as ir esu dirbus su tuo kur gabii ikele is artmanijos
tai pakankamai lengva su juo - kokiu nori tokius itrukimus ir gauni, kuo maziau tepi - tuo smulkesni, kuo daugiau - tuo didesni
Užsirašiau į kursus ten kur nuostabiausia gaila, kad jie dar gan toli na bet kaip nors
na pasakykit man jūs iš kurios SM narės perkat gi tuos laikrodžius, komodėlėes, dėžutes arbatai ir t.t. prašau
na pasakykit man jūs iš kurios SM narės perkat gi tuos laikrodžius, komodėlėes, dėžutes arbatai ir t.t. prašau
QUOTE(violence @ 2009 01 06, 15:46)
Užsirašiau į kursus ten kur nuostabiausia gaila, kad jie dar gan toli na bet kaip nors
As is tos nuorodos buvau susisiekusi pries naujaka, bet dabar jokios zinios negavau, gal kur isvykus
My Webpage
QUOTE(sobieska @ 2009 01 06, 14:51)
As is tos nuorodos buvau susisiekusi pries naujaka, bet dabar jokios zinios negavau, gal kur isvykus
My Webpage
My Webpage
va va, šita šita
Didžiulis ačiū!
Bandysiu laimę
Va rodausi kokius naujus darbelius padariau
cia caru maru pakabas issitraukiau is spintos visas nujuodavusias ir fui tokias nekaip atrodancias. gaila kad nenufotkinau pries.
bandziau padekliukus daryti. gavosi man visai neblogai. viena padekliuka jau spejo suplesyti mazoji .
o cia vajej sugadinau darbeli su seseliavimu. ka dabar daryt. kaip bepataisyt????
nebeskaudinkit sirdies su tais kursu uzsirasymais. matau kad man niekas ir niekada nepatars kur pasisemti ziniu. tuoj verkt pradesiu. arba vel gausiu inete sedeti koki menesi kiekviena nakti iki kokiu 2,00val.
cia caru maru pakabas issitraukiau is spintos visas nujuodavusias ir fui tokias nekaip atrodancias. gaila kad nenufotkinau pries.
bandziau padekliukus daryti. gavosi man visai neblogai. viena padekliuka jau spejo suplesyti mazoji .
o cia vajej sugadinau darbeli su seseliavimu. ka dabar daryt. kaip bepataisyt????
nebeskaudinkit sirdies su tais kursu uzsirasymais. matau kad man niekas ir niekada nepatars kur pasisemti ziniu. tuoj verkt pradesiu. arba vel gausiu inete sedeti koki menesi kiekviena nakti iki kokiu 2,00val.
QUOTE(kvartetas @ 2009 01 06, 16:07)
Nu liuks darbeliai, ypac padekliukai. Mane aplamai juriniai motyvai veza O ir tie seseliai visai netaip jau baisiai atrodo, tik as buciau labiau su zirklutemis padirbejusi prie geles kotelio, nereikejo taip placiai servetkos rodyt. Bet visumoj graziai ziurisi
sugadinau rėmelį pirmą kartą gyvenime naudojau patiną, suskilo smulkiai ir liko š spalva
Papildyta:
va
Papildyta:
va
QUOTE(violence @ 2009 01 06, 14:46)
Užsirašiau į kursus... gaila, kad jie dar gan toli na bet kaip nors
Sugalvojau, kitąsyk prieš užrašant reiks paprašyt letenėlę parodyt
O kad toli...violence, viskas praeina...Ir kursai...ateis ir praeis...
QUOTE(kvartetas @ 2009 01 06, 15:07)
Va rodausi kokius naujus darbelius padariau .............
..............o cia vajej sugadinau darbeli su seseliavimu. ka dabar daryt. kaip bepataisyt???? ...................
...................nebeskaudinkit sirdies su tais kursu uzsirasymais. matau kad man niekas ir niekada nepatars kur pasisemti ziniu. tuoj verkt pradesiu. arba vel gausiu inete sedeti koki menesi kiekviena nakti iki kokiu 2,00val.
