Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(justyteP @ 2009 01 08, 01:36)
Naujausias darbelis.. http://justyteP.goog...s.com/decoupage tas su orchidejom smile.gif Tik nesuprantu kodel foto nedidina..  doh.gif  verysad.gif

Grazus darbeliai. O kur tu perki dezutes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2009 01 07, 16:52)
jyske yra, labai grazus patampa kai dekoruoji  thumbup.gif

O kokiam mieste? Kaune, Mole ieškojau ir nieko panašaus nemačiau g.gif arba ieškot nebemoku biggrin.gif
Atsakyti
labukas.gal galite pasakyti kur kaune galima nusipirkti vienkomponencio?buvau senamiestyje parduotuveje-ten nera.buvo tik dvikomponentis.nusipirkau ji-bet man jis nepatiko,nes uztepus antra sluoksni-jis toks geltonas pasidaro.ir itrukimai vos matomi.gal as ka nors negerai darau? g.gif pas pardaveja paklausiau-sakau ar galiu nulakuoti akriliniu laku,sako nezinau...tai as matot pabandziau.... blush2.gif gavosi snipstas,susivele viskas.... verysad.gif as dar naujoke dekupaze.ka galite patarti?gal kaune kuri perka visus situos dalykelius?ar akriliniu negalima ant dvikomponencio? ax.gif
Papildyta:
skaiciau,skaiciau visa tema-bet jus toli pazengusios,net nespeju visko ''suvirskinti''. biggrin.gif neuzpykit kad cia tokia nemoksa islindo... lotuliukas.gif
Papildyta:
My Webpage
mano bandymai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2009 01 07, 21:38)
labukas.gal galite pasakyti kur kaune galima nusipirkti vienkomponencio?buvau senamiestyje parduotuveje-ten nera.buvo tik dvikomponentis.nusipirkau ji-bet man jis nepatiko,nes uztepus antra sluoksni-jis toks geltonas pasidaro.ir itrukimai vos matomi.gal as ka nors negerai darau? g.gif pas pardaveja paklausiau-sakau ar galiu nulakuoti akriliniu laku,sako nezinau...tai as matot pabandziau.... blush2.gif gavosi snipstas,susivele viskas.... verysad.gif as dar naujoke dekupaze.ka galite patarti?gal kaune kuri perka visus situos dalykelius?ar akriliniu negalima ant dvikomponencio? ax.gif
Papildyta:
skaiciau,skaiciau visa tema-bet jus toli pazengusios,net nespeju visko ''suvirskinti''. biggrin.gif neuzpykit kad cia tokia nemoksa islindo... lotuliukas.gif

kol neparašysi, kokios firmos dvikomponentis, tai vargu ar kas atsakys...
Atsakyti
Na ka mergaites, buvau as toj parduotuvelej Staneviciaus g., dar kol ja radau ta vieta, na zodziu klaidziojau po kazkokius kiemus doh.gif
bet zinot dabar tai nelabai verta ten vaziuot, nes ner pasirinkimo, na nebent serveteliu mirksiukas.gif Siaip zadejo gale savaites ar kita savaite atsivezti dau mediniu daiktu thumbup.gif
Atsakyti
praeitame puslapyje pinavija nuostabioji yra ikelusi nuotrauka to lako.kaip suprantu firma-PEBEO.
Papildyta:
matyt busiu per trumpai islaukusi...
Atsakyti
As tai si sestadieni uzsirasiau i Daivos meneje parodomuosius dekupazo kursus, labai laukiu,faina,kad kaina maza ir labai idomu,kaip ten viskas bus.laukiu nesulaukiu sestadienio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edituteee @ 2009 01 07, 22:23)
As tai si sestadieni uzsirasiau i Daivos meneje parodomuosius dekupazo kursus, labai laukiu,faina,kad kaina maza ir labai idomu,kaip ten viskas bus.laukiu nesulaukiu sestadienio biggrin.gif

O as tai jau ryt varau bigsmile.gif As greiciau tongue.gif lotuliukas.gif
Ir dar labai knieti susipazinti su Lahese (kaip suprantu Linute) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(IRR @ 2009 01 07, 22:41)

Ir dar labai knieti susipazinti su Lahese (kaip suprantu Linute) thumbup.gif

topsecret.gif topsecret.gif aha ,Linute topsecret.gif --- good.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš baisi žiežula, kankinu savo mokinius,kad net prakaitas varva, išeina lygiai dešimtą, alkani vaikai verkia, vyrai skelbia ultimatumus rolleyes.gif kažin ,ką tu ten veiksi pas mane , viską moki, gerai,kad prisipažinai, pasiruošiu papildomai.
Atsakyti
QUOTE(black cat @ 2009 01 06, 18:20)
Turiu ir as viena klausima  blush2.gif isduokit kaip daromas tas sendinimas kai atrodo lyg butu vienas dazu sluoksnis nusitrynes tarpais?
Gal kad taip nemoku tai labai grazu man taip sendinta  bigsmile.gif

Va ČIA įdėjau pavyzdį, kaip tai daryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2009 01 07, 17:25)
mirksiukas.gif Niekur ir nebuvau dingus - sąžiningai kasdien užsuku paskaitinėt  4u.gif

aha, tik daug smagiau kai dar ir parašai ką 4u.gif

QUOTE(Lachesė @ 2009 01 07, 22:54)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  aš baisi žiežula, kankinu savo mokinius,kad net prakaitas varva, išeina lygiai dešimtą, alkani vaikai verkia, vyrai skelbia ultimatumus  rolleyes.gif kažin ,ką tu ten veiksi pas mane , viską moki, gerai,kad prisipažinai, pasiruošiu papildomai.

O Kaunas ar turi šansų tos žiežulos sulaukti?
Aš vis atsimenu kaip Bite rašė "pasikviesim Lachesę, griebsim Voriuką..." Nu aš čia taip per aplinkui bandau apvalųjį stalą priminti, nes matau, kad bite skaito temą mirksiukas.gif
Atsakyti