Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

as ir esu dirbus su tuo kur gabii ikele is artmanijos
tai pakankamai lengva su juo - kokiu nori tokius itrukimus ir gauni, kuo maziau tepi - tuo smulkesni, kuo daugiau - tuo didesni rolleyes.gif
Atsakyti
Užsirašiau į kursus thumbup.gif ten kur nuostabiausia rolleyes.gif biggrin.gif gaila, kad jie dar gan toli sad.gif na bet kaip nors smile.gif

na pasakykit man jūs iš kurios SM narės perkat gi tuos laikrodžius, komodėlėes, dėžutes arbatai ir t.t. g.gif rolleyes.gif prašau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 01 06, 15:46)
Užsirašiau į kursus  thumbup.gif  ten kur nuostabiausia  rolleyes.gif  biggrin.gif gaila, kad jie dar gan toli sad.gif na bet kaip nors smile.gif

na pasakykit man jūs iš kurios SM narės perkat gi tuos laikrodžius, komodėlėes, dėžutes arbatai ir t.t.  g.gif  rolleyes.gif  prašau biggrin.gif  4u.gif

As is tos nuorodos buvau susisiekusi pries naujaka, bet dabar jokios zinios negavau, gal kur isvykus rolleyes.gif
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 06 sausio 2009 - 14:52
QUOTE(sobieska @ 2009 01 06, 14:51)
As is tos nuorodos buvau susisiekusi pries naujaka, bet dabar jokios zinios negavau, gal kur isvykus rolleyes.gif
My Webpage

va va, šita šita bigsmile.gif
Didžiulis ačiū! 4u.gif
Bandysiu laimę biggrin.gif
Atsakyti
Va rodausi kokius naujus darbelius padariau 4u.gif

cia caru maru pakabas issitraukiau is spintos visas nujuodavusias ir fui tokias nekaip atrodancias. gaila kad nenufotkinau pries.
user posted image

bandziau padekliukus daryti. gavosi man visai neblogai. viena padekliuka jau spejo suplesyti mazoji doh.gif .
user posted image

o cia vajej sugadinau darbeli su seseliavimu. ka dabar daryt. kaip bepataisyt???? mastau.gif
user posted image
nebeskaudinkit sirdies su tais kursu uzsirasymais. matau kad man niekas ir niekada nepatars kur pasisemti ziniu. tuoj verkt pradesiu. arba vel gausiu inete sedeti koki menesi kiekviena nakti iki kokiu 2,00val. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 06 sausio 2009 - 15:11
QUOTE(kvartetas @ 2009 01 06, 16:07)
Va rodausi kokius naujus darbelius padariau 4u.gif

Nu liuks darbeliai, ypac padekliukai. Mane aplamai juriniai motyvai veza wub.gif O ir tie seseliai visai netaip jau baisiai atrodo, tik as buciau labiau su zirklutemis padirbejusi prie geles kotelio, nereikejo taip placiai servetkos rodyt. Bet visumoj graziai ziurisi
Atsakyti
sugadinau rėmelį cry.gif pirmą kartą gyvenime naudojau patiną, suskilo smulkiai ir liko š spalva verysad.gif
Papildyta:
va cry.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 01 06, 14:46)
Užsirašiau į kursus... gaila, kad jie dar gan toli sad.gif na bet kaip nors smile.gif

Sugalvojau, kitąsyk prieš užrašant reiks paprašyt letenėlę parodyt lotuliukas.gif
O kad toli...violence, viskas praeina...Ir kursai...ateis ir praeis... g.gif
QUOTE(kvartetas @ 2009 01 06, 15:07)
Va rodausi kokius naujus darbelius padariau 4u.gif .............
..............o cia vajej sugadinau darbeli su seseliavimu. ka dabar daryt. kaip bepataisyt???? mastau.gif...................
...................nebeskaudinkit sirdies su tais kursu uzsirasymais. matau kad man niekas ir niekada nepatars kur pasisemti ziniu. tuoj verkt pradesiu. arba vel gausiu inete sedeti koki menesi kiekviena nakti iki kokiu 2,00val. doh.gif

Šešėliavimą...paprasčiausiai prigesinčiau tą visą žalsvą apvadą apie lotoso žiedus šviesia fono spalva (na, tarsi atliekant tokį "atvirkštinį" šešėliavimą, švelniai pereinant ta šviesia spalvyte link žiedo, kad vos vos gęstančiai žalsva liktų, dabar gi ji aštroka, toji žalia...)
Kaip teisingai pastebėjo sobieska, palikti servetėlės kraštai apie motyvą, mano galva, turi būti užtapyti (fono spalvike, o kartu ir šešėliuojant, jei norima), o jei tai nedaroma, tuomet tikslingiausia iškirpti griežtai pagal kontūrą...
Dėl kursų...kvartetėl, čia taip komplimentų prašais? lotuliukas.gif Juk puikiai dirbasi, tiesiog žingsniuok ir viskas bus OK.
Jei kas neaišku...parašau až...
Pinavija nuostabioji, net įdomu pasidarė...patina kalta? Ar skeldėjimas?
Gal gali parodyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 06 sausio 2009 - 15:45
man atrodo zinau kodel taip nutiko..esu macius kada taip pasidaro..tada kada neislaukiama kol sendinimas gerai isdzius...ir itrinant..paskui bandant nuvalyti viskas nueina kose.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 06, 16:30)
man atrodo zinau kodel taip nutiko..esu macius kada taip pasidaro..tada kada neislaukiama kol sendinimas gerai isdzius...ir itrinant..paskui bandant nuvalyti viskas nueina kose.... 4u.gif

aš pagal instrukciją dariau. turiu komplektuką dvikomponenčio su 2 patinom. tai rašo įtrinti po 15-20 min, nulakavus antru sluoksniu. taip ir padariau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 01 06, 16:28)
Sugalvojau, kitąsyk prieš užrašant reiks paprašyt letenėlę parodyt lotuliukas.gif
O kad toli...violence, viskas praeina...Ir kursai...ateis ir praeis... g.gif

Šešėliavimą...paprasčiausiai prigesinčiau tą visą žalsvą apvadą apie lotoso žiedus šviesia fono spalva (na, tarsi atliekant tokį "atvirkštinį" šešėliavimą, švelniai pereinant ta šviesia spalvyte link žiedo, kad vos vos gėstančiai žalsva liktų, dabar gi ji aštroka, toji žalia...)
Kaip teisingai pastebėjo sobieska, palikti servetėlės kraštai apie motyvą, mano galva, turi būti užtapyti (fono spalvike, o kartu ir šešėliuojant, jei norima), o jei tai nedaroma, tuomet tikslingiausia iškirpti griežtai pagal kontūrą...
Dėl kursų...kvartetėl, čia taip komplimentų prašais? lotuliukas.gif Juk puikiai dirbasi, tiesiog žingsniuok ir viskas bus OK.
Jei kas neaišku...parašau až...
Pinavija nuostabioji, net įdomu pasidarė...patina kalta? Ar skeldėjimas?
Gal gali parodyti?

aciu labai uz patarimus eisiu perdarineti tikiuosi pavyks pioneer.gif . bandysiu ta atvirkstini varianta su fono spalva. kaskaip neuztikrintai pokolkas jauciuosi smile.gif .del to ir norisi i kokius kursus. o ypatingai apie dvikomponenti sendinima as jo dar visai net nebandziau blush2.gif .
aciu gavau i az. jei kas nesigaus pasinaudosiu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 01 06, 15:51)
My Webpage

ji visai šviežią leliuką turi, man atrodo biggrin.gif
Atsakyti