oj Igusia tu mane nuraminai, aš iki šiol dirbau su mediumu, tai jis man patiko, bet pabodo, todėl sottile nusipirkau ir tuomkart persigandau..bet va dabar aš rami, kad mano šviestuvas nenuėjo šuniui ant uodegos
Su arabiška guma šie:
Rėmelis su Sottile
Rėmelis su Sottile
PAVONIJA KODEL NIEKUR NEGALIMA PAMATYTI VISU TAVO PADARYTU DARBLEIU? lIKO TIK NEUZSAKYTI KELI? ISEMEI VISKA?
Ką aš žinau kodėl pati nežinau kodėl .
O dėl sottile tau jau buvo daug kartų rašyta, kad jis ilgai skeldėja ir nėra ko pergyventi jei iš karto efekto nėra , aš tai vakare užtepu abu sluoksniu ryte atsikeliu ir randu rezultatą, kaip smagu būna kaip kokią dovaną rasti
O dėl sottile tau jau buvo daug kartų rašyta, kad jis ilgai skeldėja ir nėra ko pergyventi jei iš karto efekto nėra , aš tai vakare užtepu abu sluoksniu ryte atsikeliu ir randu rezultatą, kaip smagu būna kaip kokią dovaną rasti
pavonija, o ką paskui įtrini kai sendini arabiška guma Jau toks gražus skilimas tos gumos
Mamučiuk, dažniausiai aliejinę patiną arba aliejinius dažus, nes visos porporinos išbyra, nesilaiko
o arabišką gumą reikia tepti teptuku, o paskui pirštais trint?? ar aš teisi?
Papildyta:
Beje, Pavonija labai gražūs darbeliai, o ypač ta pakaba
Papildyta:
Beje, Pavonija labai gražūs darbeliai, o ypač ta pakaba
Pakabeles padariau tai rodausi
sekanti partija jau vel laukia . ko gero ir baigsis pakabu era, nes visos medines jau bus pagrazintos kurias turiu namie .
sekanti partija jau vel laukia . ko gero ir baigsis pakabu era, nes visos medines jau bus pagrazintos kurias turiu namie .
QUOTE(driftas @ 2009 01 13, 16:56)
Mate labai šaunu, kadneprarandi vilties
Purškiamą laką mes čia visos naudojame daugeliui reikmių: kaip fiksatorių spausdintam paveiksliukui, dvikomponenčiui užtvirtinti ir t.t. ir pan.
Tik jei galvoji, kad su juo išsisuksi vietoj klijų-lako.... m nemanau
Aš vis tik siūlau pasibandyk ant mažesnių stiklų, neversk tų durų iš karto
Saulyte5 pabandyk dar kartą nulakuoti, pristabdysi tolesnį plyšimą
Purškiamą laką mes čia visos naudojame daugeliui reikmių: kaip fiksatorių spausdintam paveiksliukui, dvikomponenčiui užtvirtinti ir t.t. ir pan.
Tik jei galvoji, kad su juo išsisuksi vietoj klijų-lako.... m nemanau
Aš vis tik siūlau pasibandyk ant mažesnių stiklų, neversk tų durų iš karto
Saulyte5 pabandyk dar kartą nulakuoti, pristabdysi tolesnį plyšimą
Aciu tau uz ats.
Dar noriu paklaust, turiu tikia sena komoda nudazyta noreciau ja papuost, kazin ar galeciau ant jos dekupazint? Ar reikia nuimt ne tik laka, bet ir dazus ir is naujo dazyt?Buciau dekinga uz jusu pamastymus.
kokius aliejiinius dažus naudojat įtrinimui, kur perkat?
na va, per vakar ir siandien aplankiau 3 vietas, kur parduodamos priemones dekupazui bei vykdomi mokymai... jau galva sukasi
Kai isdestytavau mano "problema", visur man patvirtindavo, kad padaryti, ka as sumanius visiskai imanoma... Bet vis tiek likdavo daug klausimu...
Vakar vakare Seniuose nusipirkom purskiamo lako. Pabandem ant mazo stiklo. Siandien ryte jis jau atrode isdziuves (nors parasyta, kad turi dziut 24 valandas), bet pakrapscius nagu jis puikiai krapstesi. Patikrinsim siandien vakare (ir nupurksim 2-a karta), zodziu tikrinam Gal ivyks stebuklas ir po 2 kartu jis bus pakankamai stiprus? Bet vienam salone mane patikino, kad visi akriliniai lakai yra gana nepatvarus ir valant gali gadintis (as buvau uzsiminus ir apie jachtinius ir saunos lakus). Tai kaip cia dabar yra? Kai darot, merginos, pvz, lenteles pjaustymui, taigi jos virtuvej kaip sau nori, bet ne tik viena puse issiterlioja, juk plaunama ir kita - dekupazinta puse. Ar as klystu? Ar tos dekoruotos puses jau siukstu negalima valyt, nes nusitrins viskas??? o baldai- ar tik sausu budu dulkes nuvalomos? Manyciau, kad su tais lakais yra viskas tavrkoj - prasviesinkit man galva, prasau, a tai visai jau painiojuos...
Kai isdestytavau mano "problema", visur man patvirtindavo, kad padaryti, ka as sumanius visiskai imanoma... Bet vis tiek likdavo daug klausimu...
Vakar vakare Seniuose nusipirkom purskiamo lako. Pabandem ant mazo stiklo. Siandien ryte jis jau atrode isdziuves (nors parasyta, kad turi dziut 24 valandas), bet pakrapscius nagu jis puikiai krapstesi. Patikrinsim siandien vakare (ir nupurksim 2-a karta), zodziu tikrinam Gal ivyks stebuklas ir po 2 kartu jis bus pakankamai stiprus? Bet vienam salone mane patikino, kad visi akriliniai lakai yra gana nepatvarus ir valant gali gadintis (as buvau uzsiminus ir apie jachtinius ir saunos lakus). Tai kaip cia dabar yra? Kai darot, merginos, pvz, lenteles pjaustymui, taigi jos virtuvej kaip sau nori, bet ne tik viena puse issiterlioja, juk plaunama ir kita - dekupazinta puse. Ar as klystu? Ar tos dekoruotos puses jau siukstu negalima valyt, nes nusitrins viskas??? o baldai- ar tik sausu budu dulkes nuvalomos? Manyciau, kad su tais lakais yra viskas tavrkoj - prasviesinkit man galva, prasau, a tai visai jau painiojuos...