Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

oj Igusia tu mane nuraminai, aš iki šiol dirbau su mediumu, tai jis man patiko, bet pabodo, todėl sottile nusipirkau ir tuomkart persigandau..bet va dabar aš rami, kad mano šviestuvas nenuėjo šuniui ant uodegos smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Su arabiška guma šie:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Rėmelis su Sottile ax.gif
Atsakyti
va va va sitie groziai wub.gif as jau taip ir pamaniau paskui atidziai paziurejus, kad ten ne arabiska. pati sotiles nenaudoju, tai neatskiriu dar smile.gif
Atsakyti
PAVONIJA KODEL NIEKUR NEGALIMA PAMATYTI VISU TAVO PADARYTU DARBLEIU? lIKO TIK NEUZSAKYTI KELI? ISEMEI VISKA?
Atsakyti
Ką aš žinau kodėl g.gif pati nežinau kodėl rolleyes.gif .
O dėl sottile tau jau buvo daug kartų rašyta, kad jis ilgai skeldėja ir nėra ko pergyventi jei iš karto efekto nėra smile.gif , aš tai vakare užtepu abu sluoksniu ryte atsikeliu ir randu rezultatą, kaip smagu būna kaip kokią dovaną rasti lotuliukas.gif
Atsakyti
pavonija, o ką paskui įtrini kai sendini arabiška guma wub.gif Jau toks gražus skilimas tos gumos wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 14 sausio 2009 - 11:44
Mamučiuk, dažniausiai aliejinę patiną arba aliejinius dažus, nes visos porporinos išbyra, nesilaiko wink.gif
Atsakyti
o arabišką gumą reikia tepti teptuku, o paskui pirštais trint?? ar aš teisi?
Papildyta:
Beje, Pavonija labai gražūs darbeliai, o ypač ta pakaba
Atsakyti
Pakabeles padariau tai rodausi
user posted image
user posted image
user posted image

sekanti partija jau vel laukia lotuliukas.gif . ko gero ir baigsis pakabu era, nes visos medines jau bus pagrazintos kurias turiu namie smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(driftas @ 2009 01 13, 16:56)
Mate labai šaunu, kadneprarandi vilties  lotuliukas.gif
Purškiamą laką mes čia visos naudojame daugeliui reikmių: kaip fiksatorių spausdintam paveiksliukui, dvikomponenčiui užtvirtinti ir t.t. ir pan.
Tik jei galvoji, kad su juo išsisuksi vietoj klijų-lako....  schmoll.gifm nemanau
Aš vis tik siūlau pasibandyk ant mažesnių stiklų, neversk tų durų iš karto  lotuliukas.gif

Saulyte5 pabandyk dar kartą nulakuoti, pristabdysi tolesnį plyšimą  ax.gif

Aciu tau uz ats. 4u.gif
Dar noriu paklaust, turiu tikia sena komoda nudazyta noreciau ja papuost, kazin ar galeciau ant jos dekupazint? Ar reikia nuimt ne tik laka, bet ir dazus ir is naujo dazyt?Buciau dekinga uz jusu pamastymus. mirksiukas.gif
Atsakyti
kokius aliejiinius dažus naudojat įtrinimui, kur perkat?
Atsakyti
na va, per vakar ir siandien aplankiau 3 vietas, kur parduodamos priemones dekupazui bei vykdomi mokymai... jau galva sukasi smile.gif
Kai isdestytavau mano "problema", visur man patvirtindavo, kad padaryti, ka as sumanius visiskai imanoma... Bet vis tiek likdavo daug klausimu...
Vakar vakare Seniuose nusipirkom purskiamo lako. Pabandem ant mazo stiklo. Siandien ryte jis jau atrode isdziuves (nors parasyta, kad turi dziut 24 valandas), bet pakrapscius nagu jis puikiai krapstesi. Patikrinsim siandien vakare (ir nupurksim 2-a karta), zodziu tikrinam smile.gif Gal ivyks stebuklas ir po 2 kartu jis bus pakankamai stiprus? Bet vienam salone mane patikino, kad visi akriliniai lakai yra gana nepatvarus ir valant gali gadintis (as buvau uzsiminus ir apie jachtinius ir saunos lakus). Tai kaip cia dabar yra? Kai darot, merginos, pvz, lenteles pjaustymui, taigi jos virtuvej kaip sau nori, bet ne tik viena puse issiterlioja, juk plaunama ir kita - dekupazinta puse. Ar as klystu? Ar tos dekoruotos puses jau siukstu negalima valyt, nes nusitrins viskas??? o baldai- ar tik sausu budu dulkes nuvalomos? Manyciau, kad su tais lakais yra viskas tavrkoj - prasviesinkit man galva, prasau, a tai visai jau painiojuos... doh.gif
Atsakyti