Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 06, 15:34)
aš pagal instrukciją dariau. turiu komplektuką dvikomponenčio su 2 patinom. tai rašo įtrinti po 15-20 min, nulakavus antru sluoksniu. taip ir padariau sad.gif

taip, dauguma jie taip raso...bet tai priklauso ir nuo uztepto storio...gal tepei daugiau, nei pagal juos reiktu tepti ir per tiek laiko nespejo isdziuti....
kokios cia firmos sendinimas???
Atsakyti
Sveikos 4u.gif labai nuostabus visu darbeliai. As katik buvau naujoj dekupazo parduotuvej kursuose, jau ismokau visko, tai tuoj ir savo darbelius ikelinesiu bigsmile.gif , o beje kiek mokate uz kursus, as sumokejau 60 ir galvoju dabar ar normaliai, bent jau tikrai pigiau nei artmanijoj. Gal kas irgi ten buvot, Staneviciaus g.???
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 06, 17:01)
taip, dauguma jie taip raso...bet tai priklauso ir nuo uztepto storio...gal tepei daugiau, nei pagal juos reiktu tepti ir per tiek laiko nespejo isdziuti....
kokios cia firmos sendinimas???

Pebeo iš Meno mūzos
rašo tepti ne per storai, tai ryškiai per plonai buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinavija Nuostabioji: 06 sausio 2009 - 16:20
nzn tokio, nebandzius, tai sunku pasakyti..bet su kitais tokia problema dazniausiai nutinka... g.gif
siulyciau aplamai visus bandyt itrinti po ilgesnio laiko, tada jokiu problemu nebeiskyla...
Atsakyti
Bandžiau šią priemonę, labai nepatiko...absoliučiai nevaldoma, neprognozuojama, suteikianti stiprų rusvą atspalvį darbams (abu lakai rusvi)...Pigi, bet...niekada nerekomenduočiau.
Atsakyti
visai jis neblogas,Biti, tik instrukcija pakeisciau kaip arabiskos gumos. Tada ir pavyktu, meginau ji ir dar turiu, normaliai viskas, tik mane nervina tiek laukti, myliu aplikraftą, nors kartais pykstu ant jo, bet ką padarysi, tokia meilės kaina lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 06 sausio 2009 - 16:41
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 06, 17:38)
visai jis neblogas,Biti, tik instrukcija pakeisciau kaip arabiskos gumos. Tada ir pavyktu, meginau ji ir turiu, normaliai, tik mane nervina tiek laukti, myliu aplikraftą, nors kartais pykstu ant jo, bet ką padarysi, tokia meilės kaina  lotuliukas.gif

tai kaip su juo daryti reikia? storiau tepti ir ilgai džiovinti? aš gumos nebandžius blush2.gif
Atsakyti
kaip tas lakas atrodo? gal galima būtų nuorodą rolleyes.gif
Atsakyti
o aplikrafta kuo lakuoji Lachese? man skeldėjimas gražus visai jo, bet tas lakavimas..... va kai su Stamperia Medium padarau viską tai paimu ir lakuoju sau ramiai su šepetėliu vandeniniu laku. O kaip dėl aplikrafto? man jis šiaušiasi, veliasi kaip čia pasakius. Turiu sintetinį tokį purškiamą, bet po jo jau netinka vendeniniu lakuot. Ar būna gal purškiamų ir vandens pagrindu lakų? na man kažkaip norisi uždėt bent 3-5 sluoksnius laku...... man labiau patinka toks švelnutis slystantis daiktas. O su purškiamu tiek sluoksnių lakuot....... brangokai ir gautųs ax.gif
Atsakyti
na al tiesiogiai nesilaikyk instrukciju arabiskos gumos, bet reiketu tikrai keliu pirmu sluoksniu ir plius antra sluosknsi ilgai ilgai dziovinti, čia pagrindinis panasumas su guma. As tai noredama paziureti ar jau galima itrinti , nematomoje vietoje su nagu paspaudziu ir ziuriu ar dar trapus pavirsius ar jau kietas, ir trinciau su aliejiniais dazais, nezinau , man tos patinos itartinos... ir brangios.
O gabi, gal meginai ta sendintoja su aliejiniais??? zinai, čia ka as cia smile.gif
Atsakyti
Sutinku, Lachese, jau turimą priemonę visad reabilituoti galima, gal net ir reikia, tačiau patartum pirkti renkantis?
Applicrafto ir aš ilgiuos ir neketinu išduoti;)
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2009 01 06, 17:41)
kaip tas lakas atrodo? gal galima būtų nuorodą rolleyes.gif

nerandu internete
user posted image
Atsakyti