Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 07, 23:01)
aisku jei nebus...tai zinai mano buto nr cool.gif pas mane visko yra...be to as dar tau skoloje... mirksiukas.gif gali ateiti...bent sito ipilsiu, nes ano neturiu:))))

Turėsiu omeny, atsiimdama servetėles pažiūrėsiu ką tu ten turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 07, 23:16)
nieko naivaus smile.gif tik kursu nebus, jeigu ta turite omenyje smile.gif siaip norime susitikti ir pasikalbeti pasauliui labai reiksmingais klausimais , tai aptarti dekupazo skilimus, ir visokius marazmus smile.gif

rašom sąrašiuką : 16 dieną KAune ( kur ir kelintą dar neaišku ) dekupažininkių susitikimas
Dalyviai:

Lachesė,
Driftas,
Bitė,
Kaar,( kokioje vietoje tavo namučiai, salyga - stogas ir šiluma)
Irisas

as paskui kai parasaiu is to didelio noro drasos igavus dideles dideles kad labai jau drasiai pasielgaiu jums taip pasiulius savo namus blush2.gif bet taip norisi isgist, suzinot, geda nes mano patirti laabai mazyte blush2.gif

bet pasiulymas galioja zinoma, jeigu tik norit ir tinka. siaip as panemunej gyvenu, name, na tokiam nameli jei tiksliau, siluma ir stogas, arbata kava ir pyragas tikrai yra 4u.gif

dar karta atsiprasau uz izuluma 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 08, 00:16)
nieko naivaus smile.gif tik kursu nebus, jeigu ta turite omenyje smile.gif siaip norime susitikti ir pasikalbeti pasauliui labai reiksmingais klausimais , tai aptarti dekupazo skilimus, ir visokius marazmus smile.gif

rašom sąrašiuką : 16 dieną KAune ( kur ir kelintą dar neaišku ) dekupažininkių susitikimas
Dalyviai:

Lachesė,
Driftas,
Bitė,
Irisas

valio valio valio valio (muzikos nesigirdi? ne?) thumbup.gif

siūlau įtraukti Ingusia31 ir Gabii (jos ryškiai turėtų ką pasakyti) ax.gif
Atsakyti
as labai mielai, bet ne si karta....nes kaune busiu 15...16 vel nelabai iseis vaziuot, nes po keliu dienu vel teks....
Atsakyti
taigi šiaips laikais tai svetingumu vadinama ne įžulumu smile.gif

aš siūlau,kad jo spačios įsitrauktų, ar galės ? žinau,kad Gabi bus 15 dieną Kaune, o kaip 16 ??? Man į Kauną reikia penktadienį.
Na nebent iš vakaro atvaziuočiau, bet ar bus kaifas, kai visoms reikes penktadieni į darbą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 07 sausio 2009 - 23:26
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 08, 00:16)

Dalyviai:

Lachesė,
Driftas,
Bitė,
Irisas

apie kursus net ir nepagalvojau lotuliukas.gif Tik bijau būti nebyliu svečiu, nes neturėsiu ka pasisakyti skilimų ir marazmų tema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaar @ 2009 01 08, 00:22)

Panemunėj??? blink.gif
Aš irgi Panemunėj biggrin.gif Tik savo buto negalėčiau tokiam įvykiui pasiūlyti, nes vaikai tuoj pademonstruotų kaip moka ant galvos lipti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driftas: 07 sausio 2009 - 23:51
QUOTE(IF... @ 2009 01 07, 23:04)
Va ČIA įdėjau pavyzdį, kaip tai daryti  rolleyes.gif

Laaaabai aciu aciuks.gif
Atrodo, kad turetu but paprasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(driftas @ 2009 01 07, 22:04)
Aš vis atsimenu kaip Bite rašė "pasikviesim Lachesę, griebsim Voriuką..." Nu aš čia taip per aplinkui bandau apvalųjį stalą priminti, nes matau, kad bite skaito temą  mirksiukas.gif

Jokiu budu bite neatsisako idejos, taciau aplinkybes neleidzia nedelsiant imtis organizacines atsakomybes.
QUOTE(kaar @ 2009 01 07, 23:22)
dar karta atsiprasau uz izuluma  4u.gif  4u.gif

Dekui Tau uz "izuluma" mirksiukas.gif

Lachesė,
Driftas,
Bitė,
Irisas
jakata

Beje, kokia mazdaug butu numatoma val.?

Atsakyti
driftai...as atvaziuosiu vel manau pirmadieni...na kazkuria is tu dieneliu...dar tiksliai nzn...ir jei butu galima noreciau i svecius... blush2.gif na papasakosi ka gero ir naujo suzinojai...atvaziuosiu vel su dovanom... blush2.gif nes manau nusipelnei...ar galeciau planuotis???? ax.gif aisku cia jau siulausi labai, bet kaip kitaip prisibelsti:)))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 08 sausio 2009 - 00:29
vakare galvočiau,kad ramiai po darbo - 7 kokia?ką manot ?
Atsakyti
Lachesė,
Driftas,
Bitė,
Irisas
jakata
Tsile

jeigu tik kojos gimtadienis nepakish mielai prisijungciau, kiek jau cia galiam shesheli tupet rolleyes.gif
Atsakyti