..............o cia vajej sugadinau darbeli su seseliavimu. ka dabar daryt. kaip bepataisyt???? ...................
...................nebeskaudinkit sirdies su tais kursu uzsirasymais. matau kad man niekas ir niekada nepatars kur pasisemti ziniu. tuoj verkt pradesiu. arba vel gausiu inete sedeti koki menesi kiekviena nakti iki kokiu 2,00val.
Šešėliavimą...paprasčiausiai prigesinčiau tą visą žalsvą apvadą apie lotoso žiedus šviesia fono spalva (na, tarsi atliekant tokį "atvirkštinį" šešėliavimą, švelniai pereinant ta šviesia spalvyte link žiedo, kad vos vos gęstančiai žalsva liktų, dabar gi ji aštroka, toji žalia...)
Kaip teisingai pastebėjo sobieska, palikti servetėlės kraštai apie motyvą, mano galva, turi būti užtapyti (fono spalvike, o kartu ir šešėliuojant, jei norima), o jei tai nedaroma, tuomet tikslingiausia iškirpti griežtai pagal kontūrą...
Dėl kursų...kvartetėl, čia taip komplimentų prašais? Juk puikiai dirbasi, tiesiog žingsniuok ir viskas bus OK.
Jei kas neaišku...parašau až...
Pinavija nuostabioji, net įdomu pasidarė...patina kalta? Ar skeldėjimas?
Gal gali parodyti?
man atrodo zinau kodel taip nutiko..esu macius kada taip pasidaro..tada kada neislaukiama kol sendinimas gerai isdzius...ir itrinant..paskui bandant nuvalyti viskas nueina kose....
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 06, 16:30)
man atrodo zinau kodel taip nutiko..esu macius kada taip pasidaro..tada kada neislaukiama kol sendinimas gerai isdzius...ir itrinant..paskui bandant nuvalyti viskas nueina kose....
aš pagal instrukciją dariau. turiu komplektuką dvikomponenčio su 2 patinom. tai rašo įtrinti po 15-20 min, nulakavus antru sluoksniu. taip ir padariau
QUOTE(bite @ 2009 01 06, 16:28)
Sugalvojau, kitąsyk prieš užrašant reiks paprašyt letenėlę parodyt
Šešėliavimą...paprasčiausiai prigesinčiau tą visą žalsvą apvadą apie lotoso žiedus šviesia fono spalva (na, tarsi atliekant tokį "atvirkštinį" šešėliavimą, švelniai pereinant ta šviesia spalvyte link žiedo, kad vos vos gėstančiai žalsva liktų, dabar gi ji aštroka, toji žalia...)
Kaip teisingai pastebėjo sobieska, palikti servetėlės kraštai apie motyvą, mano galva, turi būti užtapyti (fono spalvike, o kartu ir šešėliuojant, jei norima), o jei tai nedaroma, tuomet tikslingiausia iškirpti griežtai pagal kontūrą...
Dėl kursų...kvartetėl, čia taip komplimentų prašais? Juk puikiai dirbasi, tiesiog žingsniuok ir viskas bus OK.
Gal gali parodyti?
Šešėliavimą...paprasčiausiai prigesinčiau tą visą žalsvą apvadą apie lotoso žiedus šviesia fono spalva (na, tarsi atliekant tokį "atvirkštinį" šešėliavimą, švelniai pereinant ta šviesia spalvyte link žiedo, kad vos vos gėstančiai žalsva liktų, dabar gi ji aštroka, toji žalia...)
Gal gali parodyti?
aciu labai uz patarimus eisiu perdarineti tikiuosi pavyks . bandysiu ta atvirkstini varianta su fono spalva. kaskaip neuztikrintai pokolkas jauciuosi .del to ir norisi i kokius kursus. o ypatingai apie dvikomponenti sendinima as jo dar visai net nebandziau .
aciu gavau i az. jei kas nesigaus pasinaudosiu
QUOTE(sobieska @ 2009 01 06, 15:51)
My Webpage
My Webpage
ji visai šviežią leliuką turi, man atrodo