Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Lachesė @ 2009 01 11, 14:34)
viską supratai teisingai  mirksiukas.gif

aciu. reiks pabandyt kada, nes cia dariau viena dezyte su labai mazom gelytem tai isakrpinejau viska doh.gif
Atsakyti
dar norejau paklaust ar labai skiriasi dekupazas ant medzio ri ant stiklo? gal kas gaetu man suteikt tokia info? ar viskas atliekama taip pat tik su skirtingomis priemonemis? arba gal zinote kur rasti tokia info? mane domintu dekupazas ant duru stiklo ax.gif ir ar tai imanoma nes tas stiklas yra matomas is abieju pusiu g.gif labai laukiu kokio vertingo patarimo

is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
Šitiek lapų per savaitgalį priplepėjot rolleyes.gif ir vis dėl Lachesės biggrin.gif Negaliu ir aš tylėt - dėžutė labai labai wub.gif wub.gif
Toks techninis klausimas, jei dangtelis išvirkščias ir be vyrių tai jis tik tiek ir tesilaiko??? Na stovinčiam daiktui nelabai ir reikia gal baisaus fiksavimo aišku... o gal ten kokie ranteliai yra kur įsistato dangtelis ant dėžutės?

PS Lachese, tikiuosi sveikata iki penktadienio bus čiki 4u.gif ir pradžiuginsi mus savo draugija 4u.gif nors ir labai tylu čia dėl to sąskrydžio, bet labai norėčiau, kad viskas įvyktų biggrin.gif
Atsakyti
dabar pagalvojau del vieno dalyko...na snekam kad negalima siaip laku nulakuoti daiktu, kurie su masitu liesis...
tai gal kuri galit pasakyti su kokiu laku yra lakuojami visokie mediniai indai, dubeneliai, lekstes...juk manau visos turim namuose...daug tokiu gaminiu gaminama ir lt...plius ir per ta pacia kaziuko muge buna pardavinejamu indu tokiu...rimtesniu pardaveju...uk jie patys daro...ir net nekyla mintis tokio daikto nenaudoti masitui sudeti...
ir tos pacios lentutes lakuotos buna, juk pjaustom...
labai iskilo man sis klausimas ir neduoda ramybes:))))gal pasidalinkim mintim...smile.gif
Atsakyti
Reikia atnaujinti sąrašą ir nepamesti. Einu paieškosiu.
Dežutės dangtelį laiko veidrodis, jis neleidžia nuslysti.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 11, 17:37)
dabar pagalvojau del vieno dalyko...na snekam kad negalima siaip laku nulakuoti daiktu, kurie su masitu liesis...
tai gal kuri galit pasakyti su kokiu laku yra lakuojami visokie mediniai indai, dubeneliai, lekstes...juk manau visos turim namuose...daug tokiu gaminiu gaminama ir lt...plius ir per ta pacia kaziuko muge buna pardavinejamu indu tokiu...rimtesniu pardaveju...uk jie patys daro...ir net nekyla mintis tokio daikto nenaudoti masitui sudeti...
ir tos pacios lentutes lakuotos buna, juk pjaustom...
labai iskilo man sis klausimas ir neduoda ramybes:))))gal pasidalinkim mintim...smile.gif

Gabii, man rodos pjaustymo lentutės tai būna tik alyvuotos smile.gif Nežinau, gal klystu... O į bliūdus visokius medinius visad dedu tik sausą maistą - saldainius, sausainius, na dar gal vaisius kartais. Ar būna tokių kur sriubą galima pilti?
Atsakyti
sarašiukas sausio 16 dienai apie 7 vakaro, pas Kaar. Jeigu ji neapsigalvos.

Lachesė,
Driftas,
Bitė,
Kaar,( kokioje vietoje tavo namučiai, salyga - stogas ir šiluma)
Irisas
jakata
Tsile

Atsakyti
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 01 11, 16:53)
Gabii, man rodos pjaustymo lentutės tai būna tik alyvuotos smile.gif Nežinau, gal klystu... O į bliūdus visokius medinius visad dedu tik sausą maistą - saldainius, sausainius, na dar gal vaisius kartais. Ar būna tokių kur sriubą galima pilti?

