Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(zuikutee @ 2009 01 14, 09:26)
Labutis visom,
turiu tokį klausimėlį, gal kam teko teko dirbti su Decomania produktai: arabiška guma, gruntu, alkoholiniu laku ir t.t.???? labai norėčiau konsultacijos
lauksiu atsakymo rolleyes.gif

man labai patinka arabiskos gumos skeldejimas. yra kas paveikti, bet labai grazu wub.gif ypac ant pavonijos dezuciu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2009 01 14, 09:11)
Žydraakė, atsakau kaip  mirksiukas.gif  mechaniškai pašalinti senus lakus t.y. nušveisti kur reikia užglaistyti paskui gruntuoti ir vėl iš naujo dekupažinti. Toks pats darbas kaip ir atnaujinant seną baldą  smile.gif

O kuom nušveisti tuos lakus?
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2009 01 13, 23:21)
Deja pasuoju  verysad.gif labiausiai prašiausi, o dabar atsisakau  blush2.gif  doh.gif Šeštadienį laaaaabai anksti keltis  rolleyes.gif

Tikėkimės kitos neišbyrės smile.gif

QUOTE(Cabby @ 2009 01 14, 09:00)
aciu uz patarimus smile.gif matyt ne toki popieriu nusipirkau g.gif  bet maximoj tikrai issirinkau sumustiniu popieriu. matyt vis del to reiks eit pirk ryzinio balto popieriaus  g.gif

visai neblogas sprendimas yra šilkinis popierius, įtariu,kad jis irgi yra ryžinis, panašus gan į stamperijos ryžines serveteles , bet čia galiu ir klysti, jo būna pirkti meno mūzoje .

Žydraake, jeigu jau rimtai kažką susiruošiai atnaujinti, nesvarbu ar po dekupažo, ar seną baldą, nelabai beišsiversi be elektrinio šlifuoklio .

Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 14, 09:42)
Žydraake, jeigu jau rimtai kažką susiruošiai atnaujinti, nesvarbu ar po dekupažo, ar seną baldą, nelabai beišsiversi be elektrinio šlifuoklio .

Aišku, supratau, vadinasi kol kas nesiruošiu nieko atnaujinti ax.gif
Atsakyti
o tai ziurint, kas ten per objektas atnaujinimui. dar galima pasitelkti dazu nuemeja. toks uzsitepa palauki ir nusigramdo dazai. ar laka jis nuimtu, tai net ir nezinau. as vaikiska kedute taip dariau, po to su svitriniu slifavau. aisku buvo kas veikti, bet kai nedidele, tai apsejau ir be slifuoklio elektrinio.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 01 14, 10:45)
Aišku, supratau, vadinasi kol kas nesiruošiu nieko atnaujinti ax.gif

vakar toki Senukuose paprasto veikimo nusipirkau uz 50 lt. keiciami slifavimo lap[eliai, rankena labai patogi. va tokis blush2.gif
user posted image
http://www.senukai.l...ist_tab=actions
labai lenvas nedidukas. manau bus saunu dirbt. nes turiu atrestauruot baldelius klientei g.gif g.gif
Atsakyti
pavonija,
aš suprantu, kad su Decomania sudėtingiau, bet man atrodė, kad gal gaunasi viskas geriau, kadangi kiek teko matyt, tepasi tikrai nemažai sluoksnių, nemažai lako, ir t.t., todėl pagalvojau gal žymiai geresnis rezultatas.
ar aš klystu?
beje, pirkau vakar sendinimui, "Sottile" ir labai išsigandau. niekada jo nenaudojau, todėl nustebino, kad jis ilgai džiūna ir įtrūkimai ilgai netsiranda, vakare dažiau, o įtrūkimus tik šįryt pamačiau. čia taip turi būt ar aš ne taip kažką padariau???
Papildyta:
ooooo. čia gal geras dalykas tas šlifuoklis, kai pabandysite būtinai pranėškite. mane sudomino.....nes noriu dvi spiteles restauruoti, bes nedrįstu g.gif g.gif reiks ir man kažką pagalvoti.........
Papildyta:
o kur galima pamatyti pavonijos darbelius???
Atsakyti
cia yra pavonijos psl smile.gif tik dabar net ir nezinau ar yra su arabiska guma darytu. http://www.supermama...?showuser=60426
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2009 01 14, 12:16)
labai lenvas nedidukas. manau bus saunu dirbt. nes turiu atrestauruot baldelius klientei  g.gif  g.gif

laukiam nuotraukų bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
jeigu manes akis neapgauna, tai gal sitas remelis yra su arabiska user posted image
Papildyta:
o gal ir apgauna blush2.gif zodziu isijauciau cia i pavonijos darbelius, gal ji pati parodys, kai atsiras biggrin.gif
Atsakyti
cia sotille speju

siaip del sottile dirbu su ja daugiausiai (visus paveiksliukus trukineju tik su ja) tai galiu pasakyti kad jos trukimai labai subtilus ir grazus BET TIKRAI JI SKYLA ILGAI IR NEREIK TIK PANIKUOT (MAZDAUG APIE 12 -24 VALANDAS OPTIMALIAUSIAS VARIANTAS)
Atsakyti
Dėl sottile...Paprasčiausias būdas - žvilgtelt į instrukciją...
O ten rašo, kad skeldėjimo laukiam nuo 4 iki 48val., priklausomai nuo aplinkos sąlygų ir, manau, nuo sluoksnių, kurie yra po sendinimu.
Atsakyti