sveikutes norejau paklaust.... vakar bandziau itrinimus daryt su seseliais... (kazkada skaiciau cia kad taip kai kurios daro), bet tie itrinimai tokie nelabai ryskus gaunasi, nors tamsius seselius naudojau. Tai vat gryztant prie esmes, ar visada su seseliais gaunasi blankesni itrinimai nei su dazais?
visada
labas rytas. na cia turbut tik man jis tokiu laiku rytas .
Oij matau kaune susitikima darot. Smagaus pasisedejimo.
aha su seseliais ir as bandziau, bet man to seseliavimo kaip ir nesimate. tai nuvaliau viska ir su dazais dariau. o kaip tik sitas klausimas kirbejo ar taip ir turi buti, ar cia as nemoku kasko daryt. dabar zinosim.........
Oij matau kaune susitikima darot. Smagaus pasisedejimo.
aha su seseliais ir as bandziau, bet man to seseliavimo kaip ir nesimate. tai nuvaliau viska ir su dazais dariau. o kaip tik sitas klausimas kirbejo ar taip ir turi buti, ar cia as nemoku kasko daryt. dabar zinosim.........
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 08, 01:29)
driftai...as atvaziuosiu vel manau pirmadieni...na kazkuria is tu dieneliu...dar tiksliai nzn...ir jei butu galima noreciau i svecius... na papasakosi ka gero ir naujo suzinojai...atvaziuosiu vel su dovanom... nes manau nusipelnei...ar galeciau planuotis???? aisku cia jau siulausi labai, bet kaip kitaip prisibelsti:)))))
prasom prasom
tik nelabai as tau ka papasakosiu naujo tu cia pas mus naujienu maisas
QUOTE(IF... @ 2009 01 07, 22:04)
IF, pagarba uz atlikta darba ir nuosirdus aciu
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 08, 13:25)
visada
aciu
QUOTE(kvartetas @ 2009 01 08, 13:29)
vadinasi ne man vienai tokie klausimai kyla
Dėkui už palaikymą , tik kolei kas ten dar labai nedaug naujos informacijos, nesigauna taip greit kaip norėtųsi
O dėl šešėlių, tai va ši dėžutė šėšeliuota su šešėliais, man tai garžu kai jie tokie švelnūs:
O įtrūkimus trinant šešėliais, jie blankesni nei dažais, bet ne ką geraiu gaunasi ir su porporina
O dėl šešėlių, tai va ši dėžutė šėšeliuota su šešėliais, man tai garžu kai jie tokie švelnūs:
O įtrūkimus trinant šešėliais, jie blankesni nei dažais, bet ne ką geraiu gaunasi ir su porporina
Paskaičiau čia apie šėšėlius....
Na ir kaip gali ką nors išmesti? nežinai kada ko prireiks
Na ir kaip gali ką nors išmesti? nežinai kada ko prireiks
Laba faina dezute, seniai ka maciau, kad taip patiktu
IF , O kaip padaryti toki seseliavima? Kazkaip man sunkiai iseina
IF... tavo dėžutė su nasturtom
ačiū visoms!
Sweet talk, čia daryta su akių šešėliais (rudu ir bronziniu). Esu prisipirkus tų tokių mažų teptukų-kempiniukų akių šešėliams tepti (būna maximose pirk, atskirai be šešėlių) ir pigių akių šešėlių. Tai su tokiu teptukėliu tiesiog gerai įtrinu (sukamaisiais judesiais) šešėlius į paviršių palei motyvo kontūrus ir viskas, nupučiu kas lieka neįsitrynę.
Sweet talk, čia daryta su akių šešėliais (rudu ir bronziniu). Esu prisipirkus tų tokių mažų teptukų-kempiniukų akių šešėliams tepti (būna maximose pirk, atskirai be šešėlių) ir pigių akių šešėlių. Tai su tokiu teptukėliu tiesiog gerai įtrinu (sukamaisiais judesiais) šešėlius į paviršių palei motyvo kontūrus ir viskas, nupučiu kas lieka neįsitrynę.