manau, kad tinka, tik jis smirda labai
Papildyta:
atleisk, visai susimaisiau, tinka dispersinis ir jis nesmirda.
QUOTE(efauto @ 2009 01 12, 01:24)
manau, kad tinka, tik jis smirda labai
Papildyta:
Papildyta:
Ačiū už atsakymą!
sobieska, saunu tik truksta seseliavimo..
QUOTE(efauto @ 2009 01 12, 01:03)
sobieska, saunu tik truksta seseliavimo..
Drauge grieztai seseliu atsisake , jai labai patiko pati medzio struktura ir nenorejo jos dengti.Jos noras man buvo isakymas. Pasijauciau, kaip didi dailininke, pirmas darbelis iskeliaves svetur
aisku smagu, kai tavo darbeliais kiti zavisi o jei dar papraso, ka padaryti
sveikinu pajutus tokį jausmą, nors man būna daugiau sreso, nei laimės, kai darbelis iškeliauja ir kaip kruopščiai iškarpyta
o šiaip toks pastebėjimas: galėjo būti labiau derančios su natūraliu medžiu spalvos, man rožinė čia per ryški kažkaip.
o šiaip toks pastebėjimas: galėjo būti labiau derančios su natūraliu medžiu spalvos, man rožinė čia per ryški kažkaip.
manau, kad su kokiu rudu seseliu butu kitaip atrode
mano darbeliu dar ne daug, o dar maziau iskeliavusiu, bet sirdis dziaugiasi kai kas pagira pati labiausiai didziuojuosi vaza (su priderinta pelenine), kuria padovanojau tevams kaledu proga. kol isgavau ryzinio popieriaus spalva..
mano darbeliu dar ne daug, o dar maziau iskeliavusiu, bet sirdis dziaugiasi kai kas pagira pati labiausiai didziuojuosi vaza (su priderinta pelenine), kuria padovanojau tevams kaledu proga. kol isgavau ryzinio popieriaus spalva..
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 12, 01:12)
sveikinu pajutus tokį jausmą, nors man būna daugiau sreso, nei laimės, kai darbelis iškeliauja ir kaip kruopščiai iškarpyta
Aciu uz pastebejimus, ateiciai pravers
Papildyta:
QUOTE(efauto @ 2009 01 12, 01:20)
pati labiausiai didziuojuosi vaza (su priderinta pelenine),
Tikrai yra kuom didziuotis Sauniai suderintos spalvos, man dar mokytis ir mokytis, dirbti ir dirbti
aciu aciu
as irgi dar mokausi dabar bandau perprasti cracle medium pradejau remelius.. ziuriu, kad labai idomus skilimai gaunasi.. kaskart vis kitokie.
as irgi dar mokausi dabar bandau perprasti cracle medium pradejau remelius.. ziuriu, kad labai idomus skilimai gaunasi.. kaskart vis kitokie.
QUOTE(efauto @ 2009 01 12, 01:20)
manau, kad su kokiu rudu seseliu butu kitaip atrode
labai super vaza ir pelenine. labai grazu as kartais ziuriu i tokisu darbus ir net nesuprantu kaip jie padaryti