Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

manau, kad tinka, tik jis smirda labai wink.gif
Papildyta:
atleisk, visai susimaisiau, tinka dispersinis ir jis nesmirda.
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 01 12, 01:24)
manau, kad tinka, tik jis smirda labai wink.gif
Papildyta:
atleisk, visai susimaisiau, tinka dispersinis ir jis nesmirda.

Ačiū už atsakymą! 4u.gif
Atsakyti
Cia tarpkitko, diskusijoms paivairint. Drauge issirinko servetele, man beliko tik "sukonstruot". Va ir rezultatas ax.gif -paprastas paprastume

user posted image
Atsakyti
sobieska, saunu wink.gif tik truksta seseliavimo.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 01 12, 01:03)
sobieska, saunu wink.gif tik truksta seseliavimo..  rolleyes.gif

Drauge grieztai seseliu atsisake biggrin.gif , jai labai patiko pati medzio struktura ir nenorejo jos dengti.Jos noras man buvo isakymas. Pasijauciau, kaip didi dailininke, pirmas darbelis iskeliaves svetur wink.gif
Atsakyti
aisku wink.gif smagu, kai tavo darbeliais kiti zavisi wink.gif o jei dar papraso, ka padaryti rolleyes.gif
Atsakyti
sveikinu pajutus tokį jausmą, nors man būna daugiau sreso, nei laimės, kai darbelis iškeliauja doh.gif ir kaip kruopščiai iškarpyta thumbup.gif
o šiaip toks pastebėjimas: galėjo būti labiau derančios su natūraliu medžiu spalvos, man rožinė čia per ryški kažkaip.
Atsakyti
manau, kad su kokiu rudu seseliu butu kitaip atrode wink.gif
mano darbeliu dar ne daug, o dar maziau iskeliavusiu, bet sirdis dziaugiasi kai kas pagira blush2.gif pati labiausiai didziuojuosi vaza (su priderinta pelenine), kuria padovanojau tevams kaledu proga. kol isgavau ryzinio popieriaus spalva.. karsta.gif user posted image karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 12, 01:12)
sveikinu pajutus tokį jausmą, nors man būna daugiau sreso, nei laimės, kai darbelis iškeliauja  doh.gif ir kaip kruopščiai iškarpyta  thumbup.gif
o šiaip toks pastebėjimas: galėjo būti labiau derančios su natūraliu medžiu spalvos, man rožinė čia per ryški kažkaip.

Aciu uz pastebejimus, ateiciai pravers rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(efauto @ 2009 01 12, 01:20)
pati labiausiai didziuojuosi vaza (su priderinta pelenine),

Tikrai yra kuom didziuotis 4u.gif Sauniai suderintos spalvos, man dar mokytis ir mokytis, dirbti ir dirbti doh.gif
Atsakyti
aciu aciu wub.gif
as irgi dar mokausi wink.gif dabar bandau perprasti cracle medium wink.gif pradejau remelius.. ziuriu, kad labai idomus skilimai gaunasi.. kaskart vis kitokie.
Atsakyti
Labas rytas
O kaip jus tuos seseliavimus darote blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 01 12, 01:20)
manau, kad su kokiu rudu seseliu butu kitaip atrode wink.gif
mano darbeliu dar ne daug, o dar maziau iskeliavusiu, bet sirdis dziaugiasi kai kas pagira  blush2.gif pati labiausiai didziuojuosi vaza (su priderinta pelenine), kuria padovanojau tevams kaledu proga. kol isgavau ryzinio popieriaus spalva.. karsta.gif user posted image karsta.gif

labai super vaza ir pelenine. labai grazu thumbup.gif as kartais ziuriu i tokisu darbus ir net nesuprantu kaip jie padaryti blush2.gif
Atsakyti