ( ta prasme tie išbandyti ?) aš rodžiau su ermitažo pigmentais, senukuose tokiais neprekiauja,  o dėl guašo tai dėl kiekio ir spalvinės gamos taip patariau,  nežinau,kas blogiau,kas geriau chemiškai, matuoju pagal grožio skalę daug ką  blush2.gif

Naudoju paprastus štai tokius pigmentus, jie pigūs, universalūs (tinka ir dažams, ir beicui pasigaminti), tiesą sakant, kitokių nebandžiau, gal yra ir geresnių.
QUOTE(sobieska @ 2009 01 02, 17:29)
...sendinimo procesa pabaigsiu ir tada nupaveiksluosiu, beje labai taiklus pastebejimas-paveiksluoti pries nulakuojant thumbup.gif

Ko tik neprisigalvoji, kad savo pasiektum doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif

Beje, "Senukų" kataloge Remakol pigmentai priskiriami vandens pagrindo dažų grupei, taip kad, manau, su jais viskas OK...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 02 sausio 2009 - 18:14
QUOTE(bite @ 2009 01 02, 19:07)
Naudoju paprastus štai tokius pigmentus, jie pigūs, universalūs (tinka ir dažams, ir beicui pasigaminti), tiesą sakant, kitokių nebandžiau, gal yra ir geresnių.

Ko tik neprisigalvoji, kad savo pasiektum doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

Beje, "Senukų" kataloge Remakol pigmentai priskiriami vandens pagrindo dažų grupei, taip kad, manau, su jais viskas OK...

hihihi.gif tikrai parodysiu savo sedevrus.
O i tokius pigmentus seniuose ir as buvau akis pakabinusi, bet namie atradau kitokius ir...prie ju dar sugrysiu.
Atsakyti
Nu va ,rodau, kad ne durniu volioju, o dirbu issijuosusi karsta.gif
Va kokia spalvyte isgavau ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 01 02, 19:07)

man irgi tas pigmentas patiko, dar pirkau rusiska kazkoki senukuose, tai labai nepatiko bonka, viskas isiterlioja doh.gif o sita bonkyte labai patogi smile.gif
Papildyta:
prisikaupiau vienam durnam klausimui, nes niekaip pati neiššifruoju biggrin.gif
kaip klijuojat du motyvus ant vienos plokštumos, tarkim kažkoks fonas su smulkiom neryškiom gėlytėm, o kita servetėlė su ryškia. Nežinau nė kaip paaiškint doh.gif ar viena ant kitos, ar kažkaip apsikarpot?
Atsakyti
irisiuk, gal įmesk kokį pavyzduką?
Atsakyti
nerandu taip greitai doh.gif arba taip niekas nedaro ir aš nesamonę sugalvojau lotuliukas.gif gal kažkas panašaus smile.gif http://www.decoupage...nt01returnid=67
Atsakyti
taip ir galvojau, tik nebuvau tikra, taigis galima daryti paprasčiausiai dedant vieną ant kitos, kaip pati rašei, o jeigu nori uždėti ant tamsios servetėlės šviesią,tai tą vietą baltai padažyk, arba servetėlę nupurškus sintetiniu laku iš blogosios pusės nubaltink.
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2009 01 02, 21:53)
prisikaupiau vienam durnam klausimui, nes niekaip pati neiššifruoju  biggrin.gif
kaip klijuojat du motyvus ant vienos plokštumos, tarkim kažkoks fonas su smulkiom neryškiom gėlytėm, o kita servetėlė su ryškia. Nežinau nė kaip paaiškint  doh.gif ar viena ant kitos, ar kažkaip apsikarpot?

Man atrodo, kad reikia padaryti antram motyvui laisva vietele (iskirpti) arba jei storesnis popierelis, tai ji padazyti is blogos puses baltai, kad nepersisviestu per ji pirmasis. Na bent as taip daryciau ax.gif o kaip speces primususios rankele, tai nzn.
Atsakyti