Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Darom, darom,aš savo brangųjį jau kalbinu į Kauną važiuoti , tai bus kažkur 16 dieną ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 07 sausio 2009 - 22:18
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 07, 22:54)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  aš baisi žiežula, kankinu savo mokinius,kad net prakaitas varva, išeina lygiai dešimtą, alkani vaikai verkia, vyrai skelbia ultimatumus  rolleyes.gif kažin ,ką tu ten veiksi pas mane , viską moki, gerai,kad prisipažinai, pasiruošiu papildomai.

pasiruosk, pasiruosk lotuliukas.gif nes labai daug klausinesiu lotuliukas.gif Daug zinau is jusu rasymu,nes nuo balandzio menesio tuo duomiuosi, nes sirgau 2 men., o kai jau norejau kazka praktikoj isbandyt, tai jau i darba isejau doh.gif Del laiko trukumo esu tik pora darbeliu padarius (bet visus isdovanojusi doh.gif ir del to vyras keikia mane), dauguma ant stikliniu daiktu, baigiu perkasti vienkomponenti, bet dvikomponencio net nebandziau, tau palikau biggrin.gif O kadangi esu savamoksle, tai noriu kad spece apsviestu mane, ar teisingai viska darau rolleyes.gif
Laukiu nesulaukiu pasimatymo 4u.gif
Atsakyti

Metaliniai daiktai (naudojau šį mediumą stiklui)
[/quote]

labai grazus darbeliai 4u.gif ir labai aciu uz atsakyma, pabandysiu

QUOTE(LT saulele @ 2009 01 07, 16:26)
neaišku kas tie burbuliukai  g.gif , ar kaip oro tarpiukai, ar tiesiog užklijuotos servetėlės šiurkštumas. Čia kelis kart kalbėjom apie tai, kad jaučiasi ant puodukų ir pan. tas šiurkštumas.. Aš kai klijuoju ant stiklo ar pan. netepu daikto  schmoll.gif , tik servetėlę  4u.gif 
nekepk  cool.gif , klijuok pvz. universaliu ir užlakuok  smile.gif , ypač, jei bus koks dekoratyvinis daiktas  smile.gif

tie burbuliukai tai siaip kaip oro tarpiukai, atrodo lg nepakankamai suslaptu servetele, o jei tepi labiau plysta g.gif va ir nesupratau ka blogai darau, ar per storai ar per plonai teopu, ar kaip??
del siurktumo tai as viena kur maziuasiai gaila buvo pabandziau kaip dezute pasveist svitriniu popierium, na tikslaiu tokia labia svelnia kempinele, pirkau senukuose, siaip man atrodo skirta sienoms pries dazyma po spaklevimo pasveist 4u.gif tai siurktumas dingo ir niekas nenusivale, nenusitryne ir nesijaucia palietus perejimo tarp puodelio ir serveteles ir tikroviskiau atrodo 4u.gif
Atsakyti
o koks tavo teptukas,kaar? o su kitais klijais tas pats gaunasi ?ar tik ant slidziu pavirsiu ?
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 07, 22:31)
o koks tavo teptukas,kaar? o su kitais klijais tas pats gaunasi ?ar tik ant slidziu pavirsiu ?

as su pirstu darau blush2.gif man taip patogiausiai ax.gif ant kitu pavirsiu nebent susiruaksleje, bet tokiu burbuliuku nebuna g.gif
Atsakyti
as pameginciau su tais paciais klijais ant kito pavirsiaus, nes kai su pirstu galima padaryti brbuliukas, galva nenesa.

MERGINOS, darom sąskrydį dekupažo tema 16 dieną, Kaune. Gal kas pasiūlys plotą?
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 07, 16:30)
senukai ir nesistengia jo turet, nes pries senius yra sadolin parduotuve, kuri ir gamina si vienkomponenti, ten jie visada turi,...na kol neisperka cool.gif

Ačiū Gabii, ką aš be tavęs daryčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 07, 22:42)
as pameginciau su tais paciais klijais ant kito pavirsiaus, nes kai su pirstu galima padaryti brbuliukas, galva nenesa.
MERGINOS, darom sąskrydį  dekupažo tema 16 dieną, Kaune. Gal kas pasiūlys plotą?

o ar galima prie jusu prisijungti 4u.gif 4u.gif
siaip galeciau ir plota pasiulyti bigsmile.gif tik nezinau kaip ten pas jus viskas vyksta ir kokie reikalavimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smufyte @ 2009 01 07, 22:44)
Ačiū Gabii, ką aš be tavęs daryčiau biggrin.gif

aisku jei nebus...tai zinai mano buto nr cool.gif pas mane visko yra...be to as dar tau skoloje... mirksiukas.gif gali ateiti...bent sito ipilsiu, nes ano neturiu:))))
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 07, 23:42)
MERGINOS, darom sąskrydį  dekupažo tema 16 dieną, Kaune. Gal kas pasiūlys plotą?

Naujokėms turbūt naivu tikėtis? blush2.gif cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaar @ 2009 01 07, 23:17)
labai grazus darbeliai  4u.gif ir labai aciu uz atsakyma, pabandysiu
tie burbuliukai tai siaip kaip oro tarpiukai, atrodo lg nepakankamai suslaptu servetele, o jei tepi labiau plysta g.gif va ir nesupratau ka blogai darau, ar per storai ar per plonai teopu, ar kaip??

Jei atrodo kaip nepakankamai sušlapę ir atrodo lyg tokios sausos salelės ar burbuliukai po užklijuota servetėle tai gal nenuplėšei visų apatinių sluoksnių servetkos tyčia ar netyčia? Kitų viršutinis sluoksnis toks plonas, kad sunku patikėti jog dar vienas nusiplėšia kai nuplėši kokius 2 ar 3 apatinius...
Toks spėjimas, nes man panašiai atrodė kai aš specialiai nenuplėšinėjau vieno apatinio bo servetėlė buvo labai linkusi raukšlėtis ir plyšti, o reikėjo l.didelį plotą ištisą užklijuot ax.gif
Atsakyti
nieko naivaus smile.gif tik kursu nebus, jeigu ta turite omenyje smile.gif siaip norime susitikti ir pasikalbeti pasauliui labai reiksmingais klausimais , tai aptarti dekupazo skilimus, ir visokius marazmus smile.gif

rašom sąrašiuką : 16 dieną KAune ( kur ir kelintą dar neaišku ) dekupažininkių susitikimas
Dalyviai:

Lachesė,
Driftas,
Bitė,
Kaar,( kokioje vietoje tavo namučiai, salyga - stogas ir šiluma)
Irisas
Atsakyti