Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(ginava @ 2009 01 09, 09:30)
Padekit, prasau, tai kur dingsta tie klijai???

Labai aktualus klausimas g.gif Tikrai, tai kur dingsta klijai ir kodel juos perima ne tas kam reikia.Cia tik Gabii manau greiciausiai ir aiskiausiai paprotins rolleyes.gif
Atsakyti
nelabai galiu suprasti kur jie dingsta...nebent kokias garais lygintum... smile.gif na suprantu viena karta neprilipo..bet daugiau...gal pas tave paklode kokia stebuklinga??????nes cia imanoma tik tiek , kad paklode, kazkokiu stebuklingu budu sugeria tuos klijus...
pas mane prilimpa taip, kad net noredamas lengvai nenukrapstysi, lyg isilieja i daikta....cia forume yra ir daugiau dariusiu...gal jos ka pasakys...bet nemanau kad taip jom buve...yra byve, kad jei netinkamas audinys prilimpa servetele prie jo, bet sitaip....

pabandyk tada palikti bent pusvalandziui istepus...per tiek laiko neisdzius...tai nors isigers...
nu man kazkoks cia stebuklas... lotuliukas.gif ir kazkaip realiai nelabai galintis nutikti dalykas...pagal visus desnius....

arba klijus keisk...net neisivaizduoju..reiktu pmatyti darbo eiga, tada gal ir pasakyciau... 4u.gif
Atsakyti
Mano kolekcija pasipilde nauju darbeliu blush2.gif Tskant nesu labai juo patenkinta, manau sekanti bus zymiai geresne...be klaidu ax.gif Su zeme ir augalais man pakolkas graziau einasi sutart biggrin.gif
user posted image

user posted image

ievajac nugi pasirodyk kaip sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 09 sausio 2009 - 11:18
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 09, 11:23)
pas mane prilimpa taip, kad net noredamas lengvai nenukrapstysi, lyg isilieja i daikta....cia forume yra ir daugiau dariusiu...gal jos ka pasakys...bet nemanau kad taip jom buve...yra byve, kad jei netinkamas audinys prilimpa servetele prie jo, bet sitaip....

Aha, aš irgi klijuoju kartais su lygintuvu smile.gif Bet man tas būdas nelabai patinka, nes pastoviai nesugebu išlaukt, kai jau visai bus išdžiūvę ir vis pakeliu popierių su visa servetėle. Tiesa, aš darau su kepimo popierium ir klijus skiedžiu nedaug. Man apskritai su skiestais nepatinka dirbti. Tai va, priklijuoji servetėlę, jau taip negailint klijų, tada dedi kepimo popierių ta slidžiąja puse žemyn ir lygini su vidutinio karštumo lygintuvu. Lygini lygini kol išdžiūna, o tada viskas puikiai nusiima ir servetėlė prisiklijavus būna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėlėta jūrė: 09 sausio 2009 - 11:36
Labukas
As cia vel su klausimeliais, darau sepeti padariau vakar sutrukinejimus su vienkomponenciu, spalva truputi negerai isejo, na bet ka padarysi, gal galit pasakyti klijus priklijuojant servetele reik skiesti ar ne?
ir dar ar yra skirtumas pirkt akrilinius dazus is senuku nuo tu kur pardavineja spec. dekupazui, nes jei didesni daikta tai jau laaabai brangu doh.gif
Atsakyti
Sobieska, ka ir besakyti, grazi ir gaivi dezute smile.gif

Mergaites, oi,visai prarasiu vilti,bandydama vis naujai tepiau klijais, koki ketvirtadali Artmanijos kliju sunaudojau, paklode senu seniausia, paprasta medvilnine, ar ji pas jus sukieteja belyginant? pas mane taip
Suku galva, kas negerai, o gal reiktu dezute nudazyti ar nulakuoti, nes as ant niekuo nepadengtos dezeles dejau servetele ir tada klijus g.gif O gal ir as neislaukiu, palaikau lygintuva vis uzdejus apie kokias 30sekundziu, perkeliu i kita vieta vel palaikau, taip kartoju kokius 4-5 kartus
Po vakar vakaro ir klijai baigesi, kai tik uzsisakysiu nauju pasinaudosiu duotais patarimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 01 09, 11:30)
Aha, aš irgi klijuoju kartais su lygintuvu smile.gif Bet man tas būdas nelabai patinka, nes pastoviai nesugebu išlaukt, kai jau visai bus išdžiūvę ir vis pakeliu popierių su visa servetėle. Tiesa, aš darau su kepimo popierium ir klijus skiedžiu nedaug. Man apskritai su skiestais nepatinka dirbti. Tai va, priklijuoji servetėlę, jau taip negailint klijų, tada dedi kepimo popierių ta slidžiąja puse žemyn ir lygini su vidutinio karštumo lygintuvu. Lygini lygini kol išdžiūna, o tada viskas puikiai nusiima ir servetėlė prisiklijavus būna smile.gif

vat viskas ir gautisu, jei nenaudotum popieriaus vietoj paklodes... laugh.gif tai pats didziausias baubas...

ginava..siek tiek sukieteja, bet tik vietom ir nevisada...bet ar su kieteja ar ne...pats prilipimas man tas pats...
Atsakyti
verysad.gif gal galit kas atsakyti
Atsakyti
AudraB, jei pva klijai, tai skiesk, na as 50/50 skiedziu tokius, jei spec klijai dekupazui tai savo nuoziura, as neskiedziu, bet galima, o kieki irgi pati mazdaug paziuri kaip smagiau dirbt, ar kai labiau skysta, ar tirsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2009 01 09, 12:40)
AudraB, jei pva klijai, tai skiesk, na as 50/50 skiedziu tokius, jei spec klijai dekupazui tai savo nuoziura, as neskiedziu, bet galima, o kieki irgi pati mazdaug paziuri kaip smagiau dirbt, ar kai labiau skysta, ar tirsta 4u.gif

O del akriliniu dazu ka patarsit?
O kas cia per Pva klijai? As spec pirkau
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2009 01 09, 12:48)
O del akriliniu dazu ka patarsit?
O kas cia per Pva klijai? As spec pirkau

tai spec kaip nori, gali skiest- taip ir taupiau, gali ne wink.gif

dazus baltus daugelis perka senukuose, nes ju daugiausiai reikia ir tikrai brangu butu pirkti dailininku prekese doh.gif

pva klijai tai paprasciausi popieriaus klijai, is vaikystes gal pameni wink.gif tokie balti skysti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksine: 09 sausio 2009 - 12:55
QUOTE(auksine @ 2009 01 09, 12:55)
tai spec kaip nori, gali skiest- taip ir taupiau, gali ne wink.gif

dazus baltus daugelis perka senukuose, nes ju daugiausiai reikia ir tikrai brangu butu pirkti dailininku prekese doh.gif

pva klijai tai paprasciausi popieriaus klijai, is vaikystes gal pameni wink.gif tokie balti skysti smile.gif

AAAAA, aisku tongue.gif
Atsakyti