Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Lachesė @ 2009 01 10, 19:27)
nedažiau baltai, dejau ant kreminės spalvos smile.gif
Ačiū dar kartą, taip pakelia nuotaiką, kai sergu.

Lachesė, zaviuosi Tavo darbeliai, ziuredama i jos jauciuosi pabuvojus kokiai paveikslu galerijoje (pvz. Ermitaze) 4u.gif
Sakyk, o kaip ta kremine spalva isgauti (na kokias spalvas sumaisyti rolleyes.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l@n@: 10 sausio 2009 - 18:55
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 10, 19:27)
nedažiau baltai, dejau ant kreminės spalvos smile.gif
Ačiū dar kartą, taip pakelia nuotaiką, kai sergu.

Sveikatos Lachese 4u.gif
Labai delikatus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
jaučiuosi pagerbta nerealiai, atlaidai man tiesiog rolleyes.gif

kreminę galima gauti sumaišius balta su ochra plius šalta raudona .
Atsakyti
QUOTE(glacialstare @ 2009 01 09, 23:28)
Sveikos smile.gif norėjau paklaust: norėčiau pasigaminti drobinę tašytę ir dekupažuot ją... ar tai manoma? ir kokias medžiagas turėčiau naudoti dekupažui ant medžiagos? ačiū  4u.gif

Labas visoms. Mane irgi tai domintų, tik norėčiau dekupažuoti palto kapišono vidų (pamušalinę medžiagą). Turiu klijų-lako dekupažui ant audinio. Ar verta taip puošti rūbą? Ar raukšlėse nesuplyš. O jei vandens pagaus?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
geras klausimas , galvoju,kad nelabai pavyks uzlyginti,, nors kas zino, bandyk ir mums parasyk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 10, 22:12)
geras klausimas , galvoju,kad nelabai pavyks uzlyginti,, nors kas zino, bandyk ir mums parasyk  ax.gif

Reiks. Dabar ieškau "modelių" (t.y. servetėlių). Tik kad aš labai mažai dar dekupažavus - tris darbelius, iš kurių tik vienas man patinka g.gif
Ačiū už padrąsinimą ax.gif
Atsakyti
as pasidairyčiau nefiksuojamu kliju, o gal tau vertėtų ne dekupazinti, o mti trafaretus ir nefiksuojamus tekstilinius dazus???? maziau vargo butu, ir efektas tikrai geras, o geriausia butu daryti silkografija. Tik dazu kainu nezinau.
Atsakyti
bite, norejau paklausti, koki laka tu naudoji, kuris gelsvas, matinis. tu kazkada rasei, kad tavo lakas suteikia gelsvumo ar kazkas panasaus. koks jo pavadinimas?
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 01 10, 22:37)
bite, norejau paklausti, koki laka tu naudoji, kuris gelsvas, matinis.  tu kazkada rasei, kad tavo lakas suteikia gelsvumo ar kazkas panasaus. koks jo pavadinimas?

Johnstone's Polyurethane Satin Varnish
Negaliu pasakyti, kad jis man pats pačiausias iš daugelio panašių, nes tikrai nedaug esu bandžiusi, bet kurį laiką su juo nedirbusi, ketinu jo "atsiprašyti"... blush2.gif
Man juo dengti daktai labai jaukūs ir mieli (kalbu apie matinį). Tik gal bėda būtų dabar su juo dirbti dėl kvapo...Vistik, nei laukan dirbt išeisi, nei dar kur...Vaitspiritas doh.gif

Atsakyti
aisku, o gal zinai, koki gelsva, kad nesmirdetu?
Atsakyti
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 01 05, 14:01)
Patarčiau naudoti specialus dažus skirtus tekstilei. Nes uždėjus paprastus akrilinius, nebebus to "peršviečiamumo" kurį medžiaga turi. Nors aišku čia dar priklauso iš kokios medžiagos tas gaubtas... smile.gif

dekoju uz atsakyma 4u.gif Reikes ieskot dazu tekstilei. O kuo lakuot tada?

Jetau kaip jus greitai judat i prieki doh.gif Niekaip su jumis nespeju doh.gif O dar kiek temu neperskaitytu doh.gif
Atsakyti
pepilota, dazu tekstilei nereikia uzlakuoti. jie jau yra tokie, kai kuriuos reikia prilyginti su ligintuvu.
Atsakyti