Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(bite @ 2009 01 12, 20:10)
Stai ikeliu pavyzdi, kaip galima dekoruoti stikla...cia - dziovintais augalais, taciau tie paveiksleliai gali buti ir dekupazo...

hmm, o servetėlės kita pusė tai balta būtų? džiovintos gėlės tai su spalva iš abiejų pusių smile.gif mano galva, viena stiklo pusė atrodytų gerai, o iš kitos šviestųsi balti ornamentai ar kaip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 12, 18:56)
aha, marabu stiklui...vienas...nekepamas.

dvipusis, nes jis ryskesnis..mano akim jis tikrai graziau ziuretusi nei paprastas..juk vienpusis yra vienpusis ir jo blogoji puse visvien jau nebetokia...
na cia zinoma skono reikalas...bet ma dvipusis graziau ziuretusi...

Gabii__, kalbu apie plonuosius motyvus. Servetele arba ryzinis ant stiklo - vienodai matomas piesinys is abieju pusiu.
Na, kam neaisku, ka sakau, labai paprasta patikrinti - paimkite stikla (stikla nuo remelio, lekstute ar galu gale taure), atpleskite serveteles piesinio gabaliuka ir pakiskite po vandeniu. Tada paziurekite is abieju pusiu.
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 12, 18:41)
gal yra šviežių įspūdžių iš parduotuvės stanevičiaus g?  smile.gif  smile.gif

siandien buvau, norejau filco nusipirkt, bet neturejo sad.gif
siaip nieko daug neapziurinejau, pridaryta darbeliu visokiu maciau, dar kelios papkes serveteliu, girdejau kitai pirkejai pasakojo, kad dar atsives nauju prekiu, nes nelabai ka turi schmoll.gif
o darbuotojos tai malonios pasirode 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 01 12, 19:29)
Gabii__, kalbu apie plonuosius motyvus. Servetele arba ryzinis ant stiklo - vienodai matomas piesinys is abieju pusiu.
Na, kam neaisku, ka sakau, labai paprasta patikrinti - paimkite stikla (stikla nuo remelio, lekstute ar galu gale taure), atpleskite serveteles piesinio gabaliuka ir pakiskite po vandeniu. Tada paziurekite is abieju pusiu.

as sutinku, kad matomas..as tik sakau, kad man graziau...smile.gif)))dvipusis, nes jis ryskesnis..ir mielesnis gaunasi...bet cia man:)
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2009 01 12, 20:33)
siandien buvau, norejau filco nusipirkt, bet neturejo sad.gif
siaip nieko daug neapziurinejau, pridaryta darbeliu visokiu maciau, dar kelios papkes serveteliu, girdejau kitai pirkejai pasakojo, kad dar atsives nauju prekiu, nes nelabai ka turi schmoll.gif
o darbuotojos tai malonios pasirode 4u.gif

jauciu buvom kartu vienu metu smile.gif , as kaip tik serveteles rinkausi. gal klausei kaip arbatines raides tas drozinetas panaikinti. sake su medienos glaistu . apie tave sneku? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 12, 18:53)
driftas...kaip tau tas lakas stiklui, patinka???

va su juo paskui lengva butu lakuoti ta stikline pertvara.labai grazu ta daryti su kempinele, sioki toki efekta dar gautum....
lakas nera skystas, gana klampus...siaip puikiai dengiasi ir sintetiniu minkstu sepeteliu...turiu omenyje geru, bet ne naturaliu...
bet as varau su kempinele...dar isimaisai kokios spalvytes, isvis super...blizgesiui priduot, arba siaip slapvai kartu suteikti ir nulakuoti...
kepti nereikia, laiko labai puikiai...
tik zinoma nera didelis kiekis..tai jau lakuojant pertvara, atseis nemazai....

