Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Mytis @ 2009 01 10, 21:08)
Labas visoms. Mane irgi tai domintų, tik norėčiau dekupažuoti palto kapišono vidų (pamušalinę medžiagą). Turiu klijų-lako dekupažui ant audinio. Ar verta taip puošti rūbą? Ar raukšlėse nesuplyš. O jei vandens pagaus?

dariau kelis darbus ant audinio, praktiškiausiai naudotas - striukė sūneliui. Striukę reikėjo arba išmest, arba kažkaip atgaivint dar truputį smile.gif , nes buvo kelios dėmės ir sūneliui nepatiko, kad ji balta, o pamušalas gražesnis - gėlėtas, kadangi nesutikau išversti ir leist nešiot išverstą biggrin.gif , padekoravom abu striukę drinks_cheers.gif . Mašinytės yra servetėlės, o kitus piešinukus su tekstilės flomasteriais piešėm. Kadangi tai buvo nešiojamas rūbas ir dar darželinuko, tai galiu laikyt, kad išbandymą dekupažas ant audinio išlaikė sezonui (ypač, kad buvo nučiupinėta visų mažųjų darželio kolegų lotuliukas.gif , mažiukas sulaukė pasiūlymų keistis ir pan., tai grįžo patenkintas ir prisaikdino mane, kad kitiems nedarysiu tokios pat striukės lotuliukas.gif ), bet jei servetėles krašteliai nebūtų apsiuvinėti karoliukais, esu įsitikinus, kad būtų laikę gerokai trumpiau ir normalaus skalbimo neatlaikytų schmoll.gif schmoll.gif, nes net fiksuojant matėsi, kad nuo lankstymo kraščiukai atšoks, todėl apsiuvinėjau ... Visgi šis būdas labiau tinka mažiau judinam daiktui smile.gif - servetėlėms, krepšiukams, ne rūbui, ar dekupažinčiau taip kapišoną palto, kurį ketinu ilgiau nešiot? Ne schmoll.gif , turbūt nebus atsparumo, plius visgi ta užklijuota servetėlė gana stipriai jaučiasi, na kaip būna tokie piešiniai ant vaikiškų rūbų, tai pvz. prie veido nelabai ir malonu man būtų unsure.gif ... Bet jei situacija tokia, kaip pas mus, išmest ar dar bandyt nešiot - kodėl gi nepadekoruot drinks_cheers.gif ...

user posted image

Atsakyti
Nu kokia fainulka wub.gif - ir striukė, ir tavo gražusis garbanius wub.gif wub.gif wub.gif
Ir visiškai pritariu saulelei, kad intensyviai dėvimam objektui schmoll.gif - yra ir kitokių labiau atsparių dekoravimo būdų. Dekupažas - labiau dekoratyvus. Bet, kad negalima - TAI NE - visom keturiom už eksperimentus drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
verysad.gif o kodel as nematau nei striukes , nei garbaniaus g.gif
As su mediumu tekstilei dukrai ant kelnaiciu po mazus paveiksliukus klyjavau ,kad nepainiotu kur priekis biggrin.gif Tai ,taip kaip ir sako merginos ,tas paveikslelis toks kietokas ,bet kai mazutis tai nieko ,o siaip laikosi labai gerai kolkas .O dazus tekstilei pirkau dailininku parduotuveje ,rusiski DECOLA ,6 pagrindines spalvytes po 20 ml. ,kainavo 8 lt.
Atsakyti
Ačiū, IF... 4u.gif

užsilenkė image shack kažko truputį g.gif , tai va ČIA MATOSI 4u.gif
Atsakyti
Saulele, tavo net darbai saulėti, smagu žiūrėti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 01 11, 14:44)
Ačiū, IF...  4u.gif

užsilenkė image shack kažko truputį g.gif , tai va ČIA MATOSI  4u.gif

Koks grazus garbanius biggrin.gif ir striukyte thumbup.gif
Atsakyti
sveikos

as norejau paklausta Lacheses. maciau kitoje temoje tavo labai grazia dezute su smulkiom gelytem. rasei kad jas isplesei...nelabai suprantu ka tai reiskia? ta prasme jos neiskarpyos? ar tada reik padaryt panasu fona i serveteles fona ? nes kitaip gi matysis tas isplesymas...ar as kazka ne taip supratau?
Atsakyti
viską supratai teisingai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 01 11, 13:44)
užsilenkė image shack kažko truputį g.gif , tai va ČIA MATOSI  4u.gif

Kokia linksma striukyte 4u.gif ir vyrukas thumbup.gif
mirksiukas.gif
Dar karta isitikinom ,kad fantazijai nera ribu 4u.gif
Atsakyti
supperinė striukytė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sweikutės!
Turiu tokį klausimuką, gal kas atsakys -
kokiu būdu geriausiai išklijuoti dėžutės vidų filcu?

Ar klijuoti su paprastais PVA klijais, ar reikia šildyti?
O gal su laku klijuoti?

Padariau dėžutę ir bijau beklijuodama veltinį sugadinti...

Būčiau dėkinga už patarimus! 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif už patarimus, tikrai, ko gero, reiks kažko kito ieškoti arba palikti taip, kaip yra (paltukas naujas, juodas, o pamušalas - pilkas, man kažkaip nei šiaip, nei taip g.gif ).
Aš vis nesiryžtu rimčiau pradėti dekupažint, kol kas tik medžiagas kaupiu ax.gif

Atsakyti