Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

nu kaip...kiekvienas sendinimas yra individualus, gaunamas kitoks sendinimas ir kiekvienam daiktui skirtingas labiau tinka...man tikrai ne ant visu yra grazu tarkim stamperia...tas pats rayheris kaikur daug geriau atrodo...cia tiesiog skonio reikalas dar.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 06, 12:48)
tai i visus dvikomponencius kazkas itrinama paskui...o cia netrynei???galima pazaisti su spalvom ir itrinti su akriliniais...nors praso patinos.
tas amerikieciu:
http://www.artmanija...ducts/154/1090/
jei antro sluoksnio tepi mazai, labai smulkus skilimas..toks labai labai smulkus...o daugiau uztepus mazdaug kaip foto..jei dar labiau nepagaili, galima dar didesnius isgauti...
su juo gana lengva dirbti..bet kad viskas be priekaistu gautusi, itrinti reiktu kita diena..tarkim palikus nakciai..nes pats skilimas ganetinai ilgai vyksta.
gana panasus skeldejimas tik vienodesnis yra artmanijos linijos (cia as lyginu su rayher)

su rayher siaip normaliai tepant turetu but toks vidutinis skilimas..jei teptum pirmo sluoksnio labai mazai...labai smulkus...galima ir labai daug pritepti, bet tada jis pradeda luptis gabalais...reiktu islaikyti toki mazdaug tepima...dar persimato kazkiek kas po apacia betepant, bet kartu tai vs matyti, labiau dominuoja pirmojo sluoksnio ta balta mase...(sito dvikomponencio skilimo dydis , priklauso nuo pirmojo sluoksnio storio...artmanijos linijos taip pat.)

Gabii, tas amerikoniskas, kartais ne taip atrodo

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yuppy: 06 sausio 2009 - 22:30
aha tas pats:)
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 01 06, 21:13)
va kaip man isejo pagal bitutes rekomendacijas.

nu va daaaug geriau. dar kotą taip pašviesink rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(driftas @ 2009 01 06, 18:41)
aš turiu tokį purškiamą akrilinį, bent jau rašo, kad jis akrilinis visom kalbom, pirkau seniuose prie automobilių dažų.
user posted image

o koks kvapas, kartais ne acetono ? buvau pirku stipo akrilinius purskiamus dazus ( lakas irgi lyg buvo) tai venkomponenttis jo neime tik lasais suejo ir viskas, ir smarve baisine acetono. Gal tavo geresnis butu ?
Atsakyti
smirda, bet nežinau ar acetonu schmoll.gif
man tik tas kvapas ir kelia įtarimą, kaip gali smirdėti akrilinis? unsure.gif
bet pvz bandžiau purkšti ant tokio paprasto gelinio markerio: šitą savo dinitrolį, tepti akrilinį laką teptuku ir sintetinį purškiamą, tai suliejo ir tepamas lakas ir tas mano dinitrolis, o sintetinis nieko, užfiksavo rolleyes.gif
Dėl to galvoju gal jis iš tikro akrilinis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driftas: 06 sausio 2009 - 23:42
QUOTE(kvartetas @ 2009 01 06, 20:13)
va kaip man isejo... tikrai vaizdas pagerejo koki 100kartu. tik vat su tais lapeliais tai s... nesigauna nieko sugaminti.

Paskendo prapuolė šešėliavimas naujos parduotuvės atidarymo akivaizdoje... g.gif mirksiukas.gif
O be reikalo, nes tikrai perpratai... ax.gif
Su lapeliais...Taigi, jokio skirtumo...lygiai taip pat truputuką ir viskas bus gerai.
Fain, džiaugiuos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 07 sausio 2009 - 00:04
Sveikutės!
Kažkur užmačiau dekoruotą rėmelį nuotraukai, kuriame yra vieta vaikiuko pėdutės ar rankytės įspaudui.
Norėčiau tokį rėmelį dekoruoti ir padaryti dovanėlę savo draugei jos vaikiuko gimimo proga. wub.gif

Gal žinote kur galėčiau rasti pirkti tokį rėmelį?

Būčiau dėkinga už atsakymą! smile.gif
Atsakyti
Sveikos, su atejusiais Jus 4u.gif

kiek visokiu grozybiu prisiziurejau bigsmile.gif super

labai reiktu pagalbos jei galit, norejau paklausti del stikliniu daiktu dekoravimo, naudojau priemone portzellan poth is hobby line, tai servetele prilimpa tvirtai bet su tokiais burbuliukais, nemoku tiksliau papaiskint, gal kas zinotu del ko taip, lyg nepersigeria per visa, bandziau ir stikla ja tepti kaip parasyta instrukcijoj tada deti srvetele ir tada dar plonu sluoksniu, vistiek su burbuliukais

beja pirmasis stiklinis blynas gavosi prisviles tikraja to zodzio prasme, uzdejau per neapsiziurejima per didele temperatura ir viskas pageltonavo doh.gif blush2.gif

ir dar norejau paklausti del metaliniu daiktu: juos irgi galima kepti?? ir kokiais klijais klijuoti?

tikiuosi sutiksit pagelbet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ančiukė @ 2009 01 07, 01:20)
Sveikutės!
Kažkur užmačiau dekoruotą rėmelį nuotraukai, kuriame yra vieta vaikiuko pėdutės ar rankytės įspaudui.
Norėčiau tokį rėmelį dekoruoti ir padaryti dovanėlę savo draugei jos vaikiuko gimimo proga.  wub.gif

Būčiau dėkinga už atsakymą!  smile.gif

Manau, kad turejai minty mano sita remeli
user posted image

Tai ju buvo pirkt, (nzn.ar dabar yra) spec.vaikisku prekiu parduotuvese "Cipolinas","Vaiku miestas" ir jo kaina 120 lt.
(Viena gavau dovanu, kita buvau pirkusi pati, tai ant dezutes matau nenuplesta kaina mirksiukas.gif )
Atsakyti
Sveikutės!
Norėčiau tokį rėmelį dekoruoti ir padaryti dovanėlę savo draugei jos vaikiuko gimimo proga.  wub.gif

Turbut turejai minty sita mano remeli
user posted image

Tai ju buvo pirkt,( nzn ar dabar yra) spec.vaikisku prekiu parduotuvese ''Cipolinas","Vaiku miestas" Turiu dar viena dezuteje neispakuota ir matau kaina 120 lt.(Viena gavau dovanu, kita pati pirkau)Reikes ir juo uzsiimt, va tik kai grys mano serveteles ax.gif
Atsakyti
Sveikutės!

o aš jyske pirkau už 20 litų, tiesa 1 vieta nuotraukai 1 įspaudams, bet buvo rėmelis ir ta masė kur įspaudus padaryt biggrin.gif
ai ir dar krūūūva lipdukų paprastų, kurių nespėjau išmesti ir vaikai pasigavę priklijavo visose įmanomose ir neįmanomose vietose doh.gif
Atsakyti