reikia patarimo...
ar jus skiedziate laka? as turiu lakrila, pirkau senukuose. kai tepu tai lieka tokios druzes, na atrodo kad per tirstas, o gal mano teptukas per kietas? kokius teptukus naudojat?gal net foto galetumet imesti?
QUOTE(makalaika @ 2009 01 09, 14:41)
reikia patarimo...
ar jus skiedziate laka? as turiu lakrila, pirkau senukuose. kai tepu tai lieka tokios druzes, na atrodo kad per tirstas, o gal mano teptukas per kietas? kokius teptukus naudojat?gal net foto galetumet imesti?
Lako skiesti nereikia, skiedziasi tik klijai, o sepetukas patartinas imti pats svelniausias ir placiausias.As turiu sepetuka pirkta is dailininku pardes, pavadinimo nezinau, bet mokejau 35 lt.-geresnio sepetelio dar neteko rankose laikyt
siulau isbandyti lakavima su kempinele...aisku viena kart praejus...pasidarius burbuliukams, lipti vel...ir tapsnoti kol dar burbuliuojai, ber darosi toks standesnis pavirsius...
na viena kart uztepi, vel praini...ir taip kokius 4 syk per ta vieta kol slapia...
zinoma cia skonio reikalas, bet kaip uzsikabinau, kaip man grazu... tai jauciu kol neatsibos dabar....
na viena kart uztepi, vel praini...ir taip kokius 4 syk per ta vieta kol slapia...
zinoma cia skonio reikalas, bet kaip uzsikabinau, kaip man grazu... tai jauciu kol neatsibos dabar....
As irgi dailininkuose pirkau ,italiskas MASTER ,16 mm plocio , 13 litu ,man tai superinis.Irgi ,kol kas gerenio neturejau .
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 08, 23:59)
čia kaip pasakius toks viešai skelbiamastai pirmas, šiaip esam turėją tokių darbo stovyklų bet ten kitas reikalas, čia tiesiog sąskrydis, sakyčiau kokią septintą, jeigu tinka, aš bent jau būsiu, jeigu niekas nesukliudys labai labai labai . Jeigu tik abai kliudys tai busiu. O kitos savo rezervaciją turi patvirti irgi iki tarkime trečiadienio, kad Tau po to sreso nebūtų. o mums kokio kumpio atsivežti, ar silkės ?
Aga gerai butu zinoti kiek bus zmoniu, galeciau vieta paplanuoti kur but o del atsivezimo tai kaip kas nori, nzn net, reikia gal paskui kai nursistoves sarasas pasitart . Man tai labai idomu pamatyt darbeliu dalyviu nros po viena koki, gyvai, kad diskusijos gyvesnes butu ar cia nevykus ideja
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 09, 15:00)
siulau isbandyti lakavima su kempinele...aisku viena kart praejus...pasidarius burbuliukams, lipti vel...ir tapsnoti kol dar burbuliuojai, ber darosi toks standesnis pavirsius...
o jei tapšnojant kempinėle labai burbuluojasi, na aš naudoju porolono gabalą paprastai, esu bandžiusi ir tą kosmetinę kempinėlę tai tada nelabai burbuluojasi. bet jos brangiai išeina... ir nebūna po ranka dažniausiai...
tai žodžiu jei porolonu tapšnojant burbuluojasi labai, galima tą poroloną "įvilkti" į kojinę. na paprasčiausią seną pėdkelnę
oho kaip idomiai... as maciau dekupazo parduotuvej kazkokias kaip kempineles tokias ant medinio kotelio (nemoku tiksliai nusakyti) is isvazdos kaip grustuvas atrodo, tai jis irgi skirtas lakui padengti ar kazkam kitam?
va čia va mano vienas pirmųjų darbelių...
Užklausimas dėl artmanijos klijų ant audinio:
užtepiau ant medžiagos, įtryniau, dar užtepiau, palaukiau kol išdžius ir su lygintuvu užlyginti bandžiau servetėlę, truputį prilipo, bet ne visa, tai dar ilgiau palyginau, bet atšoko visai ir niekas neprilipo kame reikalas? kaip kitom, kurios naudojo šitą priemonę?
aciū
užtepiau ant medžiagos, įtryniau, dar užtepiau, palaukiau kol išdžius ir su lygintuvu užlyginti bandžiau servetėlę, truputį prilipo, bet ne visa, tai dar ilgiau palyginau, bet atšoko visai ir niekas neprilipo kame reikalas? kaip kitom, kurios naudojo šitą priemonę?
aciū
naudojau...laikei para laiko padejus, kad isdziutu????lyginti reiktu arba is blogosios puses, arba uzsidejus audini....
Žinau, kad rašau ne ten kur reikia, bet vistiek noriu paklausti, gal kuri nors žinot kas yra fetrinas arba fetras?
QUOTE(kornelija.k @ 2009 01 09, 18:14)
Užklausimas dėl artmanijos klijų ant audinio:
aciū
aciū
Aš dariau su jais viskas gerai. O kas per audinys? Ir lyginau maždaug po 12val.
per audinį ar kepimo popierių. Keista kodėl neprilipo...
Ginava, o tu naudoji artmanijos klijus ar klijus-laką?