labas rytas
as skubu pranesti kad sakeles taip pat aptapiau. ir vaizdas superinis. o Bitutei uz patarima dideliausias A C I U!!!!!
Galvojau jau uzsitrauksiu uosvienes nemalone . is jos pasiemiau ta prieskonine. tai vakar vos nezliumbiau, kaip reikes zmogui tokia grazinti.
o nesigavo man todel kad nedasuto jog galima su tuom aplikatoriumdaryti viska daryt. as bandziau kempinele karpyti, bet vistiek taip prieiti nebuvo imanoma uzsiseseliuodavo ir tai ko nereik.
Naujausias darbelis.. http://justyteP.goog...s.com/decoupage tas su orchidejom Tik nesuprantu kodel foto nedidina..
QUOTE(ančiukė @ 2009 01 07, 00:20)
Sveikutės!
Kažkur užmačiau dekoruotą rėmelį nuotraukai, kuriame yra vieta vaikiuko pėdutės ar rankytės įspaudui.
Norėčiau tokį rėmelį dekoruoti ir padaryti dovanėlę savo draugei jos vaikiuko gimimo proga.
Gal žinote kur galėčiau rasti pirkti tokį rėmelį?
Būčiau dėkinga už atsakymą!
Kažkur užmačiau dekoruotą rėmelį nuotraukai, kuriame yra vieta vaikiuko pėdutės ar rankytės įspaudui.
Norėčiau tokį rėmelį dekoruoti ir padaryti dovanėlę savo draugei jos vaikiuko gimimo proga.
Gal žinote kur galėčiau rasti pirkti tokį rėmelį?
Būčiau dėkinga už atsakymą!
jyske yra, labai grazus patampa kai dekoruoji
va dabar tokie yra:
QUOTE(driftas @ 2009 01 07, 10:20)
o aš jyske pirkau už 20 litų, tiesa 1 vieta nuotraukai 1 įspaudams, bet buvo rėmelis ir ta masė kur įspaudus padaryt
ai ir dar krūūūva lipdukų paprastų, kurių nespėjau išmesti ir vaikai pasigavę priklijavo visose įmanomose ir neįmanomose vietose
ai ir dar krūūūva lipdukų paprastų, kurių nespėjau išmesti ir vaikai pasigavę priklijavo visose įmanomose ir neįmanomose vietose
mano vaikis irgi prisiklijaves buvo visur, ant saves tam tarpe irgi
QUOTE(justyteP @ 2009 01 07, 14:36)
Naujausias darbelis.. http://justyteP.goog...s.com/decoupage tas su orchidejom Tik nesuprantu kodel foto nedidina..
geras va idedu savo daryta dezute
Gabii, kur dar Panevėžy nusipirkt vienkomponenčio sendinimo, nes Senukuose seniai nebėr
QUOTE(auksine @ 2009 01 07, 16:52)
geras va idedu savo daryta dezute
dezute ....be zodziu...grazu
o ar neperpigiai savo darba ivertini
BENT DEL METALO PATARKIT???
kaip ten su juo? kept nekept? kuo tept?
labai prasau
QUOTE(kaar @ 2009 01 07, 17:05)
esu dekoravusi metalinius daiktus. Jų nedažiau, o tik klijavau motyvus. Tepiau motyvus stiklo mediumu - darbas labai preciziškas ir daug laiko užimantis, nes reik dar kokį 1mm aplink motyvą aptepti, kad nebijotų vandens dekoras. Ir kepiau viską kaip kad ant stiklo būčiau darius, nes man reikėjo, kad daiktai būtų plaunami, o ne vien dekoratyviniai.
Metaliniai daiktai (naudojau šį mediumą stiklui)
QUOTE(sobieska @ 2009 01 07, 17:02)
sobieska, ten ne auksine vertina, o justyteP , taip supratau auksine idėjo tik tam, kad rastume 10 skirtumų
justess22 sveika sugrįžus į dekupažo temą
QUOTE(driftas @ 2009 01 07, 17:18)
justess22 sveika sugrįžus į dekupažo temą
Niekur ir nebuvau dingus - sąžiningai kasdien užsuku paskaitinėt
QUOTE(kaar @ 2009 01 07, 01:48)
norejau paklausti del stikliniu daiktu dekoravimo, naudojau priemone portzellan poth is hobby line, tai servetele prilimpa tvirtai bet su tokiais burbuliukais, nemoku tiksliau papaiskint, gal kas zinotu del ko taip, lyg nepersigeria per visa, bandziau ir stikla ja tepti kaip parasyta instrukcijoj tada deti srvetele ir tada dar plonu sluoksniu, vistiek su burbuliukais
neaišku kas tie burbuliukai , ar kaip oro tarpiukai, ar tiesiog užklijuotos servetėlės šiurkštumas. Čia kelis kart kalbėjom apie tai, kad jaučiasi ant puodukų ir pan. tas šiurkštumas.. Aš kai klijuoju ant stiklo ar pan. netepu daikto , tik servetėlę
QUOTE(kaar @ 2009 01 07, 01:48)
ir dar norejau paklausti del metaliniu daiktu: juos irgi galima kepti?? ir kokiais klijais klijuoti?
QUOTE(kaar @ 2009 01 07, 16:05)
nekepk , klijuok pvz. universaliu ir užlakuok , ypač, jei bus koks dekoratyvinis daiktas
QUOTE(smufyte @ 2009 01 07, 15:57)
Gabii, kur dar Panevėžy nusipirkt vienkomponenčio sendinimo, nes Senukuose seniai nebėr
senukai ir nesistengia jo turet, nes pries senius yra sadolin parduotuve, kuri ir gamina si vienkomponenti, ten jie visada turi,...na kol neisperka