Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Sveikos merginos,rašote,kad paveiksliukus spausdinate rašaliniu spausdintuvu,pas mane irgi rašalinis bet labai daug rašalo išsinaudoja,jei didesnis paveiksliukas tai nespėčiau kasetės keisti doh.gif Gal kas bandėte tuos paveiksliukus kaip nuotraukas nešt daryti ir tada klijuoti? Reiks mieste paieškoti,gal kur nors galima lazeriniu atsispausdinti.
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Esu truputi susirgusi, kaip cia dauguma jusu esanciu , ta liga-dekupazas.
Iskilo mane tokia bedele, isigijau toki medini padekliuka, jis atrodo tarsi nelekuotas, bet as ji vistiek nutryniau su svitriniu p. ,paskui daziau akr.dazais, klijavau serveteles ir kelis k. nulakavau, kaip ir darbas baigtas. Bet ji nepycia stuktelejau ir kamputis atsiplese, megunu atsargiai nuplest, bet jis man l. lengvai plesiasi viskas salin. doh.gif Nezinau ka daryt g.gif Gal patartumet?
Ir ka as netaip padariau, gal reikejo nugruntuot? Patarkit blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Merginos, dar jums ramybes neduodu mirksiukas.gif
Ar teko kam nors naudoti purskiama laka (ne plauku smile.gif )? Kokia patirtis ???
Atsakyti
Mate labai šaunu, kadneprarandi vilties lotuliukas.gif
Purškiamą laką mes čia visos naudojame daugeliui reikmių: kaip fiksatorių spausdintam paveiksliukui, dvikomponenčiui užtvirtinti ir t.t. ir pan.
Tik jei galvoji, kad su juo išsisuksi vietoj klijų-lako.... schmoll.gifm nemanau
Aš vis tik siūlau pasibandyk ant mažesnių stiklų, neversk tų durų iš karto lotuliukas.gif

Saulyte5 pabandyk dar kartą nulakuoti, pristabdysi tolesnį plyšimą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driftas: 13 sausio 2009 - 15:59
sveikos merginos, norejau paklsauti kokiu laku nulakuoti lentele kad poto ja galima butu naudoti virtuveje.
Atsakyti
driftas, na kaip galima prarasti vilti, kai laaaaaabai reikia? lotuliukas.gif
o kodel purskiamas lakas negaletu atstot tepamo? kame paslaptis? smile.gif Siandien man vienoj parduotuvej (dekupazo reikmenu) papasakojo, kad kazkada seniai nudaze kedes guasu (ar pan.) ir kai bande lakuot, viskas pradejo plautis (teptis), tik veliau moteris suzinojo, kad tokiu atveju butu issisukus su purskiamu laku. Tai jei baldam tiktu, tai, manau, kad ir stiklui taip pat... g.gif
Toliau. vis skaitinedama radau tokia info, kad Sadolino lakas gana tirstas (klampus), tai jei kokiais placiais mostais smile.gif t.y. kokiu placiu sepeteliu ir kartu dziovinant su fenu, ta laka pavyktu islaikyt ant stiklo kad jis nenubegtu? g.gif
O pabandymai, tai aisku, kad vyks ant kazkokiu pavyzdziu, tikrai ne iskart ant to didziojo stiklo, nes ten jau turi pavykt viskas is pirmo karto ir gerai mirksiukas.gif

dar jus man nuosirdziai pasakykit, ar tas mano uzsispyrimas - kvailystes pozymis? kai visi sako - taip neiseis, negerai, o as savo isikandus nors tu??? blush2.gif
Atsakyti
Mate, tavo užsispyrimas ir noras dekpažinti iš karto 2 kvadratus stiklo visų naujokų požymis, kažkodėl aš pati irgi vos ne nuo staliukų dekupažinimo pradėjau, o dabar daiktai vis mažyn biggrin.gif , bijau jei nelydi tave sėkmė tikrai iš karto nepavyks tau to stiklo nudekoruoti g.gif
Atsakyti
pavonija, ar tie pirmieji staliukai pavyko? drinks_cheers.gif
Atsakyti
o man kazkodel norisi sakyti, kad pavyks smile.gif, jei toks uzsispyrimas yra, tai ir budas kazkoks turi atsirasti 4u.gif
Atsakyti
Tada man atrodė pavykę mirksiukas.gif , dabar jau ne. Bet galima iš naujo perdažyti ir perdaryti, nes mediniai, o kaip su stiklu tai nežinau būtų rolleyes.gif
Atsakyti
Na stikla galima (turint pinigu) pakeist kitu bigsmile.gif
mano atveju , kai pinigu nera, tai ir kvarsinu jums visoms galvas klausinedama visko. Kad kazkaip pavyks ir as tikiu (kornelija.k drinks_cheers.gif ) , kadangi nesu profe, tai tie pavykimai gali atrodyti gana gerai... smile.gif Pas mus viskas namuose savo rankomis daryta (ir pats namas taip pat) ir visokiu pavykimu buta, geresniu ir nelabai, cia kaip paziuresi i viska mirksiukas.gif
Tik va dabar galvos skausmas diena nakti, kaip ta laka uztept (uzpurkst), kad nenuteketu....
Atsakyti
nu nežinau kodėl tas lakas turėtų nutekėt........ gi netepi storo sluoksnio, tik kad pasidengtų. Nors su tokio dydžio stiklu.......... jau žiūrėk mažos dėžutės būna neapžiūri kur kokio lašiuko netyčinio biggrin.gif
Atsakyti