QUOTE(Lachesė @ 2008 12 31, 13:16)
vazonikas ir man patinka tokie šviesus darbai labai gerai nuteikia, taip ir skrisk dekupažinti gal vienas man dalykiukas kliūva, matosi labai kur servetėlės kraštas, gal vos vos buvo galima patapyti,kad ta perėjimą suminkštint. Bet čia tik mano skonio reikalas, daugybė taip daro ir tikrai darbai neprastesni. O dėl datos, gali pavadinimą nuotraukos kompe data užvadinti ir žinosi ir kitiems bus estetiškiau žiūrėti. Juoba, kad fotografuoti ne visada pavyks iš karto po darbo padarymo, tad fotografimo data nebūtinai yra gimimo.
apie rėmelį gi nearašiau nieko, na fainas ir ką čia bepridursi, tiesa, gerai sukomponuota, o ne sustatyta kaip kareiviai kriauklės vat
apie rėmelį gi nearašiau nieko, na fainas ir ką čia bepridursi, tiesa, gerai sukomponuota, o ne sustatyta kaip kareiviai kriauklės vat
Lachese, labai vertinu Jusu nuomone Vazonike ir buvo ta klaida, kad gan ryskus serveteles konturas, mat neturejau tinkamu dazu graziam perejimui padaryti meginau truputuka pamozoti, kad nebut taip sterilu (rysku), todel ir "toks buvo uzmanymas"
ot tundra, tikrai data galiu kompe po nuotraukyte parasyti, vietoj ten tu jeroglifu. Fiksuoju.
Reikia del "mados" ir kokia nors pakaba padekoruot.Kaip cia dabar bus, kad visos tures, o as ne Nors siaip tai man pakabas dekoruot kazkaip rubais uzkabinsi ir viskas pasisleps, o man reikia, kad visi matytu mano darbo vaisius
Ups, kokia as siuo atveju nesavakritiska, bet nieko negaliu padaryti, viskam yra laikas