nu visokius cukrines ir tt...lentuciu tai tikrai lakuotu macius....
ir taip, i tokius dedamas sausas maistas..nors yra kas ir sriuba pila ir tt..soduose, kaimuose tokius daznai naudoja, nes jie pakankamai pigus....
o kad ir sausa maista deti...juk pacios nenim lakuot ir det net vaisius, o i tuos dedam, tai man siaip parupo, gal kas isivaizduoja kas ten per lakas????
Atsakyti
Gabii__, mano nuomone, mediniai tautodailininku dirbiniai tikrai nera lakuoti.
Pjaustymo lenteles "prigirdomos" semenu aliejumi...kalbejau su tais zmonemis. Ir kiti indai taip pat.
Dar...Matei kada sautuvo buoze? Blizga kaip geriausias lakas, ar ne? O lako ten nera...
Semenu aliejus, kanifolija, dar kazkas ir...ilgas ilgas, kruopstus, kantrybes ir patirties reikalaujantis darbas...Netgi rusvinama kalio permanganatu...
Na, nekalbu apie siuolaikiskus daiktus beigi technologijas...cia atskira sneka ir telieka tai specams.
Taigi, neturiu mediniu daiktu, kurie butu lakuoti tose vietose, kurios liesis su maistu. O jei ir yra tokiu pasiula, tai, manau, jau - autoriaus sazines reikalas ir apeliacija i vartotojo nezinojima.
Tokia mano nuomone...visko gali buti, kad salygota taip pat...nezinojimo mirksiukas.gif

P.S. Atsiprasau uz sveplavima...maniskis PC streikuoja, lietuvisku raideliu neturiu.
Atsakyti
hm...na gerai, jie prisotinti..ir tt...bet kaip jie tada puikiai tarnauja visokiem skysciam???
esu neblogu daiktu kurie buvo pirkti per kaziuka macius pas veina moteriske sodyboje...bet neprisimenu lakas nelakas...buvo i dubeni sriuba supilta...nu ir kazkaip galvoju, kaip ji nelakuota gali atlaikyti tuos skyscius...

ir nepamenu gerai pacio pavirsiaus glotnumo...

cia tiesiog mintis kilo...uz tai ir uzklausiua..na reikes dabar pamacius ka panasaus , labiau atkreipti demesi...
Atsakyti
as i situos user posted image
dedu sausainius ir saldainius, buvau ir vaisiu idejusi, lakuoti paprastu laku, ir nieko, niekas nenukentejo wink.gif tik nepilu skysciu.
manau, kad i lakuota inda nereiktu pilti siltu skysciu, gal nuo silumos kokios tai daleles kenksmingos gali issiskirti wink.gif gal kokiu keramiku reikia paklausti, su kuo jie padengia pavirsiu. o apie medinius daiktus, tai jau bite yra anksciau minejusi kai kalbejom apie dekupuotos druskines vidu. tai irgi patare su tuo semenu aliejumi trinti..
Papildyta:
sarašiukas sausio 16 dienai apie 7 vakaro, pas Kaar. Jeigu ji neapsigalvos.

Lachesė,
Driftas,
Bitė,
Kaar,( kokioje vietoje tavo namučiai, salyga - stogas ir šiluma)
Irisas
jakata
Tsile
efauto
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 11, 17:09)
hm...na gerai, jie prisotinti..ir tt...bet kaip jie tada puikiai tarnauja visokiem skysciam???
esu neblogu daiktu kurie buvo pirkti per kaziuka macius pas veina moteriske sodyboje...bet neprisimenu lakas nelakas...buvo i dubeni sriuba supilta...nu ir kazkaip galvoju, kaip ji nelakuota gali atlaikyti tuos skyscius...

Nelabai suprantu Tavo klausimo.
Ar Tu manai, kad lakas geriau uz alieju, ar kaip? Juk aliejus ir impregnuoja mediena kuo puikiausiai. O tasai medinuku "aliejinimas" tai irgi...reikia zinoti, kaip tai daryti...aliejus sildomas ir juo itrinama daug kartu, na, nesigilinau, nezinau plonybiu...tad, manau, ne tik sveikumo poziuriu, taciau ir impregnavimo tikslu aliejus kur kas geriau. Gamintojas ir dvikomponenciam lakui - dervai, skirtai indu lakavimui be kepimo duoda uztikrinima, kad galimas salytis su maistu, o man tai...nei pasitikejima kelia, nei vistiek noris tiesiogiai maista deti...jei dekoruoju, tai tuos pavirsius, kurie nesilies su maistu, taip ir kitom patariu...
(Apie sautuva, beje, siaip kalbejau, noredama pasakyti, kad naturaliomis medziagomis imanoma isspresti daug ka... blush2.gif )
Atsakyti