Sveikutės
Labai sudomino ir patiko dekupažas
Tema dyyydelė ir ilga, info daug, baigiu pasimesti
gal kas atsakys?
1. Jei norėsiu plauti pvz dekupažuotą puoduką, kaip jį reikia apdirbti? Neužteks vien lako atsparaus vandeniui ant viršaus? (maniau, kad dekupažuoti lengva - iškerpi, priklijuoji, tepi klijais ir lakuoji, ale kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių..). Skaičiau, kad reikia 'kepti' orkaitėje kažkaip, bet dorai nelabai supratau, kiek, kokioj temperatūroj ir pan?...
2. Dekupažui naudojamas ryžinis popierius ir
specialios servetėlės? O jei aš atsipausdinsiu pati foto ir dėsiu ją? O jei servetėlės tos tokios paprastos, kur prie stalo naudojam, ar ne taip supratau?
3. Kokie geriausi šetepėliai tepti klijam ir ant paveikslėliam? Minkšti, kieti, kokio plauko? Vienoj youtube pamokėlėj mačiau ant galo tokias kempinytes (
Pvz čia)...
4. Kaip tepti klijus, nes vat mano pirmam blyne, tai kai klijai užėjo ant metalo, pasidarė terlionė
Nuvalyt irgi niekaip neišejo... Padengus lako nelabai padėjo ir nepasislėpė nelygumai
A va čia toks mano šleivas kreivas ir netikęs pirmas blynas...
(nors turint omeny, kad norėjau dėt ant foto įmautę ir klijuot izoliacija
taip išties geriau
)
P.S. Kai atidarinėsit naują temukę, pradžioje pataisykit...
QUOTE(Lachesė @ 2008 12 31, 00:17)
www.puseplus.lt prekės dekupažui (prekiauja Stamperiafirmos produktais, kursai. Kaunas, E.Ožeškienės g. 18)
Ten turi būti Ožeškienės 18
a, nes pas mus univere, deja, dekupažo skyriaus nėra, manau jie vyksta greitimame pastate