Lakas patinka biggrin.gif as ne tik stiklui jį naudojau, plasmasei irgi super. man jis ypač patinka spausdintiem paveiksliukam prilipinti biggrin.gif
Tik jis toks tirštas, kad anksčiau apkalbėtam 2 kvadratų stiklui vertikaliam tikrai nepasiteisintų, nemokėčiau aš jo plonai užtepti, kad nesigautų nutekėjimų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driftas: 12 sausio 2009 - 21:58
Merginos, norejau paklausti koki laka pirkti, kad butu atsparus karsciui? Ketinu pirkt is senuku ar ermitazo. Kaip suprantu, tiktu lakas saunom, bet ju yra keletas. Ermitaze atsirades kazkoks saunu lakas "Ermitazas", gal kas bandet?
Atsakyti
QUOTE(driftas @ 2009 01 12, 21:58)
Lakas patinka  biggrin.gif as ne tik stiklui jį naudojau, plasmasei irgi super. man jis ypač patinka spausdintiem paveiksliukam  prilipinti biggrin.gif
Tik jis toks tirštas, kad anksčiau apkalbėtam 2 kvadratų stiklui vertikaliam tikrai nepasiteisintų, nemokėčiau aš jo plonai užtepti, kad nesigautų nutekėjimų  g.gif

kad nebutu nutekejimo, tai ir sakau dengti ji su kempinele..labai super...pabandyk:)jis toks klampus, visai neismeta burbulais, super:)
Atsakyti
QUOTE((Ericka) @ 2009 01 12, 20:27)
jauciu buvom kartu vienu metu  smile.gif , as kaip tik serveteles rinkausi. gal klausei kaip arbatines raides tas drozinetas panaikinti. sake su medienos glaistu . apie tave sneku?  rolleyes.gif

tikrai taip wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Labai sudomino ir patiko dekupažas bigsmile.gif Tema dyyydelė ir ilga, info daug, baigiu pasimesti blush2.gif gal kas atsakys? ax.gif

1. Jei norėsiu plauti pvz dekupažuotą puoduką, kaip jį reikia apdirbti? Neužteks vien lako atsparaus vandeniui ant viršaus? (maniau, kad dekupažuoti lengva - iškerpi, priklijuoji, tepi klijais ir lakuoji, ale kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių..). Skaičiau, kad reikia 'kepti' orkaitėje kažkaip, bet dorai nelabai supratau, kiek, kokioj temperatūroj ir pan?...
2. Dekupažui naudojamas ryžinis popierius ir specialios servetėlės? O jei aš atsipausdinsiu pati foto ir dėsiu ją? O jei servetėlės tos tokios paprastos, kur prie stalo naudojam, ar ne taip supratau?
3. Kokie geriausi šetepėliai tepti klijam ir ant paveikslėliam? Minkšti, kieti, kokio plauko? Vienoj youtube pamokėlėj mačiau ant galo tokias kempinytes (Pvz čia)...
4. Kaip tepti klijus, nes vat mano pirmam blyne, tai kai klijai užėjo ant metalo, pasidarė terlionė sad.gif Nuvalyt irgi niekaip neišejo... Padengus lako nelabai padėjo ir nepasislėpė nelygumai sad.gif

A va čia toks mano šleivas kreivas ir netikęs pirmas blynas...
user posted image
(nors turint omeny, kad norėjau dėt ant foto įmautę ir klijuot izoliacija blush2.gif taip išties geriau laugh.gif)

P.S. Kai atidarinėsit naują temukę, pradžioje pataisykit...
QUOTE(Lachesė @ 2008 12 31, 00:17)
www.puseplus.lt – prekės dekupažui (prekiauja “Stamperia“firmos produktais, kursai. Kaunas, E.Ožeškienės g. 18)

Ten turi būti Ožeškienės 18a, nes pas mus univere, deja, dekupažo skyriaus nėra, manau jie vyksta greitimame pastate bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indraa-: 13 sausio 2009 - 01:05
Labas rytas, merginos!
visus patarimus perpasakojau vakare vyrui, sakau, stovincio stiklo niekaip nesigaus gerai nutept laku, vyras sako, nu gerai, duris tai as tau nukelsiu.... taigi durys gali buti jau ir horizontaliam pavirsiuje! biggrin.gif clap.gif bet pertvaros stiklo tai jau niekaip neisimsim verysad.gif
dar vienas klausimas, sakot tokiam dideliam kiekiui labai daug kainuos tas lakas, o kokiam Ermitaze ar Senukuose, kokio nors Sadolino ar pan. atitikmens nera? Kursuose, kuriuose buvau, as teiravausi del stalo atnaujinimo, tai patare priemones pirkt ne ju parduotuvej (nes butu per brangu), o senukuose.... Bet tada kalba buvo butent apie medinius pavirsius.... Stiklui turbut reikalingas kitoks, specialus, lakas? Ar taip? jo gal Senukuose nebuna? Ar esat susidurusios su tokiais dalykais?
Atsakyti
o kur to marabu lako rast? 4u.gif
Atsakyti